Länkar Forum
Bild   Hur en 20 år gammal Cheeseburgare från McDonalds ser ut! Tillbaka
Kommentarer 17 kommentarer, 33230 klick.

Raderar...
castano, Vip, Donator 2015-02-20 00:20 | #1
Som vanligt då. Naturligt är bäst :]
Demme, Donator 2015-02-20 00:23 | #2
Bullshit.
jagskabarataminbollo, Donator 2015-02-20 00:42 | #3
Stått sig bra! Hade väntat mig mycket värre.
Farradin, Donator 2015-02-20 01:17 | #4
Jag hade ätit den!
Kbror, Donator 2015-02-20 02:21 | #5
stämmer inte i sverige iallafall... provade detta och min cheese möglade sönder på bara några dagar...
RiverMountain, Donator 2015-02-20 02:40 | #6
Pappret har tagit mer stryk än burgaren.
VinylKnaster, Donator 2015-02-20 04:17 | #7
Spelar ingen roll vilket fabrikat det är på burgaren. Värmer man upp något över 75 grader så alla bakterier dött och sen innesluter det i papper så ingen fukt med svampporer från utsidan tränger in så konserveras det.
Hupu, Donator 2015-02-20 07:44 | #8
#7 VinylKnaster: n
Sm00thskin, Donator 2015-02-20 14:50 | #9
#7 VinylKnaster:
Tack. åtminstone någon som fattar varför denna skit 'håller i 20 år!!!! Man undrar ju va för skit dom stoppar i den som gör att inte ens bakterierna vill ha den!!!'

Tumregeln är simpelt, är något torrt så kan det inte ruttna eller bli gammalt tills fukt når det. Att torka något är ett av de mest effektiva metoderna att förvara saker.
aliaz, Donator 2015-02-20 17:11 | #10
#9 Sm00thskin: #7 VinylKnaster: Båda har ju helt rätt i att man både kan vakuumförpacka och torka något som konserveringsmetod, men.. tror ni på allvar att det där papperet: 1. Vakuum förpackar, 2. Torkar?
ekenito, Donator 2015-02-20 18:19 | #11
Varför är detta ett ämne att diskutera? Borde inte frågan vara, vem fan sparar en burgare i 20 år?
Orichter, Vip 2015-02-20 19:26 | #12
Livestream på en 2000 (nästan) dagar gammal burgare: http://bushostelreykjavik.com/last-mcdonalds-in-iceland
ceroce, Donator 2015-02-20 20:48 | #13
#7 VinylKnaster: Tror du på fullaste allvar att brödet har varit 75 grader?
Tror du på fullaste allvar att den är clean när de paketerar den med bara händer?
Tror du på fullaste allvar att pappret försluter så bra att inga sporer kommer in?

Jag tror på fullaste allvar att du har fel på alla punkter.
MrSexor, Donator 2015-02-20 21:33 | #14
Tänk på att dom gjordes på ett helt annat sätt för 20 år sen. Lite bättre idag, men vem fan äter på donken ?!
modski, Donator 2015-02-20 21:59 | #15
#12 Orichter: Haha fy fan vad stört :)
Sm00thskin, Donator 2015-02-22 16:34 | #16
#10 aliaz: Hade han haft burgaren i en fuktig miljö hade den säkerligen börjat ruttna.
Men lägger du den i ett torrt/svalt skafferi så hinner den säkerligen torka långt innan något sätter sig på den.
Nu går det inte att undgå att köttet/brödet är behandlat och sköljt med diverse kemikalier som dödar många ursprungliga bakterier, så att börja ruttna tar längre tid än normalt. Men ändå så spelar uttorkning en viktig faktor.

Helt ärligt så behöver man inte ens vakuumförpacka något om det är torrt.
aliaz, Donator 2015-03-14 08:50 | #17
#16 Sm00thskin: Det är ju precis det jag säger när jag säger att både har rätt i sin grundtexten. Men det har ingenting med hur jävla super effektivt papperet runt burgaren är

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.015095 sekunder för 13 ninjor att ha ihjäl 12 samurajer!


Donera Mera!