Länkar Forum
Film   Trump kallar till presskonferens! Tillbaka
Kommentarer 27 kommentarer, 9867 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
korzz, Donator 2017-01-12 00:50 | #1
@52:18 pratar han om den senaste nyheten kring honom som nu konstaterats ha varit fake, oerhört underhållande.
Saftigbulle, Donator 2017-01-12 02:13 | #2
#1 korzz: Japp. Det är tydligen 4chan som ligger bakom allt. Killen som ligger bakom det här har nyss bevisat för hela världen hur hatiska och falska medier och politiker är. Helt rubbat. Att ens tro på en sådan absurd story från början är helt bortom mig. Hatet mot Trump är ju så stort att de kan tro på vad som helst. Hoppas det här är en väckarklocka för samtliga.
novakk, Donator 2017-01-12 09:04 | #3
Vad är det för falska nyheter det snackas om?
Har verkligen inte hängt med det senaste
Rawsteel89, Donator 2017-01-12 10:25 | #4
#2 Saftigbulle: +1!
erka1, Donator 2017-01-12 10:39 | #5
Vet inte vad som är sjukast, om ryktena är sanna och de nu skulle ha en hållhake mot honom under resten av hans presidentsskap... eller att historien är helt mediefabricerad av några av våra största medier för att få honom på fall.... Sjukt oavsett vad det är, men så länge deras källa är ''en tredjepart'' som man inte vill avslöja så tror jag på alternativ 2
klainer, Donator 2017-01-12 12:39 | #6
leker han allan ballan med putin? Vågat
NecroDhalia, Donator 2017-01-12 12:55 | #7
Tremendous. Trumps favoritord.
Saftigbulle, Donator 2017-01-12 14:54 | #8
#5 erka1: http://www.zerohedge.com/news/2017-01-11/how-4chan-mcfooled-john-mccain-buzzfeed-and-cia-believing-trumps-golden-showers
korzz, Donator 2017-01-12 17:12 | #9
#2 Saftigbulle: haha nej jag vet, det är helt underbart att det nu kommit fram. Att en av USA:s största nyhetssidor (CNN) släpper en story utan någon som helst källkritik, gällande deras blivande president endast för att smutskasta, är för mig helt oförlåtligt. Jag hoppas innerligen att folk nu börjar vakna och inse hur illa det verkligen är just nu i det mediala USA. Jag trodde detta skulle trappas ned när Donald Trump blev vald som president, alltså för några månader sen, men verkar endast ha blivit värre. Att Donald Trump blev president var till stor del på grund av denna sortens agerande och försök till att tysta samt smutskasta oppositionen och alla oliktänkande de "progressiva" i USA. Folk hade ledsnat helt på det och ville ha något nytt, men vänstern i USA verkar inte ha förstått det och lagt i ännu en växel i sin häxjakt på oliktänkande. De gräver sin egna grav och stärker endast Trumps position när de begår sådana misstag, att de inte inser det bevisar endast hur kontrollerade de är av sina känslor och hur lite de faktiskt använder sina hjärnor till att tänka.
NecroDhalia, Donator 2017-01-12 17:30 | #10
#9 korzz: Kanske för att Trump är det bästa som hänt deras media på många, många år. Att människor är emotionella varelser som sällan tänker rationellt om saker och ting är inget nytt, och det utnyttjas så klart.
Daijahaden, Donator 2017-01-12 17:43 | #11
#9 korzz: Inte bara USA's media. Igår var huvudartikeln hos Aftonbladet "Ryssland har skadliga uppgifter om Trump" idag "Trump: ”CNN är i en total härdsmälta”" Vinklat så att Trumps vägran att svara på reporterns fråga ska ses som det suspekta. Direkt under den "Trump kan få svårt att sitta kvar" och "Trump är något vi inte sett förut".

Under alla dessa: "Otroliga historien bakom rapporten" som nämner brittiska spioner, hemliga möten och FBI, men inte ett ord om kopplingen till 4chan.

Det här är riktigt illa. Hur många veckor har inte Trump varit på tapeten hos AB och Expressen nu egentligen. Den fria oberoende pressen är död, vad vi har kvar är statssanktionerad propaganda.
wuedde, Donator 2017-01-12 19:34 | #12
Hhaha, asså jag måste säga att det är faktiskt väldigt roligt hur jävla duktiga ni på källkritik helt plötsligt när det handlar om kritik mot Trump. Då jävlar är det viktigt. Men när det länkas om att Löfven har en klocka för 240 000 kr, eller när det länkas filmer från "Rosengård" eller annat skit, då är det inte så jävla noga. Patetiska människor är ni faktiskt. Och att ni fortfarande tror på Trump är faktiskt också ganska sjukt.
kungpung93, Donator 2017-01-12 19:40 | #13
ska vi göra något liknande med jimmy? :D
Megamisama, Donator 2017-01-12 19:58 | #14
#13 kungpung93: Hahahaha, lätt. "Jimmie bajsade exakt där Palme blev mördad"
nagelbitarn, Donator 2017-01-12 20:14 | #15
#12 wuedde: Fan är det med dig då? Vilka är "ni" som du snackar om? Är sanningen inte viktig när det gäller nån du inte gillar? Låtsas inte vara så jävla tuff
wuedde, Donator 2017-01-12 20:25 | #16
#15 nagelbitarn: För mig är sanningen alltid viktig. Men när jag allt som ofta påpekar vikten av källkritik här på existenz så får man alltid bara höra vilken jävla vänstevridenfeministfitta man är. Ofta är jag också naiv och hjärntvättad som tror på "vänstermedia" eller andra konspirationer. Inte heller ovanligt är det att så fort man påpekar en länk som visar en osanning, så ska jag också gå och knulla med Ranaki. Konstigt, men så är det. Och därför tycker jag att det är väldigt intressant att det nu helt plötsligt är jävligt noga med källkritik, för nu var det ju så att ett rykte om Trump inte stämde.
Jag vet inte varför du tror att jag låtsas vara tuff?

Och ja jag ber om ursäkt för att jag skrev "ni", jag gjorde en så kallad generalisering av Exsitenzmedlemmar. Jag ber om ursäkt.
Session13, Donator 2017-01-12 21:48 | #17
#12 wuedde: Är det inte mer otroligt att folk med facit i hand faktiskt tror på Obama? Sjukvårdsprogrammet han arbetat fram blir ohållbart dyr och han inskränkte på individens integritet, som han sa att han skulle försvara om han blev president, "for national security reasons."

Det finns en video där han talar om detta men är alldeles för trött för att leta reda på den.
arle, Donator 2017-01-12 22:12 | #18
Allt detta är för mig helt sinnessjukt.
Fattar ni vilken jävla tur det var att han vann?

Spelar ingen roll om man gillar Trump eller inte.
Detta behövdes verkligen.
Media har sjukt stor roll i hur Usa och därmed världen styrs.

Vågar inte ens tänka på vad som hade hänt om Clinton blev president....

Trodde först att detta skulle bli kortvarigt och att det skulle vända på 4år.
Men som dom gör bort sig nu så ser det ut att gå till 8år utan problem.

Har alltid förstått att dom varit korkade men detta är....
Helt... Ae. Finner inga ord.
korzz, Donator 2017-01-13 02:05 | #19
#11 Daijahaden: #10 NecroDhalia: Håller med er båda helt och det är underbart att bollen äntligen är i rullning. Vare sig man gillar Trump eller ej borde alla glädjas åt att den åsiktskorridor som finns såväl i Sverige som i USA faktiskt utmanas och bryts ned. Det slutliga målet är ju oberoende journalistik men det har jag svårt att se förverkligas, förhoppningsvis kommer vi iallafall närmare det målet!

#12 wuedde: Helt ärligt ingen som helst koll på det du nämner. Men vi alla på existenz tycker ju likadant så lika bra att generalisera xPPCPPC
wuedde, Donator 2017-01-13 05:51 | #20
#19 korzz: Hur ska oberoende journalistik utvecklas pga Trump tänker du? Och vad menar man egentligen på "åsiktskorridor"?
korzz, Donator 2017-01-13 15:30 | #21
#20 wuedde: Då media var så oerhört vinklad mot Trump och dömt ut honom helt, men sedan bevisats fel. De fortsätter sin häxjakt på Trump och hans policies medan Obama hyllas till skyarna för katastrofala policies. Åsiktskorridoren är de åsikter som det mediala centrumet släpper fram. Precis som i Sverige så är media i USA väldigt vänster (generellt sett) med avstickare såsom t.ex FOX News. De åsikter som dessa vänstermedia släpper fram bildar åsiktskorridoren, där alla andra åsikter antingen tystas ner eller hängs ut. I Sverige har t.ex åsiktskorridoren uppmanat till friare invandring och hur det är lönsamt medan oppositionen menat på eller uppmanat till annat. Men när oppositionens förslag eller tankar lyfts fram så bemöts man med ord som rasister och fascister för att just tysta ned oliktänkande. Istället för att hålla en saklig debatt, det är det som bildar åsiktskorridorer där endast en åsikt lyfts fram och andra döms ut. Åsiktskorridoren i USA var att Trump inte hade en chans utan att "alla" skulle rösta på Hillary. Det är vad vänstermedia rapporterade och svenska vänstermedier följde efter, ingen tänkte att deras vinklade rapporterande faktiskt kunde varit fel. De körde så hårt på sin agenda att de till slut började tro på det själva. I slutändan så är detta ett oerhört stort problem då fri debatt inte uppmanas utan vissas åsikter lyfts fram samtidigt som vissa tvingas in i skuggan. Trump var bara beviset på USA:s åsiktskorridor och agerade väckarklocka för hur journalistik Inte ska föras.
arle, Donator 2017-01-13 17:15 | #22
#21 korzz: Exakt!
Så jävla skönt detta, helt sjukt...
Längtat så länge efter det här och att 2017 börjat såhär bra kunde jag aldrig drömma om. Varje morgon vaknar jag av radion med diverse gnäll från vänstervridna.

Så jävla skönt att leva just nu bara glider runt på moln.

Så mycket människor runt om i världen som vaknar upp just nu. Helt sjukt. Finner inga ord.

(och nej jag är inte SD eller trump supporter)..
Tycker bara att sanningen går före ALLT.
wuedde, Donator 2017-01-13 17:34 | #23
#21 korzz: Tack för bra svar. Håller visserligen inte med dig alls. För jag är rädd att jag fortfarande inte riktigt förstår problemformuleringen. För hur ser du att detta ska lösas? Att sossetidningar skriver sossevinklade artiklar och moderattidningar skriver moderatvinklade artiklar och att högertidningar skriver högervinklade artiklar är väl ganska naturligt? Och att det bildas en debatt mellan dessa olika politiska ideologierna är väl också ganska naturligt. Att förbjuda det innebär censur, och det kan vara ganska farligt att införa det.
Sen känner jag att det finns en släng av konspiratoriskt tänkande från din sida. För anledningen att Trump vann kan ju också vara pga den "hatkampanjen" som också fördes mot Hillary, samt pga tröttheten gentemot "etablisemanget" i USA. Och övertron på att Trump ska fixa detta. Vilket han, enligt mig, nu visar att han inte klarar av när han väljer de redan mäktigste och rikaste gubbarna som sina ministrar. Och även de som har donerat mest pengar till honom. Varningsklockor.

#22 arle: Vilken sanning? Du känner inte att Trump att svängt sig med lite lögner? Eller du tror att det är rimligt att han ska öppna alla kolgruvor? Att han ska bygga en mur? Att han ska dra sig ur handelsavtal? Eller att han ska krossa etablisemanget? Eller att han ska göra USA grymt igen?
korzz, Donator 2017-01-13 19:07 | #24
#23 wuedde: Det kommer nog aldrig att lösas helt, just på grund av att folk alltid kommer att ha olika åsikter. Det är inget jag tycker är dåligt utan alla ska självklart ha rätten att bilda sin egen uppfattning och jag står till hundra procent bakom den individens rätt att ha just den åsikten. Men när media börjar vinkla fakta och sprider vad som nu anses vara "Fake News" så är det oerhört problematiskt. Dessa FN sprids inte på måfå utan är ju den medians sätt att föra fram sin synpunkt och ge stöd till sin egen världsbild, vare sig den är rätt eller fel. När detta sker, vare sig det är från vänster eller från höger, vilket är precis lika illa, så är vi farligt ute. Istället för att vi har en mer neutral media där vi låter folk bilda sin egen uppfattning utifrån vad som bör vara neutral rapportering, så har vi nu åsikter med i rapporteringen som endast förstärker personers redan existerande världsbilder. För att ge ett konkret exempel så kan vi säga att högermedian Fox News och vänstermedian CNN släpper en artikel, det bör inte spela roll vad för ideologier dessa två medier stöttar, är det fakta de ska presentera ska den vara oberoende. Artiklarna ska därför vara relativt snarlika och låta individerna bilda uppfattningar själva. Men när dessa två medier utifrån samma underlag skriver två helt olika artiklar där den ena sidan exkluderar en vital del av faktan, och där den andra sidan exkluderar en annan vital del, så blir det ingen rättvisande bild. Vill man idag vara påläst om ett ämne måste man åtminstone läsa två eller tre artiklar på valfritt ämne för att få en någorlunda rättvisande bild, istället för att läsa en artikel och därefter anses vara påläst. När median sprider sin agenda så bidrar det bara mer till splittringen inom landet, där USA är ett perfekt exempel. Polisvåldet mot svarta är ett exempel där istället för att vara neutrala med fakta och agera sakligt, kommer diverse medier med en förutbestämd agenda som folk bara hoppar på utan att tänka. Vilket leder till diverse upplopp, endast på grund av att median har pushat sin egen agenda.

Vad jag önskar är därmed en mer saklig rapportering, låt individerna tolka vad som är rätt respektive fel istället för att journalisten gör det.

Precis som du säger så var folk trötta på etablissemanget, och där ingick media. Folk blev tystade för att de inte delade etablissemangets världsbild och ville därmed slå tillbaka. Folkets sätt att slå tillbaka mot etablissemanget var just Trump, en person som inte är rädd att säga vad han tycker, på gott och ont. De var trötta på att bli tystade med ord som rasist och fascist, endast på grund av att deras åsikt inte var densamma som etablissemangets.

Det var för mig inte meningen att Trump personligen skulle fixa det mediala problem de hade i USA. Men han skulle agera symbol för hur snedvridet rapporteringen i landet just var, och hur denna spred sig till Sverige och våran vänstermedia (som även är mainstream media).

Hoppas det går att läsa, har lätt att skena iväg för det finns så mycket man vill få sagt :)
wuedde, Donator 2017-01-13 19:25 | #25
#24 korzz: Men det du föreslår går inte att lösa utan censur. Vi har ju ett ganska tydligt exempel i Sverige på ett oberoende mediahus, SVT. Och det funkar också som en bra exempel på hur svårt det är eftersom att väldigt många inte anser att det är neutralt. Så hur ska det regleras?
Det går bara att genom som du själv säger, att man måste alltid vara källkritisk och vara klok. Samt att ibland läsa olika artiklar för att få fram "sanningen".
korzz, Donator 2017-01-13 19:49 | #26
#25 wuedde: Har inte någonstans talat om eller gjort en antydan på att censur är rätt väg att gå. Det jag förespråkar är ett självmant sökande till oberoende rapportering och journalistik. Jag säger inte att någon ska sätta stopp för vad de får publicera, utan att folket nu förstår hur vinklad rapporteringen är och därmed bojkottar dessa medier. Vilket sedan resulterar i att medierna förstår vad de gjort, och förbättrar sig. Det är dock inte lika enkelt som det låter och det är jag helt med på.

Nej precis, att påstå att SVT fungerar som oberoende media håller jag inte alls med om, deras politiska ställningar speglar allt för ofta deras rapportering. Ett exempel: https://www.youtube.com/watch?v=Mcu2a_ATEkA

Det är som du säger ett bra exempel på hur svårt det är med oberoende rapportering, men väckarklockan var just att den inte är oberoende som de själva hävdar. De har sin åsiktskorridor med förutfattade idéer och agendor, vilket genomsyrar deras rapportering. Jag hoppas bara att de blir mer neutrala och objektiva så att sanningen är den man läser, och att det inte är en persons sanning och en annans osanning.
arle, Donator 2017-01-14 11:17 | #27
Fortsätter att vakna till gnäll och gnäll på radion.
Snyft historier om något barn i afrika.
Inte konstigt att majoriteten är vänstervridna och har varit det så länge i sverige.

"islamofobi" Som är ett ord vänstern hittat på så fint.
När människor egentligen bara ogillar värderingar som islam innefattar. Kvinnoförnedring osv.

Vänstern är så otroligt aggressiv, hatisk och fascistisk.
Hade högern varit likadan hade vi redan nu varit i inbördeskrig...

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.048125 sekunder för 6 ninjor att ha ihjäl 26 samurajer!


Donera Mera!