Länkar Forum
Hemsida   Moderaten rasar mot regeringen: "Det ska inte se ut så här i Sverige" @ N24 Tillbaka
Kommentarer 16 kommentarer, 5071 klick.

Raderar...
olala, Donator 2017-04-05 00:31 | #1
inget uttalande från Fi?
Fallos, Donator 2017-04-05 00:34 | #2
Haha men vafan är det för jävla namn på skolan då?
Eekamouse, Donator 2017-04-05 00:56 | #3
Inte för att vara sån, men så är det i deras kultur. Bara antar att de flesta där är muslimer eftersom skolan heter som den gör. Var det inte sverige som ville bli mångkulturellt och det bara för något år sen var tabu på att ens klaga på sånt här typ? =)
matsuchi, Donator 2017-04-05 01:00 | #4
#1 olala: +1 Lär dock aldrig komma dom är upptagna med mansplaining heter det så?

Skolan ska vara sekulär dvs nej tyvär du får pissa på om spöket laban jagar dig till världens ände för att du gör Nationella Proven istället att du fasta under ramadan. Har man problem med det kan man alltid flytta till skithålan där skolan är anpassad efter sekten.
lib3x, Donator 2017-04-05 01:52 | #5
#3 Eekamouse: Man tar seden dit man kommer. Hade vi startat en skola utan könsindelning i ett muslimskt land eller för att göra det lite mer intressant, bygga en stor maffig kyrka vid sidan om kaba templet i Mekka. är jag ganska säker på att de hade bränt ner den till grunden samma dag den invigdes.

Sverige må vara mångkulturellt men vi har också ursprungliga seder och kulturarv som jag tycker man ska värna om. som det ser ut nu är det helt absurt. snackade tidigast idag med en dam som snart skulle gå i pension. hon känade 37k i månaden men kommer nästa månad få ut bara 15.000 före skatt, det ska hon hushålla med varje månad tills hon går i graven. det för mig är helt absurt.
Coachzi, Donator 2017-04-05 02:07 | #6
#5 lib3x: känar ingenting till att vara bitter.
Sixblade, Donator 2017-04-05 08:09 | #7
Att det ska vara så svårt för moderaterna att vara ärliga. Detta växte fram under moderaternas tid vid makten. En tid då SD och obundna aktörer påpekade detta problem. Då förnekade man problemen och förlöjligade dom som kom med problembeskrivningen. Sent ska syndaren vakna.

#5 lib3x: En tanke på din kommentar "Sverige må vara mångkulturellt". Är Sverige verkligen det? Desto mer jag tänker på det så är Sverige fortfarande en Monokultur men på kartan finns stora områden med en annan monokultur. En multikultur är när flera kulturer finns, verkar och förändrar den övergripande kulturen till något annat.
Svensk kultur som den var för 30-40 år sedan är fortfarande dominant och ganska oförändrad.
f_4, Donator 2017-04-05 09:12 | #8
Dessa härliga muslimer som förgyller vårat land.

Undrar vad de undervisar på Al-abdulla skolan? Könsstympning och hur man bränner bilar gissar jag på.
Rawsteel89, Donator 2017-04-05 12:15 | #9
Man kan inte annat än älska EABT's FB inlägg gällande detta, spot on!

"Jag blir spyfärdig på alla politiker och aktivist-rödingar som låtsas vara upprörda, nu när Kalla Fakta avslöjat att islamister styr både skolor och bostadsområden i Sverige.

Det var mångkultur ni ville ha, och det är mångkultur ni fick. Varför leker ni idiot?

Det finns inte en chans att ni kan ha undgått alla visselblåsare genom åren. Rösterna har varit många, Nalin Pekgul snackade om sånt här redan på 90-talet men sossarna avfärdade det, många år senare fick vi Amineh Kakabaveh som även hon rasiststämplades och avfärdades. Låt mig inte ens nämna alla svenskar som försökt ta i de här sakerna.

Varför kritiserar ni könssegregering och inskränkningar av kvinnors friheter? Ni säger att ni älskar mångkulturen, och detta är självklara aspekter i flera utländska kulturer. Vilket lämnar oss med två alternativ;

1) Ni vet hur det ser ut i andra länder, och ni bjöd gladeligen in det utan några krav på assimilering, för att ni inte bryr er om varken svenskar eller invandrare. Nu när ni blivit ertappade försöker ni rädda ert rykte via simulerad outrage.

2) Ni vet inte hur det ser ut i andra länder, och ni bjöd in det via naivitet och okunskap – samtidigt som ni insisterade på att misstänkliggöra alla som varnade er.

Vare sig ni är medvetna eller okunniga är det precis lika illa, och alla partier i riksdan borde skämmas. Förutom SD. Dom har åtminstone vågat peka på obekväma samhällsfenomen.

Blir ni provocerade av det? Vill ni stämpla mig som SD-sympatisör nu? Det är ju ni som är deras allra största valarbetare.

Sen min allra första video har jag sagt att andra partier måste skärpa sig och ta folkets oro på allvar, innan SD blir större. Ingen lyssnade.

Och nu har ni satt oss i en situation där helt vanliga människor tvingas försvara SD. Inte för att dom är ett fantastiskt parti, utan för att dom har sagt självklarheter ni inte vågat säga. Grattis, era inkompetenta nollor, hur känns det?

Till alla rödingar, borgare, och nyanser däremellan: Ta rasist-stämplarna och rikta dom på er själva, för det är ni som misslyckats. Alla som varnade för detta har blivit kallade ”husblattar” eller ”rasister”, men i och med detta gick ni själva islamisternas ärenden.

Snacka om att ni suttit på en oförtjänt moralisk piedestal."
JohanSten, Donator 2017-04-05 16:28 | #10
#9 Rawsteel89: Så många rader text som helt och hållet går ut på att lägga ord i folks munnar och dela ut tillmälen. Imponerande på så vis, men så långt från "spot on" man kan komma.
Freeyourmind, Donator 2017-04-05 17:52 | #11
Det är ju precis detta som alla partier utan SD ville ha. Vi väljer ju att ta in nästan bara muslimer som följer guds perfekta ord, koranen. Islam och ett sekulärt land kommer aldrig att fungera ihop. Antingen så gäller Islam och sharia eller så måste muslimer bli sekulariserade, det finns inget mellanting.
Islam är exakt som den var på 600 talet, dom har inte blivit moderniserade som t.ex Kristendomen och kommer förmodligen aldrig att bli det då koranen absolut inte får ändras under några omständigheter alls för då går man emot gud.

Vi får inte vika oss en centimeter till Islams fördel och vi måste förlöjliga och ifrågasätta denna sjuka ideologi. Bjud in mer Religionskritiker och för en debatt mellan dom och religiösa människor i tv. Sverige skulle behöva en Christopher Hitchens eller Richard Dawkins.
waf, Donator 2017-04-05 18:29 | #12
#8 f_4: Bara för att man vill rädda någon betyder det ju inte att man stödjer alla deras idéer... befängt att tro på den kopplingen...

#11 Freeyourmind: Du har fel om du påstår att Islam är exakt samma som det var på 600 talet.
Kolla bara på Iran på 1960-70 talet.
Och du verkar tro på alla konspirationsteorier, om hur alla partier föutom SD vill ha sharia-lagar och kvinnoförtryck i Sverige.

Och ja det är skandal att många styrande politiker hellre stuckit huvudet i sanden än gjort något åt orättvisor som följer med invandringen.
Det handlar nog mer om rädslor(socialt och politiskt), okunskap och/eller röst-fiske, än det handlar om någon direkt sympati för de specifika religiösa delarna av många muslimska kulturer.
Även om undantag alltid finns, men dom är få.

Håller dock med om att vi inte ska vika oss ett tum, för NÅGON religon, någonsin igen..
Statistiken har talat sitt tydliga språk, spelar ingen roll religionen... allt blir sämre när stat och religion blandas.

Vill bara påminna... SD är KDs största fan inom politiken.
JÅ: "Vi måste värna om de svenska KRISTNA värderingarna"
När 80%+ av alla Svenskar är oreligiösa och följer liberala idéer och inte kristna idéer.
Freeyourmind, Donator 2017-04-05 18:51 | #13
#12 waf: Ja Iran var väldigt annorlunda på 70 talet och efter 70 talet så har dom enbart gott bakåt i tiden till det gamla.

Jag tror inte på några konspirationsteorier alls, resultat talar för sig självt. Dom styrande pumpar in Muslimer i landet och ställer inga krav på dom alls. Annie lööf sa för några år sedan att hon inte ville ha några gränser alls. Moderaterna och sossarna har turats om att tävla i vem som kan ta in mest Muslimer i landet. Alla partier gick in i en pakt mot SD "decemberöverenskommelsen" som gick ut på att frysa ut det enda partiet i Sverige som var kritisk till massinvandring av Muslimer. Man är inte konspiratorisk för att man förstår att alla partier utan ett försöker tysta vissa åsikter. När det utfrysta partiet SD får fler röster hela tiden blir dom rädda och förstår att utfrysningsmetoden av vissa åsikter inte funkar och dom tar till sig av SD:s politik och alla partier vägrar ta ansvar och skyller på varandra istället för hur samhället ser ut idag.

Jag vet att SD älskar Svenska kyrkan och det är helt efterblivet. Jag har kritiserat dom många gånger för det men tyvärr så finns det inget annat alternativ än SD i nuläget och även om alla partier ändrar sig så är det jävligt svårt att förlåta dom för hur dom har behandlat folk som har varit kritisk till massinvandring.
holydiverr, Donator 2017-04-05 20:05 | #14
#12 waf: Att ha kristna värderingar innebär inte att man behöver vara troende eller stödja svenska kyrkan. Däremot är kristnas moral och värderingar det som har grunda västerländska länder till vad vi är idag och det ska bevaras!
olala, Donator 2017-04-05 22:14 | #15
#4 matsuchi: Jo Gudrun tjockisarna och alla queer människor i Fi har nog fullt upp med det..
ascesso, Donator 2017-04-05 23:18 | #16
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/BaOBw/lofven-om-segregerade-bussen-avskyvart

Tur att inte Moderaterna slår in öppna dörrar

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.012121 sekunder för 9 ninjor att ha ihjäl 14 samurajer!


Donera Mera!