Länkar Forum
Film   1,5 timme med fullon/psytrance! Tillbaka
Kommentarer 4 kommentarer, 2460 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
Jonte1337o, Donator 2017-04-19 08:38 | #1
Den här mixen var fantastisk!
spike_lark, Donator 2017-04-19 17:09 | #2
Substans: LSD White Fluff 300ug

Inledning:
Jag öppnar ögonen, helt förvirrad och finner mig själv liggandes på en soffa. Efter några sekunder förstår jag vart jag befinner mig, vilken fantastisk kväll vi hade igår. MDMA bomberna bjöd mig på en väldigt färgglad kväll, med mycket kärlek och värme. Vi börjar städa från gårdagen, alla är väldigt stekta i huvudet. Tiden går och alla säger hejdå, jag och två av mina vänner hänger med hem till mig och vi tittar på film och pratar om gårdagen. Huvudet är tomt och det finns inte mycket känslor kvar.

Innan trippen:
Polarna drar hem och jag är nu ensam kvar i lägenheten, tankarna går och jag funderar på om jag är redo för att trippa. Det slutar med att lappen ligger på tungan och jag ligger och kollar på en ny serie. Tiden går och jag börjar undra om det verkligen går att trippa dagen efter en mdma session?

Trippen börjar:
Små visuals börjar komma fram, jag förstår helt plötsligt inte sammanhanget i serien jag tittar på. Varje scen är en helt ny grej, jag beslutar mig för att helt enkelt inte bry mig om serien längre. Efter många skeva tankar om hur trippen kommer gå så bestämmer jag mig för att stoppa i hörlurar och bara låta tankarna skeva iväg.

Peaken kommer
jag börjar lyssna på Monk On Acid - A trip to Pluto
Varenda liten organsim som finns nära mig vill visa mig hur deras uppväxt ser ut, miljontals år och väldigt mycket sammarbete för att ens kunna skapa något som faktiskt lever. Organismerna är riktiga livsnjutare, dom finns bara där och ligger o gnider sig själva mot varandra. Genom tiden så har de utvecklats till större och mer levande livsformer.

Kroppen börjar gunga i takt med musiken, jag känner en fantastisk kärlek mellan alla celler som finns, det enda dom bryr sig om är att få röra varandra. Kroppen börjar smeka sig själv, medans mitt medvetande är låångt borta, det är något annat som har kontrollen över kroppen, och jag älskar det.
Något har sex med mig, jag håller på att få världens orgasm, varenda organism vill föröka sig. Det finns ingenting som kan stoppa oss nu, vi är större än någonsin.

När huvudet är så tomt på känslor på grund av MDMA sessionen dagen innan, så är det mycket lättare att förstå hur organismerna har det. De har inga känslor och det enda dom vill är att föröka sig, precis så kände jag mig. Som en gungande manet ute i havet med en enda önskan, att få gnida sig mot en annan organism och känna kontakten. Och jag lyckades få kontakt, jag kan utan att överdriva säga att jag vet hur det känns att ligga i mammas livmoder. Tiden är ingenting, jag skulle kunna ligga så för resten av all evighet och fortfarande bara acceptera det, för att det är så fantastiskt. Det enda som gör dig till den du är, är din personlighet, din själ. Du behöver aldrig oroa dig för att dö, organismerna förökar sig bara mer och mer, livet kommer alltid finnas kvar. Det enda som är borta är din personlighet.

Ögonen öppnas, hela lägenheten lever och andas. Jag hämtar ett ritblock och en penna. När jag står där framme vid bänken hamnar jag i en trans och börjar danska med ett sjukt skönt flow. Är det såhär organismerna känner sig hela tiden?? Eller är det bara en illusion? Jag ser det så tydligt framför mig, det är klart att detta måste vara verkligheten? Det är såhär allting har börjat, organismer som bara gnider sig med varandra. Efter miljontals år med ett dovt dunkande från jordens kärna har vi utvecklat hörseln. Så mycket kärlek som det behövs för att skapa en levande människa är helt otroligt. Jag går och lägger mig i soffan, börjar rita hela nätverket som jag ser som ett nät av levande celler, helt fantastiskt. Så här djupt inne i mitt egna huvud har jag aldrig någonsin varit. Jag blir känsloslam och börjar gråta av lycka och är helt otroligt fascinerad av vad det faktiskt är som händer. Att jag ser cellernas uppbyggnad som linjer på ett papper som jag själv bara fyller i.

Att använda text till att förklara något sånt här, är helt fel språk att använda, om jag hade kunnat hade jag hellre velat förklara för dig hur allt ligger till med hjälp av känslor. Det är det enda rätta sättet, vi har alla oss själva att tacka, vi alla är tillsammans hela evigheten ut.

Såhär gick mina tankar hela trippen, och det var det absolut vackraste jag någonsin har upplevt. Jag har fått reda på sanningen, hur allt liv är uppbyggt.

Det finns inget liv utan kärlek.
ML, Donator 2017-04-19 17:32 | #3
#2 spike_lark: lol?
spiffen, Donator 2017-04-19 18:07 | #4
#2 spike_lark: TLDR!

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.030861 sekunder för 3 ninjor att ha ihjäl 6 samurajer!


Donera Mera!