Länkar Forum
Bild   Lista på terrorattacker den senaste månaden Tillbaka
Kommentarer 35 kommentarer, 14151 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
arle, Donator 2017-06-05 00:30 | #1
Målet är ju ändå att vi tömmer dessa länder på människor så vi får upp fler länder från väst på den listan. Vi har fått en bra start helt klart. =)
phantomcave, Donator 2017-06-05 00:30 | #2
RELIGION OF PEACE

larry, Donator 2017-06-05 06:27 | #4
Många terrorattentat där som inte var kopplade till islamism. ELLER.
Nozzlo, Donator 2017-06-05 08:18 | #5
#4 larry: Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det patetiska försöket där.
whatwhat, Donator 2017-06-05 10:29 | #6
30 Progressiva dagar...
Puffz0r, Donator 2017-06-05 10:48 | #7
#1 arle: Oj vad rolig du är, så klart det här är något att skratta åt? Men till saken: du har förstås en mycket bättre plan för hur vi löser de här problemen? Låt höra.
phantomcave, Donator 2017-06-05 11:05 | #8
#7 Puffz0r: Jag har en plan som är bättre än att försöka få hit så många människor, med värderingar och världsbild från stenåldern, som möjligt!

Min plan: Vi försöker avhjälpa deras problem i deras länder istället för i vårat. Människor med vidriga värderingar och världsbilder får inte komma hit. Däremot får främst människor som innehar bristkompetens och med värderingar som överensstämmer med våra komma hit.
Sanctuary, Donator 2017-06-05 11:38 | #9
#7 Puffz0r: Han kommer aldrig ge dig sin egna åsikt, då t.o.m han vet att den är för grov att yttras. Då är det lättare att säga att alla andra gör fel istället.

Å andra sidan så här han dock en poäng i en del saker han säger: västvärlden måste få vara reserverad åt människor som delar västvärldens värderingar. Det krig vi nu befinner oss i är ett krig vi kommer förlora om det fortsätter såhär.
blackspectre, Donator 2017-06-05 13:55 | #10
Klassas allt som var med på den där listan som terror dåd/attacker så jäklar vad många det görs i storstäderna i USA varje dag, för att inte tala om Mexico City.
JohanSten, Donator 2017-06-05 14:01 | #11
Islamistiska terrorattacker* bör poängteras, annars hade listan förstås varit mycket längre. Sedan bör man ta TheReligionOfPeace.com med två rejäla skopor salt, men många av incidenterna kände jag igen. =/ Det ger lite perspektiv på hur bananas alla blir över en lastbil och fem döda i jämförelse med detta...

#10 blackspectre: Exakt! Listan skulle kunna bli jävligt lång.
KaptenKnoge, Donator 2017-06-05 14:14 | #12
Om vi ska vara helt ärliga verkar mellanöstern hantera dessa idioter bättre än vad vi gör. Där pekar länderna ut de skyldiga och försöker göra något åt saken.
Inlägget är borttaget 2017-06-05 14:43 | #13
larry, Donator 2017-06-05 14:54 | #14
#5 Nozzlo: Försök till vadå? Kanske formulerade jag mig dåligt. "där" = maj. En jävla massa terrordåd varav endast ett par stycken inte begicks av islamister. Begrep du nu?
arle, Donator 2017-06-05 15:38 | #15
#12 KaptenKnoge: När vi nått vårt mål med att synas lika mycket på listan som dom. Då hanterar vi nog också dessa idioter bättre. ;) Övning ger färdighet. Mer terror åt folket
Nozzlo, Donator 2017-06-05 16:47 | #16
#14 larry: Jag förstod helt vad du skrev. Det jag syftade på var hur du försöker vinkla det till att muslimer är grunden till problemet, förmodat för att gynna en anti-muslimsk idiologi.

larry, Donator 2017-06-05 16:52 | #17
#16 Nozzlo: Du vet inte vad en islamist är, märker jag. Muslim =/= islamist. Ge dig inte in i en diskussion när du varken begriper sakfrågan eller kan stava till ideologi.
Nozzlo, Donator 2017-06-05 16:59 | #18
#17 larry: Ah, nej jag läste kanske lite för snabbt. :) My bad
Daijahaden, Donator 2017-06-05 17:42 | #19
#16 Nozzlo: Tar och vänder på det lite. Yes det blir en lång jävel, förlåt.

Förnekar du att muslimer är grunden till problemet? Eller iallafall en väldigt stor del utav grunden (I det här läget finns det knappast EN grund, utan flera faktorer som leder fram till problemet).

Det finns ingen annan religiöst eller ideologiskt motiverad grupp som i dagsläget håller extrema åsikter i lika hög utsträckning, samt ger utlopp åt dessa åsikter i form av terror, som den muslimska diasporan. Det du just skrivit kan ses som den moderna motsvarigheten till att år 1945 under rättegångarna i Nurnberg säga "Jaha det verkar nästan som du försöker vinkla det till att Tyskar är grunden till problemet, rasist".

Då säger du såklart: "Men de som idkar terror är inte riktiga muslimer" (Trots att det är de muslimer som objektivt sett är de som följer koranen och haditerna till punkt och pricka, och på så vis logiskt bör ses som de "riktigaste" muslimerna).

Sen säger du såklart "Majoriteten utav alla Muslimer är moderata fredliga muslimer, terroristerna är bara en obskyr liten minoritet". (Trots att en stor majoritet utav världens muslimer håller åsikter och värderingar som du hade stämplat som extrema och ondskefulla hade de enbart tillhört kristna, judar eller scientologer.) Detta avspeglas i det faktum att nästan samtliga muslimska nationer har förbjudit homosexualitet, och majoriteten bestraffar homosexuella med dödstraff/livstids fängelse. I stort sett samtliga lyder under någon form av Sharia lag, förbjuder apostasi och förtrycker kvinnor m.m.

Ditt narrativ höll kanske 2015. Det gör det inte längre. Att förhålla sig själv medvetet okunnig (vilket man måste göra i dagens läge för att hålla den åsikten du tycks hålla) är INTE en dygd.

Tankar på det?
phantomcave, Donator 2017-06-05 19:05 | #20
#19 Daijahaden:
Session13, Donator 2017-06-05 19:39 | #21
Stöd för extremism ska vara straffbart.
Alla migranter ska ta avstånd till och fördöma all form av extremism.
Detta ska vara ett grundkrav för att ens starta asylprocessen.

Om det framkommer att man stödjer extremism under processen eller inom låt oss säga... 2 år efter att man fått temporärt uppehållstillstånd, ska det dras in och personen i fråga ska skickas iväg fort som fan.

Shariapoliser och hedersförtryck i samhällena ska också straffas hårt. Sverige är ett sekulärt samhälle där vi accepterar mångfald, men om man börjar påtvinga andra sina egna regler och värderingar så ska det få konsekvenser.
Saftigbulle, Donator 2017-06-05 19:41 | #22
#19 Daijahaden: Tack för den.
JohanSten, Donator 2017-06-05 20:47 | #23
#19 Daijahaden: Dina argument vilar på jämförelser, och dina jämförelser håller inte. Tyskar och nazister är olika saker och att gå på tyskar som folkgrupp är mycket riktigt rasistiskt. Även då var man ju jävligt noga med att inte skuldbelägga hela det tyska folket.

Att använda en omdefinition av "riktiga muslimer" som argument funkar inte åt något håll, så där var det ju spot on. En övervägande del av koranens livsetik åberopar ju trots allt fred och välvilja. "Ingen riktig svensk" osv...

Och så förblir förstås en obskyr minoritet av muslimerna terrorister oavsett hur stor andel som sitter inne med människovidriga åsikter eller mer eller mindre frivilligt lever efter statslagar baserade på dem. Annars måste vi ju klumpa ihop SD med Breivik, liksom. Det är helt olika saker, så dum jämförelse.

Det var alltså väldigt klumpiga försök att "vända på det lite". Fullkomligt ovärdigt ett "du lever i förnekelse om du inte håller med". Du kunde ha poängterat skillnaden mellan muslimer och islamister istället, vilket var hela grejen (!) och som larry dessutom redan hunnit göra.
phantomcave, Donator 2017-06-05 21:41 | #24
#23 JohanSten:Islam är grunden till problemet. Såklart inte människorna som är muslimer per se (spelar ingen roll om vart de kommer ifrån eller vilken hudfärg de har), utan ideologin. Islam är den ideologi som, världen över, oftast leder till förtryck, våld och terror.

Ja visst, koranen innehåller massa gulligt och fint. MEN den innehåller även en jävla massa otyg. Den är full av motsägelser, precis som bibeln (vilket ju är problemet med att leva efter några jävla 1500-2000 år gamla texter).
Men koranen är ju "guds obestridliga ord" och det finns delar i texten som säger "bögar ska stenas till döds" och "kvinnor ska lyda män och täcka sina kroppar". Då spelar det INGEN ROLL att den även säger massa fint. För en "trogen muslim" kan ändå döda sin son för att han är bög, eftersom det är guds ord.
Men människor verkar vägra acceptera att det finns muslimer som tar koranen bokstavligt. Ni gör er själva en stor jävla björntjänst. För även om inte 100% av alla muslimer tar koranen bokstavligt, så rankar väldigt många denna över västerländska lagar.

Ta av dig skygglapparna för fan! Vad är det du står upp för? Att människor ska få tro på tusen år gamla sagor? Men att de vill tvinga oss civiliserade att konformera eller dö då? Det blundar ni för.
Daijahaden, Donator 2017-06-05 21:55 | #25
#23 JohanSten: Du missar poängen. Jag hade kunnat välja nazisterna, men då hade du hakat upp dig på skillnaden mellan ideologi och religion istället (Trots att den skillnaden egentligen är hårfin. speciellt i Islams fall).

Hade nazisterna kunnat komma till makten utan det Tyska folket? Hade de kunnat erövra halva Europa utan Tyska soldater?

Poängen är att det inte spelar någon roll hur obskyr minoriteten är så länge majoriteten är tyst och ger den högljudda minoriteten våldsmonopol. Oavsett om det är av rädsla, okunnighet eller stöd. Hänger du med?

Samtidigt som väst långsamt börjat glida emot kollektivism och postmodernism, så har Islam gått och blivit vår tids Nazism.

En övervägande del utav Karl Marx manifesto åberopade enighet, solidaritet, välgång och välvilja. Kommunismen tog död på 95+ miljoner människor under loppet av 100 år. Tolkningen, motståndet, stödet, statistiken och slutresultatet väger mer än bläck i en hittepåbok ifrån 600 talet. Yah feel me?

Anders Breivik är vår historias största seriemördare. Han var en psykotisk galning utan sammanhängande politiska motiv och grunder.
Ingen duglig jämförelse med ett globalt fenomen som skördar tusentals dödsoffer, med 100-tals "Brevikar", en tydlig politisk grund och utförd utav alltifrån psykopater till "vanliga" människor.
Blekmedel, Donator 2017-06-05 23:11 | #26
Religion of peace.
JohanSten, Donator 2017-06-06 01:04 | #27
#24 phantomcave: Kan du lägga av med att kalla mig "ni" och hoppa på mig för en massa skit jag aldrig ens sagt? Jävla barnsligheter. Hur i hela helvetet hade det där ens något att göra med vad jag skrev om dåliga jämförelser? Vill du slåss mot väderkvarnar så lämna mig utanför, för fan.

#25 Daijahaden: Som jag sade så vilar dina argument på jämförelser, och dina jämförelser var kass... Hade de inte varit det hade det så klart funkat bättre. Vart fan kom allt det här andra ifrån?
Daijahaden, Donator 2017-06-06 12:40 | #28
#27 JohanSten: Jämförelser är en framträdande del inom all argumentation. Det är så människor skapar sig förstående inom områden, genom att jämföra och kontrastera. Jämförelser invaliderar inte på något sätt ens argument.

Du säger att mina argument är kassa. Ändå så har du inte lyckats motbevisa ett enda av dem, och när jag försöker förtydliga och förklara mina argument för dig (för du förstår dem uppenbarligen inte), så ignorerar du dem istället.

"Allt det där andra" är historiska jämförelser som visar varför ditt argument inte håller oberoende utav ifall du förstår dem eller inte.
JohanSten, Donator 2017-06-06 13:43 | #29
#28 Daijahaden: Du läser som en jävla kratta.

Jag sade att dina jämförelser var kassa, och därför framträder inte dina argument så som du önskar. Jag sade inget om dina argument som sådana. Gick det fram nu, tredje gången gillt?
Inlägget är borttaget 2017-06-06 15:41 | #30
Session13, Donator 2017-06-06 15:44 | #31
#23 JohanSten: "En övervägande del av koranens livsetik åberopar ju trots allt fred och välvilja."

Islam handlar om underkastelse, inte fred och välvilja. Muslimer ska underkasta sig profetens ord och koranen.

Personer av andra religioner ska underkasta sig muslimerna.Vi kommer att behöva betala "Jizya" om vi inte ändrar kursen, snart.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Jizya

P.S. När vi väl fått sharia-lagar i Sverige så MÅSTE vi betala Jizya, och om vi gör det så får vi bo i deras samhälle... OM vi följer deras religions regler.
R.I.P. fläskkotletter.
JohanSten, Donator 2017-06-06 16:34 | #32
#31 Session13: Oh, good; fler väderkvarnar.

Also: nej.
phantomcave, Donator 2017-06-06 17:22 | #33
#32 JohanSten: Nej, nej, aldrig hänt att religiösa eller ideologiska majoriteter förtrycker och förföljer minoriteter. Och du godkänner inga extrapolationer eller prognoser om framtiden.
Du tänker ju inte längre än din näsa du.
JohanSten, Donator 2017-06-06 18:16 | #34
#33 phantomcave: Åh, du tänkte släta över ditt tidigare babblande om saker jag inte sagt genom att babbla mer om saker jag inte sagt? Bra strategi, nu framstår du nog som intelligent.
phantomcave, Donator 2017-06-06 18:37 | #35


Glad nationaldag gott folk :)

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.02455 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 35 samurajer!


Donera Mera!