Länkar Forum
Film   Svenskar blir intervjuade om en förbjuden medicin Tillbaka
Kommentarer 7 kommentarer, 21400 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
hatar_fiskar, Donator 2017-06-15 00:16 | #1
Är det någon med IBS som känner att cannabis funkar?
Keffin, Donator 2017-06-15 02:15 | #2
#1 hatar_fiskar: Har du det och vill testa? :) Jag tror inte det blir sämre direkt. Jag känner en med rätt stora magbesvär (kan mycket väl vara IBS) som röker för att det hjälper lite grann. Det hjälper bättre än de tabletter han fått.

När det kommer till cannabis så har det stora fördelar. På många sätt kan det förbättra livet för många personer.

Själv har jag ADD och det hjälper något oerhört när det kommer till att få stopp på tanke-tornadon uppe i huvudet. Istället för 10 olika tankar på samma gång så krymper det till en tanke. En oerhört enkel och klar tanke. Lite seg tanke, men klar :D

Har rökt hela livet men håller mig ren nuförtiden. Symptom som depression, koncentrationssvårigheter, låg på motivation, allmän ovisshet och stress återkommer som ett brev på posten så fort jag slutade röka.

Men det är bättre att jag håller mig ren tycker folk. Det är bättre för mig :D Yep. Precis. Så var det ja!
calixtus, Donator 2017-06-15 07:34 | #3
#1 hatar_fiskar: Har aldrig rökt regelbundet så vågar inte säga säkert, men har fått bättre effekter utav Dimor tabletterna. Samt höll på med CBD-olja ett tag och kändes som det lindrade smärtorna.
Fallos, Donator 2017-06-15 12:16 | #4
Har själv IBS och vet vad allt det innebär. Nu är det förvisso en sjukdom som agerar på olika personer, men för mig (vad jag testat iaf) det bästa att lindra det att äta bra mat, motionera åtminstone 2 ggr i veckan(helst mer men är så förbannat lat) och sova ordentligt. Något jag inte gjort senaste veckorna nu ändå pga av saker som har hänt + stress på jobbet. Men tanken är god iaf.
danneduai, Donator 2017-06-15 21:47 | #5
#2 Keffin: Du verkar vara en klen människa ifall du inte klarar av att välja det själv. Du verkar ju gynnas något otroligt mycket av det. Strunta i din mammas åsikt och rök på bara?

Jag jobbar inom socialt arbete och träffar många pundare. Visst finns det fördelar, men det finns även nackdelar. De som utesluter det ena av dessa alternativ är retarded, oavsett vilket. Min personliga åsikt. Låt människor röka om dom vill. Legalisera.
Keffin, Donator 2017-06-15 23:43 | #6
#5 danneduai: Det är inget jag vill, utan måste vara för att kunna tjäna pengar.

Hade jag kunnat så hade jag. Tro mig! :)
nagelbitarn, Donator 2017-06-17 10:56 | #7
Jag har haft IBS länge, det som hjälpte mig tillslut var SSRI faktiskt, vilket gjorde att ångest och depressionen släppte en del, och då släppte även mycket av IBS-problemen (främst ångesten kring det). Det är inte helt försvunnet, men så mycket bättre och lättare att hantera. Cannabis hjälpte inte mig alls.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.018037 sekunder för 4 ninjor att ha ihjäl 8 samurajer!


Donera Mera!