Länkar Forum
Film   Tjej tar med oss ut på gatorna i Paris Tillbaka
Kommentarer 37 kommentarer, 9064 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
Macke, Donator 2017-07-17 00:22 | #1
Ser mörkt ut
Äpplett, Donator 2017-07-17 00:28 | #2
föredrar regn varje dag istället för att bo där
Fallos, Donator 2017-07-17 00:40 | #3
Ser ut som i Göteborg ungefär när man tar sig den dagliga stadspromenaden.
arle, Donator 2017-07-17 01:35 | #4
Jävlar... this is White genocide folks. 2017. Europe.
Kommer att skrivas i historieböckerna detta.
Kommer aldrig bli detsamma här igen.
Onödigt. Sjukt.

Och dom som gjort detta är för "allas lika värde".
Hitler hånler åt oss...
jägarn, Donator 2017-07-17 02:41 | #5
Haha detta är fan sjukt
xinerleet, Donator 2017-07-17 04:05 | #6
Varför gör Europa såhär mot sig själv? Fucking hell, kan inte förstå varför......
Coachzi, Donator 2017-07-17 05:53 | #7
Skulle vilja kunna observera alla länder igenom tid och framtid för att kunna se vad som egentligen har hänt och vad som kommer att hända. Någon som kan uppfinna en tidsmaskin åt mig? Kan hjälpa till att utplåna Rittenhouse om det krävs.
Sanctuary, Donator 2017-07-17 11:53 | #8
#4 arle: "Åh nej människor har mörk hy".
Bradx, Donator 2017-07-17 12:59 | #9
#4 arle: Din nöt, det är inte människors utseende som är problemet, utan att människor med sämre människosyn, ekonomi, utbildning, uppväxt osv. kommer in snabbare än vad de kan integreras.
Om du är oroad över att den vita hudfärgen kommer försvinna så kan jag glädja dig med att även dina mörkhyade ärkefiender (du vet de som stjäl dina jobb och sitter på trottoaren och säger "hej" till dig utanför konsum) kommer att bli mer och mer vita efter varje generation, om de bor kvar här i norden.

Lite roligt.. för jag jobbar förövrigt inom socialvård på en daglig verksamhet med unga människor som har intellektuella funktionsnersättningar. Många av dem uttrycker sig därför extremt rasistiskt och argumenterar precis lika banalt som du gör. Skönt att komma hit och få höra samma gamla visa ännu en gång.
arle, Donator 2017-07-17 14:00 | #10
#8 Sanctuary: Det gör inget. Bara onödigt att göra såhär. Utrota minoriteter här i världen.

#9 Bradx: Lite tråkigt med en värld där alla ser lika dana ut. Gillar du inte olika?
Tänk ett Kina utan kineser. Asien utan asiater. Afrika utan svarta. Tusentals år av evolution har målat världen vacker som den är. Varför ska vi förstöra det för? Sjukt onödigt.

Detta händer också bara vita länder i väst. Vilket är ännu sjukare. Folkmord är vad det är.

Och om dom blir mer och mer vita för varje generation? Vi har högre IQ, ett annat sätt att tänka, och vit hudfärg. Efter många många år av evolution. Du förespråkar något så sjukt. Vidrigt. Jag vill att mina barnbarn ska kunna åka till paris och se paris. Inte något mångkulturellt skithål. Paris med hundratals år av kultur förstört på 10år av vansinnespolitik? Varför?

Jasså jobbar du med det? Argumenterar jag banalt? Vad är det som är konstigt i det jag skriver? Du har ju inte ens några argument... Jag skulle tro att dina intellektuella funktionsnedsatta brukare är snäppet vassare än dig uppe i skallen. Kanske borde du börja se dom på ett annat sätt ;)

Om man nu gillar olika människor o kulturer. Som jag gör, reser ofta och upplever saker hela tiden. Hur ska man kunna känna att detta är rätt? Hur kan man tycka att detta är okej? Det är ju vansinne.
Inlägget är borttaget 2017-07-17 15:51 | #11
Ranaki, Donator 2017-07-17 15:53 | #12
#4 arle: "jag är inte rasist men detta är white genocide"

du förtjänar en käftsmäll från alla som slogs mot nazisterna.
JohanSten, Donator 2017-07-17 16:16 | #13
Kan inte någon göra en video av parken och gatorna kring Medborgarplatsen och kalla det "Stockholm"? Det var ju så jävla fuskigt av den där snubben som gjorde en video av delar av Stockholm där det var nästan folktomt, som inte "visade hela bilden"... Men just den här propagandan visar världen som den EGENTLIGEN ser ut! :D

#4 arle: Så jävla lättlurad.

#10 arle: Känslosvammel, klichéer, "jag reser mycket", "hudfärg är oviktigt men buhu vita minskar", halmgubbar och framför allt domedagsprofetior.

Det är (nästan) allt du någonsin skriver på Existenz, om man inte räknar med alla barnsliga personliga påhopp (som visserligen utgör över hälften). Det följs också väldigt ofta som bekant av en variant av "Vad är det som är konstigt i det jag skriver? Du har ju inte ens några argument..."

Tänkte bara att det skulle vara kul för dig att påminnas om detta. =) Så. Nu kan du få skriva något klyschigt svar så du kan känna dig tuff igen. Typ "men jag vill ju trots allt bara allas bästa så segregation och gaskamrar blir ändå bäst, det fattar väl även du".
arle, Donator 2017-07-17 16:53 | #14
#12 Ranaki: Hahahaha fin du är.
Varför är jag rasist? Folkmord är precis vad som pågår. Prove me wrong.

#13 JohanSten: Hahaha som vanligt kan du inte argumentera mot mig utan kommer med din standard gnäll kommentar.

Hoppades på att du skulle skriva här. 10/10.(Väntar med spänning på att någon vänstervriden ska ha ett motargument. =D)
Sanctuary, Donator 2017-07-17 17:16 | #15
#14 arle: Jag anser att du har fel och jag är höger. Om du anser att hudfärg är det som gör den västerländska civilisationen stark så har du fel. Västvärlden byggdes av marknadsekonomi och , entreprenörskap, ingenuitet och frihetsvilja. Varje aktoritär regim har alltid kollapsat och alt-right högerns drömmar och myter kommer till slut att dö i sin linda, precis som kommunismen och tredjevågsmarxisterna som banat vägen för dem.

Och skilj på begreppen "människor är lika mycket värda" och "människovärde"
arle, Donator 2017-07-17 17:48 | #16
#15 Sanctuary: Nej det anser jag inte... Yes. :)
Vad tyckte tyckte du jag hade fel om då?
JohanSten, Donator 2017-07-17 18:25 | #17
#14 arle: Det är ju lite svårt att argumentera emot någon som inte har argument, alltså stannar det oftast vid att man bara påpekar detta och då får skit över sig. =') "Prove me wrong", herrejävlar alltså... Och när det blir för svårt att dölja okunskapen så kommer "äh, ville ändå bara trolla vänstervridna". :D
Fullbordad, Donator 2017-07-17 19:13 | #18
#10 arle: """Det gör inget. Bara onödigt att göra såhär. Utrota minoriteter här i världen."""

Det är dom mörkhyade som är en minoritet i alla länder som du tror har kolapsat på grund av invandring. Ett bättre passande ordval vore att man utrotar en majoritet, om man nu vill tro på vanföreställningar.


"... Asien utan asiater. Afrika utan svarta. Tusentals år av evolution har målat världen vacker som den är...."

HUNDRAtusentals år av evolution har format olika hudfärger, som om det har någon sorts betydelse, och kulturer, vilket kommer att hända om och om igen. Du har ingen aning om vad du pratar om. Den kultur du är så rädd att förlora kommer att se helt annorlunda ut om bara hundra år oavsett om vi tar emot flyktingar eller ej.


"""Detta händer också bara vita länder i väst. Vilket är ännu sjukare. Folkmord är vad det är."""

Åter igen, som alla domedagsprofeter som runkar till en photoshoppad bild där Jimmy suger av Hitler varje natt har du absolut ingen aning om vad du pratar om.

https://www.migrationsinfo.se/migration/varlden/flyktingar-i-varlden/


"""Och om dom blir mer och mer vita för varje generation?"""

Ja.


"""Vi har högre IQ, ett annat sätt att tänka, och vit hudfärg. Efter många många år av evolution."""

Vilket deras barn och barnbarn också kommer att få. Eller tror du en vit fattig människa från sydafrika har högre IQ än en mörkhyad advokat i brooklyn? Bara för att hen är vit?


"""Du förespråkar något så sjukt. Vidrigt. Jag vill att mina barnbarn ska kunna åka till paris och se paris. Inte något mångkulturellt skithål."""

Undrar vem som förespråkar någonting vidrigt egentligen.


"""Paris med hundratals år av kultur förstört på 10år av vansinnespolitik? Varför?"""

Vilket kultur pratar du om att bevara här? Hur långt bak i tiden var kulturen okej? Då Napoleon brände ner halva Europa? Franska revolutionen då dom fattiga inte var värda mer än råttorna på gatorna? Då Frankrike utnyttjade Afrika för att bygga ett emperium genom skrämseltaktik som att hugga av händerna på (mörkhyade) småbarn för att dom inte fyllde sin kvot på plantagen? Eller är det rent utav den kultur av acceptans som kom efter andra världskrigen då man insåg människors lika värde, oavsett om hudfärgen är lila eller orange?


"""Jasså jobbar du med det? Argumenterar jag banalt?"""

Ja, det är anledningen att jag aldrig orkat skriva någonting åt dig förr.


"""Om man nu gillar olika människor o kulturer. Som jag gör, reser ofta och upplever saker hela tiden."""

Bevisligen så gillar du ju inte olika människor och kulturer, du gillar en sorts människa och en sorts kultur. Du är ett skämt och nu undrar jag varför jag ens bemödar mig att skriva åt en uppenbart korkad människa med låg IQ.

Du kanske rent utav är mörkhyad, om man ska följa din måttstock.
Una, Donator 2017-07-17 19:16 | #19
#2 Äpplett: Som om det är något fel på regn! Älskar regn.
Sanctuary, Donator 2017-07-17 19:41 | #20
#16 arle: Det största problemet är att applicera amerikanska problem och retorik på Svensk politik. White Genocide-konspirationen är förhållandevis Amerikansk och sprids av människor som använder andra västländer som slagträ för att få igenom budskap.

Det andra är väl att oavsett hur många afrikaner Frankrike tar in så kan de fortfarande språket. Det koloniala arvet Frankrike har med sig innebär att de sitter i en sits där de inte kan ducka hur mycket ansvar som helst.

Den svenska situationen är unik: vi har genom politiska budskap för att boosta en humanistisk opinion på hemmaplan lockat människor att ta livsfarliga vägar in till Europa, som sedan gjorts till en industri av skrupelfria människor som tjänar multum på att skicka desperat folk på tusentals mil långa resor med falska löften, för att sedan komma till ett land där ingen är förberedd på att integrera människor som knappt kan stava sitt eget namn.

Politiskt kortsiktighet, populism och rädsla för att få en dålig image utomlands är anledningen till Sveriges dyra och ineffektiva politik, i Frankrike är det resterna av de franska imperiet som sätter sina spår än idag. Ekonomikrisen under 70-talet gjorde att Frankrike tog in hundratusentals arbetskraftinvandrare från Nordafrika för att jobba och bo. Vad som hände var att hundratusentals människor flyttade till Frankrike, framförallt Paris, för ett bättre liv. Det resulterade i slum, arbetslöshet och miljonprogram. Deras bekymmer var att man för att verka toleranta valde att sluta med assimileringspolitik och valde integration istället, vilket skapade ett utanförskap utöver dess like i en kulturell superstat som Frankrike.

Politisk kortsiktighet är roten till all extremism. Snabba resultat och enkla lösningar finns inte i en global värld.
larry, Donator 2017-07-17 19:55 | #21
#20 Sanctuary: Kom inte här och börja applicera rationalitet helt plötsligt när man vant sig vid allas konstant emotionellt underbyggda argument.
Fullbordad, Donator 2017-07-17 20:11 | #22
#20 Sanctuary: Pissmongon som Arle tror ju på allvar att det går att stoppa en global värld:

"Paris med hundratals år av kultur förstört på 10år av vansinnespolitik"

För tio år sedan fanns det inte mörkhyade i Paris

arle, Donator 2017-07-17 20:48 | #23
#17 JohanSten: Hahaha ok ok ;).

#18 Fullbordad:1: Vita är en minoritet i världen. Så ordvalet var det inget fel på.
2: Ja det säger jag inte emot. Förändringar hade kommit naturligt ändå. Det är inte det jag skriver om. Detta folkombyte är påtvingat.
3: Domedagsprofeter? Va? Jag skrev bara att det är onödigt. Vi hade kunnat göra på många andra sätt. Utvecklats bättre. Tänkt på miljön istället till exempel.
4: IQ är till största del genetiskt. Det är inget jag tror utan det är bara så det är.
5: Vad förespråkar jag som är vidrigt? En bättre värld för alla?
6: Allt som Frankrike gått igenom. Vad har det du skrev med något att göra? Vadå "hur långt bak i tiden var kulturen okej?"
Skiter väl i vad Frankrike gjort. Att slänga iväg ett land till en helt annan befolkning är det jag skriver om.
7: Du har heller inte förklarat varför jag "argumenterar banalt" så jag misstänker att anledningen till att du inte skrivit är en annan. ;)
8: Jasså varför gillar jag inte olika kulturer och människor? Såg du videon? Läste du vad jag skrev?

Varför är jag ett skämt och varför har jag låg IQ tror du?
Verkar som om du blir frustrerad över att du inte har något att komma med...

Tack för att du tog dig tiden att skriva.

#20 Sanctuary: Hmmm ja vet inte om det är det största problemet men mm.

Precis. Människosmugglare som samarbetar med hjälporganisationer...

Håller med om allt du skriver, men förstår fortfarande inte vad du ansåg jag hade fel om.

#22 Fullbordad: "Stoppa en global värld" Hahaha, jorden är rund. Är det det du menar?
Japan klarar sig fin fint utan en invasion från tredje världen.

För tio år sedan fanns det mörkhyade i Paris ja. Hade du någon poäng?...
Inlägget är borttaget 2017-07-17 21:05 | #24
Inlägget är borttaget 2017-07-17 21:07 | #25
Raphner, Donator 2017-07-17 21:09 | #26
Har ni själva varit i Paris internet krigare? Jag var där för 2månader sedan. Det är precis som i videon, jag och min flickvän kunde knappt njuta av någonting för precis överallt gick där negrar och ville sälja eifeltorn på oss. Sen kom där andra negrar som villa sätta armband på min tjejsarm och greppade tag i henne så jag fick låtsas ringa polisen så sprang dom iväg. Vi fick ingen sinnesro någonstans, fuck paris. Paris är kört.
arle, Donator 2017-07-17 21:13 | #27
#26 Raphner: Det är en del av globaliseringen. Det ska bli så i hela världen är det tänkt. Fast inte Kina o Japan av någon anledning. Kanske att Grönland klarar sig. Haha XD
Sanctuary, Donator 2017-07-17 22:34 | #28
#26 Raphner: Vad har ligor som kränger souvenirer och agressiv försäljningsteknik något med invandring och kulturarv att göra?
Inlägget är borttaget 2017-07-18 13:44 | #29
Bradx, Donator 2017-07-18 13:52 | #30
#10 arle: När jag tänker på "olika" människor så tänker jag på människor med olika sätt att tänka, tycka samt personligheter. Det tycker jag är intressant, DET målar världen vacker. Däremot kunde jag inte bry mig mindre om hur deras hudfärg eller ögon ser ut. Fruktansvärt ointressant.

Folkmord? Vilket jävla folkmord? Ett par hundra européer har dött i terrorattentat sedan ISIS grundades. Vilket jävla folkmord, verkligen.

Jag föreslår att du läser studien där forskare kommer fram till att u-länder har lägre IQ, så kommer du får en bredare syn på den.
Här har du förörvigt en studie som bekräftar att barnen blir smartare ifall föräldrarna är från olika kontinenter. https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2015/jul/02/diverse-parental-genes-lead-to-taller-smarter-children-says-extensive-study
Dezzi, Donator 2017-07-18 17:04 | #31
#30 Bradx:
En intressant fråga kan ju vara: Har invånarna lägre IQ för att dom bor i U-länder eller är det U-länder för att invånarna ha lägre IQ.

Tar för övrigt ingen sida i övriga konversationen.
arle, Donator 2017-07-18 18:38 | #32
#30 Bradx: Om man stödjer att Paris blir övertaget av människor som tänker likadant som i tex mellanöstern. Då gillar man ju inte olika.

Jag hade inte heller velat att japan ändrade sig totalt för ett folk från andra sidan planeten. Självklart inte. Tråkigt. Och väldigt väldigt onödigt.

Du vet tydligen inte vad folkmord är. Handlar inte om att någon måste dödas. Se på videon och Paris som ett exempel. Har du rest på länge? Föreslår en road trip ner i europa. (Även om det är ganska farligt nu för tiden...)

Har läst mycket om IQ. Det är till största del genetiskt. Du kan öka några poäng men inte mer än så. Vad bra att föräldrar från olika kontinenter går bra ihop! :) Om det nu är så (theguardian)....
Exedome, Donator 2017-07-18 19:17 | #33
#12 Ranaki: Nackskott på avarter som dig.
adm sndler, Donator 2017-07-18 22:12 | #34
#4 arle: Du vet väl att genocide innebär systematiskt mord av en folkgrupp. Om detta är "white genocide" tror jag du kommer få problem att åtala alla vita som skaffar barn med invandrare för mord. Lycka till!
arle, Donator 2017-07-18 23:29 | #35
#34 adm sndler: Precis vad som händer med andra ord. Ursprungsbefolkningen blir minoritet. Vi föder extremt lite barn just nu i Europa men vi tar in folk som föder många. Samtidigt så kommer det fortsätta att komma hit människor från sämre delar av världen (där dom också föder mest barn i världen). Det är bara en tidsfråga. Se Paris som ett exempel på hur det kommer att se ut.

Finns redan nu många sådana platser.
Inlägget är borttaget 2017-07-19 23:11 | #36
adm sndler, Donator 2017-07-25 15:29 | #37
#35 arle: Det är precis det som inte händer. Som du själv är inne på i första meningen av din kommentar ska du nog prata om det här ämnet "med andra ord" för du vet inte vad folkmord betyder.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.040574 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 37 samurajer!


Donera Mera!