Länkar Forum
Film   100+ migranter stormar och bryter sig genom Spain-Morocco Tillbaka
Kommentarer 24 kommentarer, 5155 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
adm sndler, Donator 2017-08-10 00:26 | #1
Schysst vinkel av Medelhavet.
Wrathborn771, Donator 2017-08-10 01:05 | #2
Skönt att alla dessa kvinnor och barn kom till säkerhet från krigets helvete.
gal1, Donator 2017-08-10 01:36 | #3
I detta fall så får han skylla sig själv med den där kicken. Verkade rätt så skört tho o_O
shitywok, Donator 2017-08-10 02:15 | #4
Lite World War Z vibbar när dom trycker sig igenom.
Konkelbajs, Donator 2017-08-10 02:45 | #5
Förstår inte varför dom inte skyddar gränsen med vapen?
holydiverr, Donator 2017-08-10 02:49 | #6
#3 gal1: de va ju hans stödben som pajja. han drack nog inte tillräckligt med nazist mjölk
ascesso, Donator 2017-08-10 03:54 | #7
#2 Wrathborn771: Det är det fina med anhöriginvandring. På så sätt kan de starkaste och mest riskbenägna försöka ta sig hit så att de svaga och mest utsatta kan komma strax efter
jagskabarataminbollo, Donator 2017-08-10 09:19 | #8
All invandring är bra invandring. Det här är fina grabbar som kommer jobba häcken av sig! Våldtäkter blir det nog heller inte tal om!
Session13, Donator 2017-08-10 09:20 | #9
Skulle nästan föreslå pepparspray i taket/väggarna riktade inåt när de kommer under attack av obeväpnade människor.
Gummikulor laddade i riktade laddningar vid allvarligare incidenter.
Och ett andra staket som är strömförande i andra änden av gången.
pwntkfs, Donator 2017-08-10 09:24 | #10
Fan att det inte satt en snubbe med machine gun där inne
KESO112, Donator 2017-08-10 16:53 | #11
Hellre skrapa förhuden och äta flensen än låta tjugofemåriga "barn" välla in över gränsen
JohanSten, Donator 2017-08-10 17:04 | #12
Jag finner det ganska konstigt att "kritikerna" här inte använder sig av argument mot hög flyktinginvandring (för det finns sådana!), utan har våldsönskningar eller generaliserande eller rent rasistiska anklagelser som enda "vapen". Vad betyder det egentligen?
arle, Donator 2017-08-10 20:16 | #13
#7 ascesso:
#12 JohanSten:
Låter bra. Så fortsätt med denna invandring så vi får se mer av detta då alltså?

Spännande tider :D
Sketcher, Donator 2017-08-10 20:16 | #14
#12 JohanSten:

Jag tror det betyder att du har fått en stroke.
Byt ut ett "eller" mot ett "och". Man skulle kunna tro att du precis kom över gränsen.
Daijahaden, Donator 2017-08-10 20:46 | #15
#12 JohanSten: ... Okej

Nummer ett. Dessa är inte flyktingar. De är ekonomiska migranter och i många fall välfärds-migranter. Din ideologiska sida har i 5+ år beskrivit dem som flyktingar, och det har i 5+ års tid varit felaktigt. Sluta med det är du snäll.

Nummer två. Det finns argument mot hög flyktinginvandring, ja. Men inga av dessa hör hemma här. För det här är en väldig specifik typ utav invandring:

"Massinvandring utav kulturellt avlägsna och aggressiva unga män, med låg utbildningsnivå (om ens någon), generellt låg IQ, lågt intresse utav att integrera sig och bidra, högre tendens för kriminalitet och arbetslöshet och otroligt HÖGA förväntningar på vad som väntar dem i Europa."

Och det finns i princip BARA argument emot en sådan invandring.

Din ideologiska sida har i flera år, ignorerat alla dessa argument, förlöjligat och hängt ut de som vågat yttra dem. Ni har hållit för öronen och ögonen och lallat hela det västerländska samhället rakt mot en avsats. Ni har skapat Nazister och Rasister på platser där dessa en gång enbart funnits i er fantasi och nu kommer vi alla att få ligga i sängen ni har bäddat för oss.

"Those who make peaceful change impossible, make violent change inevitable"

JohanSten, Donator 2017-08-10 21:08 | #16
#13 arle: Tack för ännu ett exempel..?
#14 Sketcher: "generaliserande eller rent rasistiska anklagelser" hör ihop oberoende av "våldsönskningar". "eller rent rasistiska" kanske borde stått inom parentes?

#15 Daijahaden: Du känner inte till min "ideologiska sida", så håll käften med det där. Istället för att lägga en massa skit som jag aldrig sagt och gjort på mig (räknas för övrigt inte heller som argument), så kanske du kan försöka besvara min fråga istället. Jesus Christ, vilket case in point på generaliserande anklagelser.
Sketcher, Donator 2017-08-10 21:36 | #17
#16 JohanSten:

Kommatecken eller andra omformuleringar hade kanske räddat den meningen.

Parenteser är mest för imbeciller.
Daijahaden, Donator 2017-08-10 21:47 | #18
#16 JohanSten: Nej det gör jag inte. Men jag kan dra slutsatser utefter vad jag sett dig skriva här det senaste året.

Du röstade förmodligen vänster 2014, gissar på att du bor i Stockholm, annars definitivt i någon större universitetsstad. Du är vit, uppväxt i övre medelklassen och du tycker förmodligen att mångfald är bra och att könsroller är dåliga.

Har jag fel så ber jag om ursäkt, men det har jag inte va? Om vi ska vara helt ärliga.

Kanske ska vara lite tydligare. Du är inte oskyldig, jag är inte oskyldig. Jag håller varenda invånare i vårt land ansvarig för vad som skett (inklusive mig själv och dig). Du tillhör en stereotyp, jag tillhör en stereotyp.

Din stereotyps naivitet, okunskap och ovilja att konfrontera en väldigt påtagligt verklighet är en orsak till dagens situation.
Min stereotyps passivitet, nihilism och klumpighet när det kommer till att konfrontera din stereotyps åsikter på det moraliska planet är en orsak.

Vet du vad det värsta är. Jag tror du håller med mig. Du har inget val. Enkel fråga: Vilka bör skuldbeläggas för Hitlers framfart?

A: De som röstade för honom.
B: De som passivt stod och såg på medans han steg till makten.
C: Båda.
JohanSten, Donator 2017-08-10 22:22 | #19
#17 Sketcher: OK!

#18 Daijahaden: Två rätt av sju, inte illa..? Tyvärr, du har fel. Vem kunde ana det? Fram med ursäkten.

Nej; du snackar skit nu, förstår du. Hela grejen med stereotyper är att de egentligen inte finns..! Du tillskriver mig fortfarande en massa skit genom att applicera en stereotyp på mig, och utgår från detta som bas för ditt "argument". Det är game over i vilken diskussion som helst. Sluta sitta och gissa saker om mig och utgå från att du INTE vet istället, som man ska göra. Sedan kanske du vill försöka svara på min fråga istället för denna sandlådelek du började med.
Daijahaden, Donator 2017-08-10 23:41 | #20
#19 JohanSten: Okej jag ber om ursäkt.

Stereotyper baseras i högsta grad på beteendemönster och skillnader. Sen överdrivs de såklart. Men de bygger i grund och botten på sanning och det kan jag demonstrera tydligt för dig om du ber mig.

Jag har redan besvarat din fråga. Så återigen, och ännu tydligare.
Du undrar varför rasistiska yttringar blivit väldigt mer vanligt förekommande samtidigt som sakliga argument tycks minskat?

I flera års tid har sakliga och rationella argument mot inv-pol förlöjligats. De som yttrat dem har förolämpats och blivit ostracerade. Rasistiska motiv har blivit tillskrivna dem.
Samtidigt som detta pågått har vänsterns idioter (Som precis som i USA stått för den absoluta majoriteten utav politiskt motiverade brott), fått verka i princip fritt. De har fått åtnjuta direkt och indirekt stöd utav det politiska och mediala etablissemanget. Samma gäller islamister fast i mindre utsträckning.

Detta har fött en ilska. En rasande, okontrollerbar men ack så rättfärdigad ilska. En ilska som tar en generell form. En blind ilska. Samma sakliga argument har inte fungerat i 5+ år och nu undrar du varför de inte förekommer lika ofta längre.

Vi har låtit deras idioter agera i frihet. 100-tals har våldtagits, rånats och mördats. Sedan lät vi en sida (men bara just den sidan) utav vårt schizofrena samhällsmedvetna löpa fritt, medans vi attackerade den andra (objektivt sett den minsta i både omfattning och hot), och nu undrar du varför även dessa idioter börjat yttra sina åsikter högljutt?

Svar: För de ser att vindarna är på väg att vända. Deras tid gryr och de vet det. Det är väldigt svårt att se skillnad på en Nazist och en rejält förbannad Svensk arg över Sveriges politik förstår du, och den skillnaden riskerar tyvärr att försvinna helt om vi fortsätter. Därför jag skriver att "vi har skapat rasister där inga förut fanns." Du och jag är båda skyldiga till detta. Vi båda har svikit den civilisation vi en gång ärvt.

Sen ett tips. Om du vill undvika att uppfattas som stereotypiskt vänster:

1. Sluta kalla ekonomiska migranter som bryter sig igenom gränsstaket för flyktingar.
2. Sluta spela ovetandes. Du beter dig som om all denna ilska kom ifrån ingenstans, som om ingen kunnat förutse detta. Trots att 1000-tals har det och har varnat i flera år för just detta.
3. Besvara frågor. Du anklagar mig för att inte besvara frågor. Hur många utav mina har du själv besvarat?

1. Naiv.
2. Okunnig (medvetet i detta fall).
3. Ovillig att konfrontera obehagliga sanningar.
JohanSten, Donator 2017-08-11 00:02 | #21
#20 Daijahaden: Du svamlar satan, målar upp din egen föreställning snarare än analyserar samtiden, och dömer mig FORTFARANDE efter en stereotyp och tillskriver mig saker jag inte sagt och gjort. Vad fan vill du åstadkomma egentligen? Jag bad dig sluta med sandlådeleken, inte dra upp den till 11!

Detta är komiskt utav helvete, så jag måste bara påpeka det:
Fråga: Vad innebär det att mupparna i tråden bara spyr rassegalla istället för att ta till argument när sådana faktiskt finns?
Svar: "För de ser att vindarna är på väg att vända. Deras tid gryr och de vet det [sic]. Det är väldigt svårt att se skillnad på en Nazist och en rejält förbannad Svensk arg över Sveriges politik"

Du är ta mig fan inte klok, dude.
Daijahaden, Donator 2017-08-11 00:45 | #22
#21 JohanSten: #21 JohanSten: "målar upp din egen föreställning snarare än analyserar samtiden"

Okej vart gör jag det. Citera exakt vad som enligt dig skiljer sig ifrån verkligheten och varför.

"och dömer mig FORTFARANDE efter en stereotyp och tillskriver mig saker jag inte sagt och gjort."

Vart då. Citera. Menar du iom att jag håller dig ansvarig (precis som jag gör mig själv och alla andra) för Sveriges situation. Okej svara då på min fråga i #18 så kanske du förstår varför jag gör det.

"Vad fan vill du åstadkomma egentligen?"

Bättre argumentationsförmåga, ökad förståelse för varför vissa tycker och tänker som de gör trots en väldigt motsägande verklighet och såklart "for the lulz".

"Vad innebär det att mupparna i tråden bara spyr rassegalla istället för att ta till argument när sådana faktiskt finns?"

Sakliga argument har inte fungerat i flera år nu. Istället har de skadat den som yttrar dem. Detta har lett till att folk känner sig orättvist behan dlade, vilket gjort dem arga. En väldigt arg person generaliserar ofta, den slänger ur sig skällsord utan att egentligen mena dem. När sakliga argument inte fungerar bryter ilskan fram. Men ärligt nu, den främsta anledning till varför folk börjar bli mer öppet rasistiska är denna: Den rasistiska beskrivningen av vår verklighet ligger närmare sanningen än vänsterns beskrivning, och den sakliga moderata mitten som är närmast sanningen har vi nu kastrerat och tvingat in i högerns hörna. Fattar du? Eller är det här helt döfött.

"För de ser att vindarna...." Förklaring för varför Nazisterna blivit mer aktiva och högljudda.

"Det är väldigt svårt att...." Förklaring för "rassegallan" som kommer ifrån människor som innan aldrig varit och fortfarande förmodligen INTE är rasister.

[sic] passar inte i det sammanhanget. En menings grammatiska och logiska korrekthet baseras inte på din subjektiva uppfattning, utan huruvida du kan motbevisa den eller inte, vilket du inte har.

Du har fortfarande inte svarat på ett enda argument eller fråga. Du har inte pekat ut några svagheter eller felaktigheter. Du har istället nervärderat och förlöjligat för att slutligen gå till personangrepp.
JohanSten, Donator 2017-08-11 10:18 | #23
Du har skrivit samma sak fyra gånger nu, och du får samma svar: sluta med denna sandlådelek, för du är löjlig. Hur fan skulle du ens kunna öka din argumentationsförmåga och förståelse genom att försöka tala om för mig hur jag (och andra) tycker och tänker? Det du skriver är nästan som hämtat från nordfront.se. Klart som fan att du får en annan respons en den du tänkt dig, idiot.

Jag bekräftar att du faktiskt ägnar 2-3 rader till att försöka besvara min fråga, men det väger liksom inte så mycket mot resten vid det här laget. Du har i princip kastat skit på mig non-stop, även om det i din värld bara heter "vi är alla stereotyper". Okej, profeten. Fuck off.
arle, Donator 2017-08-22 11:33 | #24
Johan failar igen. Kan inte ge några svar som vanligt. Fortsätter spela dum. Men bitterheten lyser igenom ;)

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.031058 sekunder för 6 ninjor att ha ihjäl 23 samurajer!


Donera Mera!