Länkar Forum
Hemsida   Moderaterna går framåt i SCB:s partisympatiundersökning @ SVT Tillbaka
Kommentarer 21 kommentarer, 1081 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
JohanSten, Donator 2017-12-06 00:16 | #1
SD störtdök i november medan M ökade till mer normala nivåer från samma tidpunkt. Jag vill inte mena att det finns något SAMBAND, men... =)
wqube, Donator 2017-12-06 01:19 | #2
#1 JohanSten: Samma hände ju med moderaterna, de gick ner när SD gick upp. Så... Sambandet finns ju där!
Ranaki, Donator 2017-12-06 08:22 | #3
ingen seriös person skulle någonsin lägga sin röst på ett oseriöst parti som SD
Rand0m, Donator 2017-12-06 12:32 | #4
#3 Ranaki: Ingen seriös person som jobbar röstar rött..
Sparv1, Donator 2017-12-06 12:53 | #5
#3 Ranaki: Äntligen en kommentar från dig som jag kan hålla med om, mys! +1
Ranaki, Donator 2017-12-06 15:39 | #6
#4 Rand0m: i princip ser situationen ut såhär: Högern suger, Vänstern suger, låt oss rösta på bottenskrapet bara för att protestera
arle, Donator 2017-12-06 17:33 | #7
#6 Ranaki: Vad röstar du på då?
tjackalle, Donator 2017-12-06 17:38 | #8
#7 arle: Han röstar på piratpartiet såklart!
JohanSten, Donator 2017-12-06 19:40 | #9
#7 arle: Hörru, så där kan du ju inte hålla på; FRÅGA och grejer, liksom. Du ska HITTA PÅ vad han röstar på och sedan göra honom till åtlöje för det! Har du helt tappat greppet eller, dumfan?
Daijahaden, Donator 2017-12-06 20:18 | #10
#3 Ranaki: #3 Ranaki: Hej seriös person här. Kommer att rösta SD 2018. Varför? Jo tack för att du fråga.

Vänstern är uteslutet. Sett ur ett utilitaristiskt och konsekvensetiskt perspektiv så är den Svenska vänstern direkt ondskefull. De belönar intolerans med tolerans i mångkulturens namn. De har och fortsätter att förskingra och bedra en hel befolkning. De är INTE för jämställdhet, de är inte för kvinnor och de har inte en aning om hur man driver en nationalekonomi (vilket man egentligen gör bäst genom att göra så lite som möjligt).

Högern är kappvändare, och nej i det här fallet är det inte positivt. Det är inte "demokratiskt" att gå emot majoritetens vilja, slänga upp gränserna, underkasta sig sina ideologiska motståndare i 3 år och sedan när valet närmar sig göra en helomvändning och framställa sig som något man inte vart sedan 2008. Det är opportunism. Kall kalkylerad opportunism, de har 0% trovärdighet.

Sverige har flera stora problem och de allra flesta av dessa har en gemensam nämnare: oreglerad ansvarslös invandring.
Bostadsbrist, skatteökningar, budgetunderskott, skenande brottslighet, sämre vård, sämre pension osv osv.

Ja vi har levt med några av dessa problem tidigare, men samtliga har förvärrats mångfaldigt tack vare invandringen.
I dagsläget finns det därför två vägar vi kan ta för att lindra dessa ohållbara trender.

1. Nedmontera välfärdsstaten. Lägg tyngden på individen. Individen måste i första hand klara sig själv. Måste ha jobb. Kunna språket. Assimilera eller lida, du väljer själv. Familj och vänner blir ditt skyddsnät.

2. Repatriera. (Dessa ska ut).

-Alla de som begått brott där fängelse finns i straffskalan.
-Alla de som levt på bidrag under hela sin vistelse i Sverige, utan att ha någon som helst sysselsättning (Jobb, Studie, Praktik) Etableringsperiod 2 år.
-De kvinnor som ägnar sig åt professionellt barnafödande (Större grupp än vad man tror). De har inget jobb, deras män har inget jobb. Deras barn blir automatiskt medborgare ("medborgare") och deras belastning på skattebetalarna allt högre efter varje generation.
-De som bevisligen ljugit om sin ålder, sitt ursprung eller situationen som "tvingade" dem hit.
-De som bevisligen håller extrema åsikter (ej nödv olagliga).
T,ex homosexualitet bör förbjudas. Sharia > Demokrati. Kvinnor är mindre värda osv.

Med dessa menar jag såklart enbart NYANLÄNDA. Inte bruna Georg Pappaniapolous som bott här sedan 2005 men fortfarande pratar lite halvknackig Svenska, så försök inte ens.

Så eftersom det inte finns en chans att 1:an väljs, återstår bara alternativ 2, och då finns det bara ett parti att välja: SD.

Men du har rätt Ranaki, det är bara en oseriös och dåligt genomtänkt proteströst, eller hur?
Alux89, Donator 2017-12-06 20:37 | #11
#10 Daijahaden: +1
Inlägget är borttaget 2017-12-06 20:41 | #12
Ranaki, Donator 2017-12-06 20:45 | #13
#10 Daijahaden: Du fokuserar på ett problem som är ganska litet om du jämför med en del andra saker som pågår i världen. Vad tror du det största hotet mot Sverige är? (Största hotet mot alla utvecklade länder som bygger på digitalism för den delen, se vad USA anser som top threat)

Vad ska individen göra när AI tar 80% av jobben inom de närmaste 30 åren? det är kanske dags att planera inför det?

Vad är SDs mål med att hantera global warming? Så vitt jag vet vill de köra igång industrin i Sverige igen - ett dumt beslut ur en miljö- samt ekonomisk synvinkel.

Hur ser SD på Sveriges vapenhandel med vapen som delvis används för att kriga i mellanöstern, vilket leder till att folk flyr till och börja med?

Jag håller med om hårdare straff mot kriminella nyanlända, terrorister, IS-sympatisörer och så vidare. Det är det ingen fråga om.

Det är heller ingen hemlighet att både vänstern och högern i Sverige inte har bra lösningar på flyktingsituationen. Däremot har de stabila lösningar och förståelse för större kommande problem.

SD vinner debatten när det kommer till hur flyktingkrisen har skötts. SD förlorar i debatten när det kommer till hur man ska hantera framtiden i nästan alla ämnen. SD är duktiga på att klaga och peka ut vad alla andra har gjort fel - Det är det som skildrar dem som oseriöst enligt mig.
Session13, Donator 2017-12-06 21:09 | #14
#13 Ranaki: Största hotet mot Sverige är "humana" politiker.

De hade inte en enda motivering förutom att det var humant, så de ljög och sa att vi kommer tjänas pengar på migrationen.

Du påstår att sjuklövern är seriös efter DÖ och detta landsförräderi.
Inte nog med att de är oseriösa, de far med osanning för att försöka bibehålla stöden för besluten de tar, vilka befolkningen kommer att få stå för notan för.

Tycker att vi kan dra upp anklagelser om korruption och högföräderi mot alla som farit med denna osanning som om det vore fakta, finns ingen logisk anledning till att de skulle göra detta, istället för att acceptera sina misstag och ta ansvar.

Någon frågar Steffe vad vi ska göra nu:
"Vi ska ta ansvar för landet." -Stefan Löfvén

Någon kritiserar Steffe för dåliga beslut:
"Det är bara käbbel." -Stefan Löfvén
Ranaki, Donator 2017-12-06 21:16 | #15
#14 Session13: Landsförräderi? Det är ett ganska seriöst anklagande
Sanctuary, Donator 2017-12-06 21:51 | #16
#15 Ranaki: 13-igt parti fick inte igenom sina programidéer = landsförräderi. Logiskt.
holydiverr, Donator 2017-12-06 21:53 | #17
#13 Ranaki: Jag tror inte på global uppvärmning, how bout that?
Ranaki, Donator 2017-12-06 22:19 | #18
#16 Sanctuary: otroligt seriöst
Daijahaden, Donator 2017-12-06 22:51 | #19
#16 Sanctuary: Okej du och jag driver en fond tillsammans. Det är en rik fond som varje år blir värd mer och mer. Du och jag blir allt rikare. Plötsligt en dag kommer jag till dig och säger att jag vill släppa in utomstående experter i fonden. Inte bara är de experter inom ämnet som kommer göra oss ännu rikare, utan det är även samhällsnyttigt att släppa in dem.

Du säger nej. Faktum är att du säger nej varje gång jag frågar dig, men jag fortsätter att fråga. En vacker dag vaknar du upp med ett SMS ifrån mig, du Sanctuary: "Vi måste öppna upp våran fond", det är underförstått att jag tror mig veta bättre än dig. Du knyter näven i fickan och vågar inget säga offentligt, du vet att folk hade sett dig som självisk, girig och rentav ond om du gick ut offentligt och klagade. Sanningen är att du är osäker, "han kanske vet vad han gör", "det kommer säkert att betala sig i slutändan".

3 år senare vaknar du upp och kollar din fond. Fonden har tappat i värde, den innehåller nu värdepapper du av moraliska skäl aldrig skulle ha gått med på att inkludera. Volatiliteten har skjutit i höjden, du blir orolig, den här fonden skulle täcka din pension, dina eventuella hälsobesvär.
Men värst av allt är att din andel kraftigt har gått ner, du har inte längre lika mycket att säga till om. De personer jag valt att inkludera följer alla min linje. Vi börjar ändra regler, vi tvingar dig att investera mer trots att din avkastning blir allt mindre och när du protesterar, då attackerar vi dig, din karaktär. Du är ond eller korkad eller kanske både och.

Hade du känt dig förråd? Är du förråd?

Den fonden är landet Sverige och de tjänster, privilegier och löften vi ärvt utav tidigare generationer. Det är förräderi, inget snack som saken. Endast uppsåt hindrar det ifrån att vara medvetet kriminellt. Dina barn kommer ärva denna fond någon vacker dag, vad tror du de kommer säga.
Ranaki, Donator 2017-12-07 09:25 | #20
#19 Daijahaden: invandringen kostar mycket, men det påverkar inte sverige så mycket som du verkar ha fått för dig att det gör.
Sverige har trots allt gått upp i värde, så som vanligt, trots invandringen.
matsuchi, Donator 2017-12-07 22:01 | #21
Konstigt då ännu mer korkade Millenials som får rösta detta valet än förra..... Idioter det är som dom brukar säga 22,1% av befolkningen är hjärndöda.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.011361 sekunder för 4 ninjor att ha ihjäl 22 samurajer!


Donera Mera!