Länkar Forum
Hemsida   ​Riktiga feminister röstar höger @ N24 Tillbaka
Kommentarer 3 kommentarer, 4435 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
twisten, Donator 2017-12-06 10:43 | #1
Kan inte göra annat än att hålla med skribenten. Kollektivism har alltid varit vänsterns modus operandi men på senare tid har det eskalerat i och med att identitetspolitik har blivit alltmer populärt som argumentationsform. Där det finns diskkriminering i samhället bör vi istället se på orsak och verkan för den instansen och göra vårt bästa för att lösa det. Att måla upp bilden på lönegapet mellan män och kvinnor som ett resultat av patriarkatet är ej lönsamt och agerar endast som en form av godhetssignalering. Det hjälper naturligtvis dem som utövar denna taktik att fiska röster av dem som anser denna ytliga retorik mer lönsam än policy men finns det några belägg att det hjälper individen som de sägs stå för?
ksww, Donator 2017-12-06 14:08 | #2
"Den som följt #metoo-uppropet har inte kunnat undgå övervikten av vänsterprofiler bland de utpekade. Ingen ska såklart dömas utan rättegång. Men nog säger det något att de som anklagats har slående lika politiska värderingar." - Hans argument faller ju pladaskt. Hur kan man då göra en artikel utifrån anklagelser?
KTMmarkus, Donator 2017-12-06 15:08 | #3
Det enda man faktiskt kan tycka är bra med N24 är ju att dom då både har "artiklar" från både vänster och höger, även om det är insändare. Lär ju inte vara någon trevlig företagsmiddag om dom samlas. :P

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.007671 sekunder för 3 ninjor att ha ihjäl 5 samurajer!


Donera Mera!