Länkar Forum
Film   Trump, May & Macron see themselves as masters of mankind @ RT Tillbaka
Kommentarer 3 kommentarer, 1502 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
GOSSE, Donator 2018-04-16 17:25 | #1
Onekligen ny admin på sidan då det regnar RT artiklar dagligen.

Förvisso bättre än när det regnade Friatider annonser men detta är också vilseledande.
wqube, Donator 2018-04-16 19:28 | #2
Jag tror stenhårt på att USA ligger bakom gasattacken, inte Assad. Dålig ursäkt för att försöka förstöra för Assad så mycket han bara kan. RT varnade för att USA hade beväpnat rebeller med "chemical weapons" redan för en månad sen, med avsikten att EXAKT detta skulle inträffa.

Källa https://www.youtube.com/watch?v=LmYCgK2zHCI
GOSSE, Donator 2018-04-17 01:46 | #3
#2 wqube: Klart du kontrar med yttligare en RT länk, klart som fan du tror att illuminati ligger bakom det om det är där du väljer att få dina nyheter ifrån.

Det är ingen hemlighet att diverse statliga aktörer, i syrien, har tillverkat kemiska biprodukter som kan göras till vapen. Vem är dom lojal till? Assad, som i stunden är sittande regering eller är dom lojal till t.ex nationalistiska muslimska element eller spelar dom alla sidor för att cash is king ?

Öppna ögonen det är mer eller mindre såhär det låter: Från USA säger man att terrorister förbereder vapen mot en fredlig majoritet medans Ryssland hävdar att USA bara beväpnar rebeller för att få olje pengar, Putin spelar stenhårt på att alla vilsna konspirationsteoretiker ska nappa, kan han vilseleda massor så dom inte kan plussa ihop 1+1 och inte kan förstå sakligt vad problemet i mellanöstern är. så har han på ett framgångsrikt bedragit sin opposition.

Och Jag har varken tid eller energi för att gå in i hur många aktörer det finns i landet, syrianer, kurder, ryssar, amerikaner, turkar, muslimska nationalister och alla onvanståendes olika förgreningar. Vem kan egentligen säga vem som har kemiska vapen där, det ända som är säkert i denna fråga är.

RT lägger INTE alla korten på bordet.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.005639 sekunder för 4 ninjor att ha ihjäl 4 samurajer!


Donera Mera!