Länkar Forum
Film   Paul Joseph Watson tar upp en relativt färsk händelse från Sverige Tillbaka
Kommentarer 23 kommentarer, 5033 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
jagärcool, Donator 2018-08-10 01:06 | #1
Ranakis flickvän?
Criticalm, Donator 2018-08-10 06:44 | #2
#1 jagärcool: lol
Kalleask, Donator 2018-08-10 09:36 | #3
#1 jagärcool: Haaaah
retardliz, Donator 2018-08-10 13:41 | #4
Trodde Ranaki gillade pojkar? Hepp hade väll fel då :D
JohanSten, Donator 2018-08-10 14:27 | #5
Det är då helt sjukt hur långt ni kan gå för att försöka omvandla något med noll relation till ett slagträ mot en annan person, så jävla långsökt att jag fan inte vet hur jag ska beskriva det. =') Jag säger förstås "försöka" eftersom det bara slutar med att ni ser förjävla dumma ut, och inte fyndiga som om försöket hade lyckats. Keep it up; en vacker dag tycker säkert någon med alla tänder kvar och utan skinnflådda banjofingrar att ni är roliga! :D

"BATTHÖRT HÖHÖ"
KTMmarkus, Donator 2018-08-10 15:51 | #6
#4 retardliz: Ungefär som när du försökte stava väl.
rwnemo, Donator 2018-08-10 16:10 | #7
#5 JohanSten: Ganska otroligt att du kan skriva såpass mycket men ändå få så lite sagt? Vad betyder det du skrev överhuvudtaget? Förstår inte riktigt poängen.

@topic: Detta är ju en utav de bättre promotion filmerna som SD kan använda inför valet. Spela upp videon hon själv filmade och lägg en beskrivning på vem mannen som hon "räddade" är, så kommer SD få gratis röster. Finns inga ord som kan beskriva hur idiotiskt och löjligt detta är.
KaptenKnoge, Donator 2018-08-10 16:12 | #8
#5 JohanSten: Hur kommer det sig att du tar dig rätten att tala som om du har fått en fullmakt från mannen på stolen över vad som är rätt eller fel? Inte någonstans nämner du att något är din åsikt eller din uppfattning. Skiter i vad för trams det du är reagerar på. Sluta prata som om du vore en gud.
JohanSten, Donator 2018-08-10 19:35 | #9
#7 rwnemo: Läs de tre meningarna en och en; varje har en egen tydlig innebörd. Du vet, så som språk funkar.

#8 KaptenKnoge: Jag tror inte du är på det klara med vad en åsikt är. Att försöka omvandla något med noll relation till ett slagträ mot en annan person är vad dessa personer gör; det är inget man kan "tycka" annorlunda om. Vad gäller att prata som en gud så kommer det från Mr. "du har inte rätten, skiter i vilket, gör som jag säger". Eller är det bara min åsikt att du har sagt så, tro? :D
Shawaam, Donator 2018-08-10 20:23 | #10
Vänstern är cancer för politiken.
Calle95, Donator 2018-08-10 23:00 | #11
#9 JohanSten: Hm.
xodiac, Donator 2018-08-11 00:02 | #12
#5 JohanSten: nästan lika sjukt som när du försöker spela oberörd med dina "=')" skrattgråtsmileys när man verkligen märker hur du sitter och kokar inombords när du skriver dina texter, du är mentalt ofrisk på så många sätt
JohanSten, Donator 2018-08-11 12:00 | #13
#12 xodiac: Nej, vad är det här? En till jöns som skriver fanfic om mig i sitt huvud och nu ser det som fakta? Så mentalt friskt! :D

Seriöst; du är en vuxen människa, right? Du borde kunna komma på något bättre. Märk väl att jag själv går på vad folk faktiskt skriver, inte hur jag gissar att de känner inombords. Om jag skulle gissa så tror jag att du bara blev kränkt eftersom den kommentaren gick att applicera på dig också. Är det fakta nu? Jag tror det blev fakta nu. ;o
rwnemo, Donator 2018-08-11 12:56 | #14
#9 JohanSten: Läs dessa meningarna en och en:
1. En grön anka med en boll.
2. En bil utan bränsle, ryggsäck.
3. Musmatta med ett glas läsk.

Tycker du att ovanstående inte är relevant, osammanhängande och betyder ingenting? Bra. Det är ungefär så dina tre meningar är uppbyggda. Du tar ju bara random ord och sätter ihop dem till en mening som inte har någon som helst innebörd. Du vet, så som språk inte funkar.
JohanSten, Donator 2018-08-11 13:34 | #15
#14 rwnemo: Dude, att du är dum i huvudet betyder inte att mina meningar inte har en tydlig innebörd. Här, jag hjälper dig:
1. Det är sjukt hur långt ni kan gå för att försöka förlöjliga någon genom någon ANNANS uttalande, så jävla långsökt.
2. Jag säger "försöka" eftersom ni inte lyckades, utan bara ser dumma ut.
3. Det är bara bonnläppar som tycker sånt där är kul.

Ska jag skriva sådär istället, så det inte blir för krångligt för dig personligen? =) Gör istället som man fick lära sig i lågstadiet; ta ett ord i taget, ljuda ut dem, foga samman till enskilda satser, avgränsa med skiljetecken... Voila: en mening!
rwnemo, Donator 2018-08-11 13:59 | #16
#15 JohanSten: Rätt kul att Du, en komplett hjärndöd nolla, som tappat all form av verklighetsuppfattning, säger till folk att dem är "dum i huvudet". Hysteriskt.

"Förlöjliga någon genom någon annans uttalande"? Vem har försökt förlöjliga någon igenom någon annans uttalande? Vems uttalande? Du svamlar ju massa obetydelsefullt skit gång på gång.

Såvitt jag kan se finns det bara en i denna tråden som ser dum ut och det är du. Vad har du emot bonnläppar btw?

Och det är inte det att dina meningar är krångliga, jag kan ju både grammatik och svenska språket bättre än vad du kan, uppenbarligen. Men dina meningar har ju ingen som helst betydelse? Du sätter ju som sagt ihop random ord och tror att dem blir konkreta meningar.

Är det rösterna i ditt huvud som säger åt dig att svamla det här struntet eller är du genuint så korkad och trashig?
JohanSten, Donator 2018-08-11 16:52 | #17
#16 rwnemo: Alltså, herrejävlar och gudars skymning, snälla helvete... Du trollar, eller hur? :D Okej, du får "the benefit of the doubt" en sista gång.

Jag motiverar att folk är dumma genom att hänvisa till vad de själva säger. Du drar att jag är hjärndöd, saknar verklighetsuppfattning etc. rakt ur röven och tror det funkar utan vidare motivation. Se hur jag motiverar din dumhet med dina egna uttalanden, och hur du (inte) motiverar min påstådda dumhet. =)

De inledande kommentarerna angriper Ranaki för vad någon random tjej sagt, utan att det finns någon koppling mellan de två. retardliz, bland andra, har gjort detsamma mot mig. Krystat och långsökt, non? Du kunde ha fått detta förklarat för dig tidigare om du frågade, men det var visst mer givande att upprepa "jag förstår inte vad du menar, så du är dum i huvudet". :D På tal om att "uppenbarligen" kunna språket bättre än jag, liksom...

Men, som sagt; det lutar åt att du trollar. När man faktiskt bemöter en "misstänkts" argument så brukar det visa sig ganska fort om de trollar eller inte. Så shoot.
rwnemo, Donator 2018-08-11 17:18 | #18
#17 JohanSten: Oh helvete. Så jag hade rätt alltså? Det enda långsökta här är ju dina briljanta referenser som "slagträ" eller "kinnflådda banjofingrar" osv.
Du behöver inte ge mig the benefit of the doubt, det är alltså HELT OKEJ för min del om du tycker att jag är "dum i huvudet" eller liknande. För att om du, enligt dig själv, sätter ribban för intelligens, så tror jag nog att jag vill vara raka motsatsen.
Jag drar inget och tror att det funkar utan motivation? Du använder ju ord som du uppenbarligen själv inte verkar förstå? Min motivation är ju ditt svammel? Att du svamlar strunt är min motivering till att jag sa att du är hjärndöd och att dina meningar saknar sammanhang.

"Du drar att jag är hjärndöd, saknar verklighetsuppfattning etc. rakt ur röven och tror det funkar utan vidare motivation."

Där är ju en till sådan mening? Ett textbook exempel på vad jag menar.

Märks ju tydligt att du är otroligt uttråkad och tiltad och kokar inombords när du skriver här, det är ju sorligt och rätt skrattretande på samma gång.

Nu slösar jag inte mer tid på dig. Glöm bara inte att du aldrig någonsin vinner diskussioner för dina argument, utan för att du svamlar så otroligt mycket skit att folk tröttnar på dig. Det är sanningen och låt ingen, någonsin försöka övertala dig annorlunda.
JohanSten, Donator 2018-08-11 20:16 | #19
#18 rwnemo: Ah okej, så det slutade i att du måste bränna av allt du kan och sedan sjappa. Så klart. Synd bara att det var en total upprepning utan motargument, en massa tecken på att du faktiskt HAR problem med språkförståelsen, och att du följer din egen beskrivning av "tiltad och kokar inombords" till punkt och pricka. Hela ditt "argument" är att du helt enkelt bara vet bättre, om allt. =') Du förnedrade dig totalt idag, och det märks att du insåg det till sist. Du kommer snart över det. Live and learn!

Haha, och när du väl faktiskt förstod vad jag hade skrivit så fick du förstås haspla ur dig en ny, tafatt "anfallspunkt" istället! :D 5/5, gå inte än!
finnen1, Donator 2018-08-11 21:47 | #20
Johan måste vara Sveriges bästa troll :D
JohanSten, Donator 2018-08-11 23:21 | #21
#20 finnen1: Argumentera emot idioter = troll... Nä, jag får faktiskt inte ihop den. Att de blir arga och frustrerade är inte avsiktligt, det är ju på grund av deras egna misslyckanden och inte p.g.a provokation från mig. :D Det borde väl du veta, som också gjort bort dig i argumentation med mig till den grad att du nu inte vågar annat än att bara svänga förbi och ropa "u suxx lol" ibland? ;) Häckla på avstånd och sen sjappa iväg skrattandes (#savage), aaah vilka minnen från mellanstadiet...

Ska du inte plocka fram Ranakis profilbild med ett rött kryss över igen, det är väl ungefär den högsta nivå av argumentation du kan prestera? :D Eller förlåt, "trollade" jag dig nu? ='(
finnen1, Donator 2018-08-12 14:47 | #22
#21 JohanSten: Finns ingen anledning att argumentera med någon som vänder sakfrågan gång på gång. "Jag har inte sagt si eller sagt så". Fast du gör det. Tyvärr kretsar inte mitt liv av kommentarer på Existenz. Som tyvärr ditt gör. Vilket är oerhört tragiskt, men ack så roligt att få beskåda. Så fortsätt, fortfarande det mest underhållande på sidan.
JohanSten, Donator 2018-08-12 16:41 | #23
#22 finnen1: Om jag ljuger när jag säger "jag har inte sagt si eller så", så skulle det vara jävligt lätt att visa det. ^^ Detsamma gäller när jag angrips för mina åsikter, men av någon anledning kan ingen ge ett exempel på en sådan på begäran.

Så-atteh... Du kommer inte så långt på att snacka skit eller vända det till att felet ligger i att jag är aktiv på Existenz eller dylik bullshit... =') Ändå var det tillräckligt viktigt för dig att du presterade vad jag nämnde i #21 (rätta mig om jag har fel!), så underhållningen kommer ju till 90% av dig och de som gör likadant. Jag kommenterar bara vad som sker. ;)

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.011703 sekunder för 7 ninjor att ha ihjäl 23 samurajer!


Donera Mera!