Länkar Forum
Film   Homosexuell kille som väntar ett barn Tillbaka
Kommentarer 22 kommentarer, 4289 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
hallberg13, Donator 2019-01-11 00:46 | #1
wicked.

snälla, sluta existera och ta med dig ditt barn. USCH
Gumble, Donator 2019-01-11 01:13 | #2
Såklart dom är veganer också.
jävla hippies
Shawaam, Donator 2019-01-11 01:19 | #3
Creds till den läkare som opererade brösten på människan dock, kunde inte se ärr alls.
Rikkie89, Donator 2019-01-11 01:32 | #4
"Sure.." Nej du, mig lurar dom inte. Hon är en förvirrad kvinna som tar hormoner och vill vara en man. Som Ben Shapiro sa till en 22 årig tjej som försökte argumentera motsatsen: "Why aren't you 60?"
Pew_Pew_You, Donator 2019-01-11 01:44 | #5
#1 hallberg13: #2 Gumble: Vafan rör det er? Om det är vad som får personen i fråga att må bra, varför i helvete skall hon inte få byta kön då om det nu går? Går ju inte precis på skattepengar/hon har ju fått betala allt själv.

Och helt ärligt, det är så töntigt att tracka på veganer...
Det är egentligen typ bara positivt, bra för miljön och såklart av etiska själ med (eller iallafall om man köper industrikött).
Kan inte vuxna få göra vafan dem vill så länge det inte skadar någon? Tycker det är ganska rimligt.

Och kan lika gärna ta det nu för vet att det kommer komma upp. Visst, finns väl en chans att barnet kommer att bli mobbad pga föräldrarna, men med tanke på hur accepterat det är redan idag att ha homosexuella föräldrar, va tror ni inte det kommer att vara om 6-7 år när barnet börjar i skolan?
Tänk bara själv så jävla mycket som har hänt de senaste 6-7 åren.
Sen så vet jag att det egentligen är ett dumt argument, men finns ju föräldrar som ger mycket sämre förhållande för sina barn, men de trackar ingen på för att de föder barn.

Just sayin.

Är inte egentligen så speciellt Pk/Feminsit/HBTQ intresserad, bryr mig typ inte ett piss.
Men tror/tycker stenhårt på att så länge det inte skadar/kostar någon nått, gör vafan du vill/vad som får dig lycklig.
Svennisfan, Donator 2019-01-11 02:04 | #6
#4 Rikkie89: Ifrågasätt vad du lärt dig från Shapiro. Folk som lyssnar på honom tenderar att också tycka om Jordan Peterson. Kolla vad han har att säga istället så får du en bättre insikt från en person som faktiskt har psykologi utbildningen som krävs för att veta någonting om detta (har iofs ingen aning om vad Jordan Peterson säger om hbtq saker men du får garanterat en bättre kommentar därifrån om det finns en att hämta).
Sheitan, Donator 2019-01-11 05:37 | #7
#5 Pew_Pew_You: tldr; sluta nu din jävla moralkärring. Folk kan väl få tycka vad de vill.
Pew_Pew_You, Donator 2019-01-11 06:19 | #8
#7 Sheitan: Svårt att tänka längre än vad näsan räcker ibland va? Precis, då kan jag väl också få tycka som jag vill?

Okok, orkar inte gå in på den här lilla paradoxen som vi skapat så kommer släppa det här.

Tycker bara att det är fjantigt med obefogat hat. De på videon har antagligen inte gjort dem något så de enda anledning de har för att hata är för att dem är "udda"...
hallberg13, Donator 2019-01-11 07:59 | #9
#5 Pew_Pew_You: Nej tack! Det är vidrigt, det är som att säga att gifta sig med barn är okey... VISST dom trycker agendan och i framtiden kommer det inte vara något omoraliskt problem att gifta sig med barn. Kommer du då sitta och argumentera för det också? Fan du är helt jävla tappad.
Det är vidrigt och fel, män ska vara män och kvinna är kvinna. Att identifiera sig som ett annat kön kallas för gender dysphoria på svenska Könsidentitetsstörning. Det är en mental sjukdom som dom har. Detta är ren fakta, något som du nu kommer få bemöta.

Vill du att folk med denna sjukdomen ska få en hjälpande hand som fucking fixar deras skeva världsuppfattning? Eller vill du att vi ska hjälpa dom måla sina naglar?
I ditt perspektiv vill du måla deras naglar. På samma sätt kommer du säkert hylla pedofili eftersom det är ETT FUCKING VAL SOM GÖR DIG LYCKLIG, i deras perspektiv.

Bara för att median och filmer/serier pushar en agenda har gjort att det blivit så normaliserat så en randome kan kommentera på exuistenz och argumentera för dom när han inte ens "är intresserad" sååå jävla tråkigt. Nu vet vi att dom har fan lyckats, dom har lyckats normalisera detta och du är fan bara proof på det. Du kommer skaffa dig en brud när du är 30, skaffa villa skaffa barn. Leva i hamsterhjulet och allt som sägs på radio/tv formar din världsbild.

Du är exakt vad dom vill ha. bää bää BÄÄÄ
arle, Donator 2019-01-11 08:29 | #10
Och ändå är hon väldigt feminin.
Sjuka människor...
Hs, Donator 2019-01-11 10:05 | #11
Könsidentitetsstörd kvinna väntar barn* skulle titeln varit :)
Inlägget är borttaget 2019-01-11 12:32 | #12
Lawliet, Donator 2019-01-11 12:40 | #13
#9 hallberg13: Du har fel :) TIll att börja med kan du inte dra parallellen med att det skulle vara lika oacceptabelt som att gifta sig med ett barn. Detta grundar jag i att det är stor moralisk/faktisk skillnad mellan ett äktenskapligt avtal mellan en ej fullt utvecklad människa (då denne inte riktigt kan ta ansvar för sina handlingar) och att på eget bevåg/vilja operera sig för att likna det andra biologiska könet.

Nu över till ditt huvudresonemang. Du anser att folk som "byter" kön har en skev världsuppfattning samt lider av en mental sjukdom. Intressant att du inte har sett att läkare löser just denna könsdom genom att juridiskt tilldela sagda personer just det andra könet.

Väx upp och förstå att teknologin i nuläget är så pass nära könsbyten så att vi kan normalisera detta. Det strider ej moraliskt mot någon och skapar inga skadeverkningar gentemot andra/tredje part (tillskillnad från pedofili då barn i främsta fall kommer till skada). Det är du som inte förstår att det är vi som formar världsuppfattningen.

Vilket otroligt flawed resonemang du har...

#8 Pew_Pew_You: Don´t let the haters get to you.
Pew_Pew_You, Donator 2019-01-11 14:37 | #14
#9 hallberg13: Hört talas om nihilsm? Det finns inget rätt eller fel, ingen mening med livet, moral är bara 100% subjektivt, finns inget objektivt med det alls.
Att män skall vara med kvinnor och inte kvinnor x kvinnor eller alla kombinationer där emellan finns det inget som säger.
Visst, det är inte en ESS (evolutionärt stabil strategi) men vafan spelar det för roll? Finns inget "rätt" med att föra vidare sina gener för rätt och fel finns inte, det är värden som vi som människor har satt.
Samma med mentala sjukdomar, finns inget som säger att vara pedofil är fel. Visst, objektivt så är det ju något biologiskt som avviker ifrån normen som får personen i fråga att uppvisa detta beteende. Men det är inte "fel".
Det är bara vi människor som har satt den värdegrunden.

Så att du tycker det är äckligt är inte fel, på samma sätt som att jag tycker det är ok inte är rätt.
Men nu är ju grejen att vi människor skapar etik och moral av praktiska skäl för att få samhället att fungera. Te.x lagar/normer etc.

Samma med mentalsjukdomar, att saker händer biologiskt är objektivt, men var vi drar gränsen för vad som är "ok" är subjektivt. "Näh det är objektivt för man ser bara vad som avviker från normen, det är ju empirisk data, det är objektivt" Jo, men vilka gränsvärden/konfidensintervaller/etc som man sätter är ju subjektivt så meeh. (är iofs så med all forskning). det är ju det som i grunden är vad en mentalsjukdom är, ett gränsvärde som vi människor har satt där vi tycker att beteendet är för avvikande från normen. Detta för att te.x underlätta vardagen.

Så att vara te.x pedofil som du tog upp är inte fel, men av praktiska själ så har vi människor satt regler för det.
Så på samma sätt som vi gjorde med pedofilerna, så kommer vi ju hitta på nya lösningar/regler/etc för att anpassa oss för detta nya fenomen. Och eftersom detta fenomen har andra applikationer än te.x pedofili, där personer skadas gentemot detta där ingen kommer till skada. Så tycker jag ju att ett annat praxis vore på sin plast/man bör inte döma dem på samma grund. Vi människor är smarta, vi skall nog kunna komma på nått.

Haha du snackar om formad världsbild? Hela ditt argument har en subjektiv bas, summan av kardemumman du "tycker" inte att det är rätt. Det du kommer med är ju stereotypiskt konservativt tänk, troligen anammat från din uppväxt/närmiljö. Menar även ditt "mentalsjukdomförsvar" är ju vagt/saknar praktiskt grund. Jaha? det har stämpeln att det är en mentalsjukdom, men hur ändrar det hur dem påverkar dig? fortfarande obefogat.

#13 Lawliet: Lungt, han är ju inte precis en tungviktare när det kommer till att argumentera så. Massa subjektiva åsikter utan argument/förklaringar bakom. Inte mycket att ta hem där/inte lärt mig nått nytt.
Inlägget är borttaget 2019-01-11 18:02 | #15
larry, Donator 2019-01-11 18:03 | #16
Lite högre musik nästa gång tack.

F.ö; jackpot för den andre snubben som alltså trots att han är bög får barn "på riktigt".

#10 arle: det är ju dock väldigt vanligt bland bögar också. :P
Inlägget är borttaget 2019-01-11 18:29 | #17
nijukiller, Donator 2019-01-11 18:49 | #18
För mycket relativister här på existenz som gömmer sig bakom bra retorik. Det man argumenterar behöver inte vara rätt bara för att man är ett retoriskt geni.
Fishk, Donator 2019-01-11 19:59 | #19
Detta var faktiskt lite ballt. Mindfuck deluxe. Ser dock inget fel i det hela.
Sheitan, Donator 2019-01-11 22:12 | #20
#8 Pew_Pew_You: Vad fan rör det dig om vad andra tycker?! Du skriver en jävla bok i varje kommentar om vad som är rätt och fel, antingen är du en homosexuell vegan som blir kränkt av vad randoms kommenterar här på existenz eller så är ditt liv ganska tomt då du tillbringar majoriteten av tiden med att försöka förlöjliga av vad andra tycker med din fina retorik. Ut och demonstrera med dig istället, du gör fan inget nytta här moralkärring.
R-ichard, Donator 2019-01-11 23:24 | #21
#14 Pew_Pew_You: Alltså snälla drog du in Nihilism i det hela? Vi är ju uppbyggda på vårt biologiska sätt av en anledning. På samma sätt som det finns grundämnen. Motsatsen till kvinna är man och vice versa. Det vi gör nu är att bryta denna naturliga, biologiska utveckling eftersom en EXTREM minoritet har haft en väldigt oklar uppväxt och en stark identitetskris. Bara för att du vill vara feminin och ha bröst så betyder det inte att du SKA vara kvinna och bara för att du vill ha skägg och se ut som en man så SKA du vara man. Men som en liten dokumentär visade på svenska föräldrar som hade en dotter och MATADE in i skallen att de inte ska bestämma kön åt sitt barn så hon fick ha både ett killnamn och ett tjejnamn. När reportern frågade henne vad hon var så sa hon "mestadels *hennes tjejnamn* (kommer inte ihåg riktigt) men ibland också Lukas". Det gör att barnet får en extrem identitetskris men också normaliserar att hon kan vara båda, om hon så vill.

Det är ju det som händer många barn idag, bara för att några "coola" barn på dagis är killar så kan de t.ex. komma hem och säga: Jag vill vara kille! Vill inte vara tjej!
Föräldrar lyssnar, frågar ut, säger "du får vara vem du vill" och låter tankarna spinna vidare. Och vips är hon 13 år gammal och tänker "Jag har alltid velat vara kille" och känslan är starkare än någonsin.

Man ska inte förneka att vi normaliserar föräldrars sätt att hantera vad små barn tycker i en helt outvecklad ålder.

Vi kan dra allt vi gör med "VAD RÖR DET DIG OM DE ÄR LYCKLIGA?" Men det är fan inte ett tillräckligt starkt argument. Saker och ting ska diskuteras oavsett vad det subjektiva tycker gentemot det objektiva.
Pew_Pew_You, Donator 2019-01-12 00:45 | #22
#21 R-ichard: Eftersom det gled in på vem som har rätt och fel/moral spåret så är det inte precis ologiskt att prata nihilsm då det är precis det det handlar om, eller snarare avsaknaden av det.
Att vi är uppbyggda på ett biologiskt sätt av en anledning, jo visst men anledningen är ju opartisk/finns ingen design eller syfte bakom. Slumpmutationer ger upphov till egenskaper som är fördelaktiga för stunden så att individen överlever och för vidare genomet. Inte som när vi selekterar för te.x stora grisar, då finns det design/syfte bakom.
Så anledning är ju egentligen slumpen.

Näh det är ju lite det vi har pratat om, finns inget SKA. Men om det är något man vill och det finns en möjlighet för en att få det så är det väl inte så orimligt låta personen göra det? Om det inte skadar/kostar något.

Sen att det normaliserar, jo det gör det väl antagligen. Precis som att homosexualitet har normaliserats. Jag har tyvärr inget bra svar på detta då jag själv inte ens vet vad jag tycker. (Är som tidigare nämnt inte så värst insatt/bryr mig inte så värst egentligen).
Såklart ser jag problemet med att man som du säger nästan påtvingar barn. Och att de leder till förvirring bland barn då barn är väldigt lättpåverkade, de hoppar på trenden/vet egentligen inte innebörden etc.
Men samtidigt så ser jag ju de andra problemen med barn som mår dåligt för att det inte känner att det passar in etc.
Har inget bra svar på den fronten, tänker att någon annan som är bättre insatt kan få sköta/lösa det problemet.
Har ju varit väldigt tydlige med att det är vuxna människor som jag har syftat på.
Tuta i sitt egna horn och sånt, men är väl lite det jag har gjort? Om man tycker jag har fel, fine, det får man såklart.
Men har ju argumenterat för min sak och inte bara sagt vad jag tycker utan att ge motivet bakom.
Haha gud va detta spåra, tyckte bara det var onödigt med lite obefogat hat :D

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.013348 sekunder för 7 ninjor att ha ihjäl 22 samurajer!


Donera Mera!