Länkar Forum
Hemsida   Anonymous efter Assange blivit gripen Tillbaka
Kommentarer 11 kommentarer, 6249 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
Derkaderb, Donator 2019-04-13 00:19 | #1
Spännande
dan lether, Donator 2019-04-13 08:36 | #2
ingenting kommer hända.
rwnemo, Donator 2019-04-13 11:06 | #3
#2 dan lether: Dem har aldrig någonsin backat ur sina påståenden, inte en enda gång.
Dahnnylee, Donator 2019-04-13 11:43 | #4
#3 +1
JohanSten, Donator 2019-04-13 16:51 | #5
#3 rwnemo: Det har inte domedagsprofeter och konspiratoriska existenzare gjort heller... "you will pay" är ett så läskigt konkret påstående också. =')
bedrie, Donator 2019-04-13 19:30 | #6
De borde vara kungar över denna värlen då de vill befolkningen rätt och är ärliga.
rwnemo, Donator 2019-04-17 18:33 | #7
#5 JohanSten: Du verkar inte vara särskilt insatt i vilka anonymous är och vad dem gör.
Återigen, dem har aldrig varken backat eller fallit korta på sina påståenden, dem har genomfört sina attacker enligt plan varje gång, att du jämför dem med kommentarer på Existenz kommer inte att förändra det.

JohanSten, Donator 2019-04-17 21:47 | #8
#7 rwnemo: Excuse me, buddy, men folk som påstår sig tillhöra anonymous (vilket i sig självt går emot dess påstådda syfte) har gjort tomma hot hela jävla tiden, inte minst av den sorten där de påstår att ett företags agerande kommer få någon sorts konsekvenser som aldrig tydliggörs. Så även troligen här. Vad är det för fantasivärld du lever i där allt bara är som du vill att det ska vara? :D
Inlägget är borttaget 2019-04-19 10:37 | #9
rwnemo, Donator 2019-04-19 10:38 | #10
#8 JohanSten: Haha du är ju efterbliven XD Vad fan pratar du ens om? "Folk som påstår sig tillhöra anonymous", vilket folk?

Vilket tomt hot har dem någonsin gjort? :D Du vet ju inte själv vad du pratar om haha inget av det du skriver stämmer ju? XD
Länka vilket "tomt hot" dem gjort?

Jadu vem utav oss två lever i en fantasi värld kiddo? :D

Man ser ju vilken typ av person du är haha, en halvfet etniskt svensk "rebell" från ett finare område i en större stad,GBG? ;),vars föräldrar är framgångsrika men har lite "konservativa åsikter" så ni kommer inte överens. Du röstar vänstern för att du anser att samhället är "orättvist" och för att de fattiga "ska få mer". Du anser att invandrare som begår brott gör det p.g.a. deras ekonomiska situation och inte för att dem kanske bara är kriminella helt enkelt, så det är inte deras fel. Du känner typ 2 försvenskade invandrare (som mig) så du tror att alla invandrare är som dina polare. 100 spänn på att du går klädd i svarta kläder och har ryggsäck på dig privat. Ytterligare 100 spänn på att du har en "tjej kompis" som också är halvfet med tjocka glasögon och kortklippt hår, grönt eller rosa. Hon är allmänt sur på killar för att dem inte tycker om henne och hon är "feminist" så därför är du också det?
JohanSten, Donator 2019-04-19 17:53 | #11
#10 rwnemo: Vadå "vilket folk"? Folket jag just nämnde i meningen du citerar, ditt jävla helvete. :D Så du har alltså inte sett dussintals videor av någon maskerad unge med röstmodifikation som lågmält rage:at mot någon person eller något företag och gett ömsom vaga och ömsom specifika hot som inte införlivats? Grattis, det är en erfarenhet ingen blir rikare av i alla fall.

Ja eller hur, du "ser" vilken typ av person jag är på text som innehåller knappt hälften av vad du påstår att den innehåller, och du kan avgöra personliga åsikter utan att några uttrycks etc., avgöra hemvist och bakgrund (till och med bekantskapskrets och klädstil!) och politisk tillhörighet baserat på... ja, någonting säkert? Vilken jävla magiker du är, alltså. Det måste verkligen regera att veta allt, och det lär du ha gjort sedan barnsben. =) Som sagt - allt är som du vill att det ska vara, varken mer eller mindre. Du är Gud. Och du är en arg och bitter liten gud som dock aldrig svamlar. ;)

Som du kan se själv (eller skulle kunna om dina skygglappar inte filtrerade bort det åt dig): bara en jävla massa påståenden om mig som "svar" på att du inte kan belägga de påståenden du redan har gjort. Suverän strategi där, bossen. Vill du sätta hundra spänn på resten av grejerna också? Jag kan ju för fan bli rik på detta. Jag är sannerligen etniskt svensk (eller finsk-vallon som det också kallas), men det är nästan imponerande att du inte lyckades träffa något annat ens av slumpen.

Så, av de två (2) rader du ägnade åt sakfrågan, och fick svar på, vilka vilken om någon vill du stå för i efterhand? Eller tänker du hävda att det retroaktivt har sagts något helt annat, i vanlig ordning?

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.008606 sekunder för 6 ninjor att ha ihjäl 12 samurajer!


Donera Mera!