Länkar Forum
Hemsida   Antalet bombdåd i Sverige ökar – 48 stycken på tre månader @ SR Tillbaka
Kommentarer 38 kommentarer, 1250 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
Shawaam, Donator 2019-04-16 00:15 | #1
SvErIgE hAr AlDrIg VaRiT tRyGgArE. xD
Valldabo, Donator 2019-04-16 00:19 | #2
Det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat xD
arle, Donator 2019-04-16 07:07 | #3
Hmmmm. Men mer invandring kanske löser detta. Japp de tror jag de! Ta bort gränskontrollen också.
NecroDhalia, Donator 2019-04-16 08:14 | #4
Man får inte glömma att dessa bomber kommer från socioekonomiskt ansträngda fabriker.
Inlägget är borttaget 2019-04-16 14:23 | #5
Youporn, Donator 2019-04-16 14:24 | #6
Kalle din högerextrema dåre, sluta!
FlaXoR, Donator 2019-04-16 16:37 | #7
Sååååå, vad har JohanSten(kastare) och Ranaki att säga om detta? :) Dom lyser som vanligt med deras frånvaro, men medtanke på att jag nämnt de nu, så kanske de kryper fram och säger något dumt :'D
Synvinkel, Donator 2019-04-16 17:17 | #8
Kan inte vi börja placera bomber på gummibåtarna?
rwnemo, Donator 2019-04-16 17:39 | #9
#7 FlaXoR: Johansten kommer svara dig snart förmodligen, dock så lär svaret inte ha något med ämnet att göra. Troligtvis kommer det handla om att han "ständigt bevisar att du har fel", att du "är en rasist som aldrig har belägg för dina påståenden" eller den gamla klassikern "du kommer aldrig med sakliga argument".

Just you wait and see.

@Johansten Ja du svamlar.
diskmaskin, Donator 2019-04-16 18:21 | #10
"I Malmö har antalet anmälda händelser där sprängmedel använts minskat från 62 fall under 2016 till 45 fall under 2018." Malmö verkar tryggare
Gudalik, Donator 2019-04-16 18:50 | #11
#1 Shawaam: #2 Valldabo: #3 arle: #4 NecroDhalia: #7 FlaXoR: #8 Synvinkel: #9 rwnemo:
Hur många av dessa bomber är utplacerade av flyktingar som kommit hit sedan "flyktingkrisen" 2014-15. Min kvalificerade gissning = noll.

Dessa bomber är troligtvis utplacerade av kriminella nätverk som varit aktiva i Sverige sedan innan ni föddes.

Anledningen till att man väljer att använda bomber är för att dessa inte har räknats som vapen enligt svensklag fram tills nyligen. Och inte för att det är terrorister som gillar sprängmedel som ni högerextremister vinklar det till.

Som jag även sagt tidigare, ni sitter här och är hardcore nationalister på nätet men ni hade aldrig någonsin vågat "försvara Sverige" mot kriminalitet i verkliga livet.
Ni skiter ner er av bara tanken på att dra till tex Rinkeby och försöka stoppa någon tungt kriminell från att begå brott, patetiskt.

#8 Synvinkel: hur är det ens möjligt att du inte är bannad på livstid.
f_4, Donator 2019-04-16 19:13 | #12
#11 Gudalik: Nog för att jag tror du har rätt om allt du skriver, men du förstör hela din poäng genom att kasta runt meningslösa glåpord och det är allt du kommer få till svar. :) Tips till framtiden!

Dessutom en grej du misstolkar är att dessa människor du taggat klagar inte på invandrarna utan politikerna/hur Sverige styrs.(med undantag för #8 :P) Men det är lätt att se rasism om man försöker.
anonafyo, Donator 2019-04-16 19:27 | #13
#11
Skojar du???
https://en.wikipedia.org/api/rest_v1/page/graph/png/List_of_grenade_attacks_in_Sweden/0/e40ac7a3e1332c12f9987ddb0c8a70e2485ab007.png
arle, Donator 2019-04-16 19:39 | #14
#9 rwnemo: eller: "dude!du kommer med falska påhopp och säger att jag sagt saker jag aldrig sagt."
rwnemo, Donator 2019-04-16 19:47 | #15
#11 Gudalik: Väldigt underhållande att du uttalar dig såpass säkert med tanke på att du varken vet hur gamla vi är, eller vårat ursprung. Du drar oss genast in i samma grupp också för att vi nämnt ordet "rasism" eller JohanSten.
Tyder ju på otroligt låg intelligens om inget annat.

Låt mig då upplysa dig innan du fortsätter anta en massa korkade saker. Jag är varken nationalist på nätet eller irl, jag är själv en invandrare som bott i Sverige i ca 24 år, är uppvuxen i Andersberg, Halmstad. Det är typ Halmstads motsvarighet till Rinkeby, fast i en mycket mindre skala dock.
Jag har förmodligen sett mer kriminalitet irl än vad du gjort på TV. Jag blev kallad blatte mer eller mindre dagligen fram tills jag började i gymnasiet.

Med det sagt så växte jag upp och utvecklade en hjärna och beslöt mig för att det kanske inte är så passande att vara kriminell i vuxen ålder. Därefter började mina åsikter ändra sig ganska drastiskt angående kriminalitet och även invandrare som inte kommer hit för att arbeta. Dels för att mina föräldrar hade ingenting när vi kom hit, men istället för att klaga så har dem arbetat och betalat skatt här i snart 25 år och byggt upp ett liv här. Jag gick vidare till att utbilda mig och numera arbetar jag statligt, som utvecklare.

Ovanstående gör att jag har väldigt svårt för fittor som dig. Inte för att jag känner dig eller vet vem du är, utan för att du hellre försvarar kriminella, bara för att dem kan vara invandrare, än att stå upp för vårat samhälle. Du tycker alltså att det är viktigare försvara gärningsmännen än offren, bara för att inte riskera att bli sedd som "nationalist" eller "rasist". Det är den typen av fitta som du är.

Problemet med det är ju att du per automatik då blir en del av problemet istället för en del av lösningen.

Vem utav oss har påstått att bomberna har använts utav nykomna invandrare och inte kriminella nätverk?

För övrigt:
"Och inte för att det är terrorister som gillar sprängmedel som ni högerextremister vinklar det till." Detta måste ju vara det absolut dummaste som jag någonsin har läst, inkluderat JohanStens svammel.

Gör dig själv en tjänst nu och håll käften istället. Du är en patetisk jävla silversked unge som aldrig upplevt varken en tuff barndom eller en tuff vardag. Du har absolut inte en jävla aning om vad du pratar om och frågar du mig så har du knappt rätt till en åsikt om vad som är rätt och fel gällande varken kriminalitet eller invandring. Varför inte? För du har aldrig upplevt varken det ena eller det andra.
Daijahaden, Donator 2019-04-16 20:16 | #16
#11 Gudalik: Så ditt argument är att dagens flyktingar förmodligen blir morgondagens, eller åtminstone föräldrar till morgondagens bombmän?

Pheew. Då var det löst då. Inget att oroa sig för.
JohanSten, Donator 2019-04-16 22:52 | #17
#7 FlaXoR: Javisst, jag kommer säga samma "dumma" sak som varje gång du eller andra stollar gör detta: se på fan, här kryper ett par stollar fram och ålägger mig personligen skulder, kriminalitet och åsikter utav helvete utan minsta exempel på saker jag sagt eller gjort som stödjer detta, allt för att de är sura för att de inte kan stå sig i saklig diskussion och deras bebishjärnor inte kan komma på något annat sätt att "hämnas". Allt är som vanligt på Existenz. =) Ge ett enda exempel på de saker du påstår att jag gör/säger (ett du inte hittat på menar jag då, räknar inte med att du ska förstå det utan förtydligande), och jag ska buga dig och kalla dig mästare.

#9 rwnemo: Svaret berör exakt det han säger, precis som svaren du får av mig när du gör samma sak. Det är en kul strategi ni har; att citera saker jag ofta säger som om det vore obefogade klichéer, när det uppenbarligen stämmer in varje gång. :D Till skillnad från er ger jag ju exempel på det jag påstår om vad ni säger. Och till skillnad från er försöker jag inte bortförklara allt jag in te kan rå på (inklusive otroligt konkreta argument) som "svammel". ;)

#14 arle: Ja, hujedamig att jag kommenterar att folk gör något som de gör? Jag förstår att ni inte gillar det beteendet här, jag ser det aldrig från er. ;o

#15 rwnemo: Snubben beskyller kriminella, "DU FÖRSVARAR KRIMINELLA". Du har ju ta mig fan förstört din hjärna med all tid du spenderar på konspirationssidor. Och precis som vanligt gör du en massa obelagda påståenden om andra i samma andetag du inte vill att folk eventuellt gör sådana om dig. Du är så jävla patetisk, sluta aldrig. =')
Gudalik, Donator 2019-04-16 23:20 | #18
#15 rwnemo: hahah så du börjar ditt inlägg med att jag är efterbliven för att jag har förutfattade meningar om vilka ni är och sedan så droppar du x-antal förutfattade meningar om vem jag är. Lol.

Flera av dom ovanstående antydde i sina kommentarer att det rörde sig om nyanlända flyktingar. Och jag vet sedan tidigare att nästan alla jag tagga har stora problem med flyktingarna som kommit hit under och sedan "flyktingkrisen".

jag försvarar absolut inte tungt kriminella. Och Svensk polis jobbar aktivt med att bekämpa dessa nätverk till deras fulla förmåga. Ingen drar "rasistkortet" när det kommer till utredningar av bandidos osv lol.

Kriminella nätverk kommer att finnas i Sverige oavsett om vi har invandrare eller inte. Dessa nätverk fyller en funktion i samhället, dom täcker efterfrågan när det kommer till illegala tjänster.

Det finns inget med din bakgrund som gör att du inte skulle kunna ha rasistiska åsikter. Känner fler invandrare som är rasister än "hel-svenska".

Det faktumet att du går in här och attackerar Johansten som inte ens har kommenterat bara för att han påstående vis är vänstervinklad säger en hel del. Du nämner inte ett ord om att någon kommenterar "Kan inte vi börja placera bomber på gummibåtarna?". Känns lite dubbelmoraliskt att du reppar ditt kvarter och din bakgrund, samtidigt som du verkar skita i att någon tycker att man borde spränga båtar med hundratals kvinnor och barn.

Det är möjligt att du har mycket högre IQ än mig. Grattis.


#16 Daijahaden: Som sagt dessa kriminella nätverk hade funnits oavsett om har invandrare eller inte i Sverige. Utbud och efterfrågan. Och det är som jag tidigare förklarat mycket troligt att även helsvenska nätverk använt sig av bomber.
rwnemo, Donator 2019-04-17 06:38 | #19
#17 JohanSten: Svaret berör ingenting av vad "han" faktiskt säger utan svaret innehöll massa korkade antaganden. Precis som svaren som jag brukar få av dig. Sen att vi skulle ha någon form av "gemensam strategi" mot dig är ju skrattretande? Det finns väl ändå inte här som missat de faktum att du använder samma repliker om och om igen när du själv inte vet vad du ska skriva?

Återigen, du har aldrig någonsin haft ett konkret exempel eller ett sakligt argument, aldrig. Du har svamlat och använt utdragna halmstrå exempel utan innebörd, vilket du alltid gör. Jag har aldrig någonsin fått ett konkret svar utav dig trots att jag citerat dina korkade meningar VARJE gång.

Detta: "#15 rwnemo: Snubben beskyller kriminella, "DU FÖRSVARAR KRIMINELLA". Du har ju ta mig fan förstört din hjärna med all tid du spenderar på konspirationssidor"
Vet du vad en konspiration är? Att jag antyder att han försvarar kriminella är ingen KONSPIRATION det är ett PÅSTÅENDE, din otroligt värdelösa idiot.
Vilka "obelagda påståenden" gör jag? Citera mig gärna.

#18 Gudalik:
Nej. Jag börjar mitt inlägg med att påtala för dig att du inte bör anta en massa korkade saker bara för att du själv inte verkar förstå innebörden av meningarna som vi skrev.
Att jag kallade dig för fitta är ett resultat av det du skrev, inte vad jag antog.

Okej, så flera av dem påstod det enligt dig, vad har jag med det att göra? Jag kan på riktigt inte se att "flera av dem" påstod det, men tolkar du deras kommentarer på det sättet så fine, men återigen, vad har jag med det att göra?

Du försvarar ju visst tungt kriminella? Det gjorde du ju? :D Dessa "kriminella nätverk" som du så bekvämt använder i dina argument, består oftast av andra eller tredje generationens invandrare. Men det förändrar ju inte faktum att det sker nyrekryteringar i alarmerande takter även hos nyanlända? Och du väljer ju att förneka det, på grund av deras härkomst? Istället för att erkänna att det är ett samhällsproblem?

Nej det finns inget med min bakgrund som gör att jag inte har rasistiska åsikter, men det har jag ju inte. Jag har inte rasistiska åsikter för att Du tycker det? Baserat på en text som inte hade något med ras att göra öht. Det visar ju att du aktivt VÄLJER att se rasism i allt och alla.

Känner du flera invandrare som är rasister? Oj Vad kan det bero på? :)


Jag "attackerade" inte Svammelmästaren för att han är vänstervinklad, jag "attackerade" honom för att jag personligen vet att killen är en idiot som inte besitter förmågan att ha en saklig diskussion. Han håller sig aldrig till ämnet, har aldrig sakliga argument eller konkreta exempel utan istället väljer han att skriva långsökta, meningslösa texter. Därför "attackerade" jag honom, för att jag personligen tycker att han är ett slöseri på syre.

Så att jag inte sa emot "kan vi inte börja placera bomber på gummibåtar" betyder per automatik att jag håller med enligt dig? Är det min uppgift att hålla reda på allas åsikter tycker du? Eller vad är det du antyder?

Ja, jag har möjligtvis högre IQ än dig.

Anta inte en massa jävla saker bara för att du inte förstår innebörden av någons text, är du osäker så fråga så ska jag svara dig exakt vad jag menar nästa gång.
Shawaam, Donator 2019-04-17 11:16 | #20
Gudalik är tydligen som en ny Ranaki, förutom att Ranaki åtminstone är rolig och faktiskt ibland har rätt.
arle, Donator 2019-04-17 16:54 | #21
#19 rwnemo: eeexakt.
#20 Shawaam: +1
Gudalik, Donator 2019-04-17 17:11 | #22
#19 rwnemo: På vilket sätt försvarar jag tungt kriminella? Jag säger att det är fullständigt skit-samma vad dessa tungt kriminella har för ursprung, Polisen skiter också i vad dom har för ursprung. Det är inte relevant, då polisen jobbar så gott dom kan för att sätta dit dessa personer.
I detta sammanhanget finns det ingen som inte vågar utföra sitt arbete till fullo för att dom är rädda att bli stämplade som rasister.
Jag nekar inte att det finns situationer där det händer men inte i detta sammanhanget.

Jag tvekar förövrigt starkt på att dessa tungt kriminella nätverk sysslar med värvning av medlemmar överhuvudtaget, snarare så att du kanske får lov att vara med om du har visat dig tillräckligt kompetent. Känns extremt osannolikt att nyanlända skulle platsa i dessa organisationer.
Sker säkert värvning av nyanlända när det kommer till lowlife skitbrott som gatulangning snatteri osv. Dom tungt kriminella nätverk som sysslar med granatattacker är på en helt annan nivå.

Jag väljer inte att se rasism i någon, Det är jävligt uppenbart att samtliga jag taggade är grova rasister, med tanke på deras historik.

Det ser skumt ut att du väljer att kritisera folk som inte har särskilt kontroversiella åsikter samtidigt som du inte tar avstånd från folk som skriver jävligt kontroversiella saker mitt framför dina ögon.

Det du egentligen verkar vilja debattera mot är att det finns folk som ignorerar strukturell problematik i vissa grupper för att dom inte vill verka rasistiska.
Men sorry du har helt fel bild av mig om du tror att det är detta jag representerar, jag är verkligen inte en ignorant person.

Om vi tittar på någon random folkgrupp tex somalier så ser jag klart och tydligt att det finns stora strukturella problem med hederskultur, tvångsgifte osv inom denna grupp, och jag tycker absolut inte att man ska vara rädd för att ta tag i denna typ av problem.

#20 Shawaam: Säger killen som lägger den mest urvattnade kommentaren som finns, och helt saknar argument.
rwnemo, Donator 2019-04-17 19:03 | #23
#22 Gudalik: Men vad säger du nu? Att polisen skiter i vad kriminella personer har för ursprung? Det stämmer ju inte överhuvudtaget? Polisen jobbar förebyggande? En nyckel till att kunna jobba förebyggande är att känna till samtliga faktorer och samtliga riskområden, däribland ursprung, socioekonomiska faktorer, bostadsområde osv. Du har ju helt fel i det du skriver i ditt första stycke, helt fel. Där har ju dessutom kommit ut hundratals artiklar eller rapporter om poliser som inte vågar tala öppet om brottsstatistik för att de inte vill framstå som rasistiska?

För övrigt så skrev jag att du försvarar HELLRE kriminella p.g.a. deras ursprung än att erkänna att invandrare kan vara kriminella. Antingen det eller så menade du att ursprung kvittar, kriminell som kriminell? I sådana fall beskrev du det jäkligt dåligt. Och inte bara det utan dessa "kriminella nätverk" består till majoritet av invandrare, en helt klar majoritet. Det finns klart undantag men kan lova dig att albanska ligan exempelvis inte består av Lidingö Svenssons. Det hjälper inte att förneka det, du gör problemet ännu större igenom att förneka det, så enkelt är det.

"Jag tvekar förövrigt starkt på att dessa tungt kriminella nätverk sysslar med värvning av medlemmar överhuvudtaget, snarare så att du kanske får lov att vara med om du har visat dig tillräckligt kompetent. Känns extremt osannolikt att nyanlända skulle platsa i dessa organisationer.
Sker säkert värvning av nyanlända när det kommer till lowlife skitbrott som gatulangning snatteri osv. Dom tungt kriminella nätverk som sysslar med granatattacker är på en helt annan nivå."

Du talar absolut inte av erfarenhet där utan det är återigen ett antagande. De "kriminella nätverken" värvar bland fattiga, utsatta och sårbara. Med det du kallar "lowlife skitbrott" kan i praktiken innebära exempelvis kokain försäljning. Och vart går gränsen mellan tungt kriminella och "lätt" kriminella? Är det granaterna? I sådana fall hade du nog blivit förvånad över hur många av de "lätt kriminella" som har tillgång till liknande vapen.

Okej, du taggade även mig dock. Är jag en grov rasist? Bara för att jag gjorde vadå, attackerade en pajas? Inte sa emot när någon ville kasta bomber på gummibåtar? Inte är rädd för att erkänna att invandrare begår brott? Exakt vad är det som gör mig till en grov rasist enligt dig?

Jag kritiserade inte "folk" över deras åsikter öht. Jag kritiserade JohanSten specifikt, och nu dig p.g.a. antaganden. Självklart kritiserar jag random hillbilly rasister också, dem skriver också jävligt korkade saker. Men det är fortfarande inte min uppgift att hålla deras åsikter i styr.

Hur föreslår du då att man tar tag i problemen kring somalier? Om man tittar på somalier som grupp då alltså. Eftersom du var otroligt snabb att påstå att jag "aldrig varit ute och försvarat Sverige på riktigt", säg mig då, hur har du försvarat Sverige på riktigt mot de problem som finns hos somalier som grupp?

Det är bara till att lägga ner skitsnacket, det bör gälla alla oavsett politiskt tillhörighet eller personliga åsikter. Upp med alla kort på bordet och sedan diskutera och komma fram till KONKRETA lösningar. Vi börjar ju sakta men säkert tappa kontroll, det är ju uppenbart. Fråga någon random tjej hur trygg hon känner sig när hon går ut ensam på stan en kväll liksom? Det börjar ju bli helt absurt det här.
Gudalik, Donator 2019-04-17 21:03 | #24
#23 rwnemo: Jag säger att dom skiter i ursprung när det kommer till de tungt kriminella ligorna/ gängen, inte i allmänhet.
Vad menar du att dom ska tjäna på att lägga vikt på vad personerna i dessa nätverk kommer ifrån ursprungligen/ deras familj kommer ifrån? Det är inte så polis-arbete funkar man går på konkreta bevis, kontakter, osv osv oavsett var dom kommer ifrån.

När det kommer till lowlife skitbrott som tex kokain försäljning på gatunivå så är det såklart en helt annan femma.

Skillnaden mellan de tungt kriminella nätverken och "lätt" kriminella lowlife;sen är hur organiserade dom är. Organisationen i de kriminella nätverken är som ett komplext företag. Medans lowlife;sen verksamhets kan förklaras i en mening.

Har aldrig påstått att jag har något intresse för att "gå ut och försvarat Sverige på riktigt". Det är bara en högerextremist jargong som jag driver med.

Den största anledningen till att en random tjej inte kan gå ut ensam på stan på kvällen är för att media tjänar feta cash på att skrämma folk, rädsla säljer.

Risken att jag skulle bli nerslagen och rånad på stan när jag går ensam på kvällen är större än att en tjej skulle bli det, och jag skulle aldrig vara rädd för att gå någonstans på kvällen.

Minns du när hela Sverige led av clownskräck?, Elaka clowner som låg och vänta på att överfalla en i varje buske. Det var jävligt många som knappt våga gå ut själva. Bara 100% media bullshit.


JohanSten, Donator 2019-04-17 22:03 | #25
#19 rwnemo: Oh yeah? Ge lite exempel på åtminstone något av dessa påståenden du gör om det jag skriver, då. Ett enda? Du klarar inte ens av att svara utan att förvrida något så enkelt som en "gemensam strategi" (citerat från..?) till någon slags oklar fördel för dig, medan du totalt ignorerar varenda litet simpelt argument... Inte simpelt nog för dig, antar jag? :D Där fick du ett nytt exempel från mig, men detta precis som alla andra finns inte hädanefter om du bestämmer dig för det så klart. ;) Du har ju inte heller gjort exakt som jag förutspått i #17, eller hur?

Du skriver samma gamla dumheter till/om mig, och tycker det är anmärkningsvärt att du får samma gamla svar tillbaka, trots att du aldrig lyckas bemöta det? Och nu skriver du en sådan där "svamlande novell" som du aaaldrig gör men jag heeela tiden, aaalltid, gör? Fast det betyder en massa saker när jag gör det, och inte när du gör det, för du är en riktigt speciell snöflinga.

Ja just det, och så mina konkreta argument som inte finns, inte ens när de pekas ut ÅT DIG gång på gång. Inte ett ord nämner jag om innehållet i dina påståenden om mig som person, absolut inte då, och särskilt inte i #17. ;) Ignorera bort allt du inte rår på, bara... Vem bryr sig om du ser ut som ett jävla offer, du "vinner" ju i din egen lilla värld i alla fall, och det är allt som räknas. =')

"Anta inte en massa jävla saker bara för att du inte förstår innebörden av någons text", säger du. Varför lever du inte som du lär, t.ex. när du pratar med "svammelmästaren" du älskar att skriva fanfic om? :D Men det är klart; detta och alla andra exempel på ditt hyckleri jag påpekat finns ju som bekant inte om du ignorerar bort dem, poff bara!


#21 arle: Läs ovanstående - det framgår verkligen varför du "håller med" honom (som voro det åsiktsfrågor), ditt hycklande lilla mansbarn. :D
arle, Donator 2019-04-18 06:57 | #26
#25 JohanSten: höll med för att Guds kommentar var patetisk och lika vilsen som en Ranaki kommentar. Likt din kommentar över.
JohanSten, Donator 2019-04-18 22:20 | #27
#26 arle: Correction: du "höll med" för att du ÖNSKAR att så var fallet, och det väger tyngre för dig än vad som egentligen har skrivits (syns tydligast i att du aldrig kan motivera dessa påståenden eller ens förklara hur du tänker). Det är därför du bara är hejarklack nu för tiden - det är ingen som är "rolig" nog att hänga med på ditt role-play längre.
rwnemo, Donator 2019-04-19 10:06 | #28
#24 Gudalik: Återigen, det gör dem inte? Dem skiter inte i ursprung även om det rör tungt kriminella, det är alltså helt tvärtom. Tänker inte sitta och diskutera med dig hur polis arbete funkar för varken jag eller du är poliser, men ursprung är absolut en faktor när det kommer till kartläggning av brott/kriminella nätverk.

Det är inte så kriminalitet fungerar, de små "lowlifsen" du pratar om som sysslar med exempelvis kokain försäljning, arbetar alltid åt tyngre kriminella, alltid. De tillhör samma organisation fast på en annan nivå. Där rekrytering sker på folket man litar på, och tillhör du samma folk så är chansen större.

Den största anledningen till att tjejer inte vågar gå ut på stan har INGENTING med media att göra, absolut ingenting. Det är på grund av att vårt samhälle förändras drastiskt och det råder stor otrygghet bland medborgare. Att du försöker skylla det på skrämseltaktiker visar ju bara att du är helt frånvarande från den verklighet som människor lever i.

Testa gå runt och hålla handen med en kille i centrala Rosengård? Ha på dig en David stjärna också? Se hur långt du kommer.

Clownskräck? Jämför du ETT PRANK mot invandring av personer som kommer från helt kulturer vars värderingar är ibland helt motsatta till våra som vi har i detta landet? Hur kan det ens vara en jämförelse? Du verkar tro att folk från Afrika ändrar värderingar bara för att dem fysiskt är i Sverige? Så fungerar det inte och så kommer det aldrig att fungera, integration måste ske. Och den KAN INTE ske via segregation, det är omöjligt. Så trycker du in 50 somalier familjer i ett bostadsområde så har dem 0 anledning att lära sig svenska, det är så det fungerar idag.


#25 JohanSten: Vad vill du nu? Ha exempel? Jag har bokstavligen talat citerat dig över 50 gånger och bett dig SVARA på frågorna, utan att svamla bort i något fantasi snack, du har ALDRIG svarat utan du har svamlat bort det, som du alltid gör. Antar väl att jag kan göra det en gång till? :)

Nr1: "Du klarar inte ens av att svara utan att förvrida något så enkelt som en "gemensam strategi" (citerat från..?) till någon slags oklar fördel för dig, medan du totalt ignorerar varenda litet simpelt argument... Inte simpelt nog för dig, antar jag?"

SVARA på detta nu, vilket fråga har du skrivit eller ställt, som jag INTE har kunnat svara på utan som jag förvridit? Nämn en enda fråga du ställt som jag undvikit din pajas.

Nr2: "Du har ju inte heller gjort exakt som jag förutspått i #17, eller hur?" Vad förutspådde du? Att jag skulle skriva att du skriver samma meningar om och om igen? Det gör du, det har jag ju sagt HELA TIDEN? Du har uppenbarligen asgrymma skills om du kan förutspå saker SOM JAG SJÄLV SKRIVER! :D

Nr3: "Du skriver samma gamla dumheter till/om mig, och tycker det är anmärkningsvärt att du får samma gamla svar tillbaka, trots att du aldrig lyckas bemöta det?"

Här kommer det igen ju? :D VAD har jag inte bemött? Exakt vad är det du någonsin har skrivit som jag inte bemött? Jag kan ge dig flera exempel på saker jag skrivit som du undvikit och inte bemött, denna kommentaren kommer bara vara ytterligare ett exempel. Ge mig ett exempel på något du skrivit som jag inte bemött.

Nr4: "Ja just det, och så mina konkreta argument som inte finns, inte ens när de pekas ut ÅT DIG gång på gång." Återigen, det där stämmer bara i ditt ömtåliga huvud. I verkligheten har du aldrig någonsin skrivit något konkret exempel, aldrig. Om du själv känner att du har gjort det, så citera det exemplet i ditt svammel svar till mig så bemöter jag det.


Nr5: "Vem bryr sig om du ser ut som ett jävla offer, du "vinner" ju i din egen lilla värld i alla fall, och det är allt som räknas. =')"

Jag är inget offer, din patetiska jävla fjant. Jag försöker inte vara ett offer eller "vinna" i en diskussion mot dig. Inte för att något utav det du någonsin skriver är värt att diskutera, utan för att du är en simpel idiot. Anledningen till att jag öht svarar dig eller skriver till dig är för att påpeka för dig att du är en värdelös idiot, det har jag ju sagt till dig flera gånger. Jag kommer göra det vid varje tillfälle jag får.

Nr6: " Varför lever du inte som du lär, t.ex. när du pratar med "svammelmästaren" du älskar att skriva fanfic om? :D Men det är klart; detta och alla andra exempel på ditt hyckleri jag påpekat finns ju som bekant inte om du ignorerar bort dem, poff bara!"

Skillnaden är ju att jag förstår ditt svammel. Jag förstår ju att du inte har något vettigt att säga så du använder så överdrivet dåligt formulerade meningar. Problemet är ju att dina "poäng" alltid är så sjuuuuuuuuukt långsökta. Det är ju uppenbart att du själv knappt förstår vad du skriver liksom. Gång på gång har jag rättat dig när du använder ord du inte förstår, i meningar utan innebörd. Istället för att du då slutar upp med det, och håller dig till din otroligt begränsade nivå istället, så fortsätter du. Resultatet blir massa meningslös text och svammel.


Vänligen svara nu på frågorna som jag ställde, med citat eller referenser till andra kommentarer jag skrivit. Bemöt det jag påstod om dig i denna kommentar, svamla inte bort off topic.
JohanSten, Donator 2019-04-19 13:53 | #29
#28 rwnemo: Haha, skygglapparna på dig alltså... Du gör påståenden och citerar saker som inte belägger dem på något sätt, men låtsas att de gör det. Precis som du låtsas att allt hände som du retroaktivt vill att det skulle hända (ibland inte ens konsekvent).

Tänk att jag, min "pajas", inte svarat på EN ENDA FRÅGA du ställt, och inte kunnat ge exempel på en enda fråga du undvikit... Spelar ingen roll att de står klart och tydligt däruppe i kommentarer som jag snällt pekar ut åt dig varje gång du frågar; vill inte du att de ska finnas så finns de inte, helt filtrerade genom skygglapparna. :D Du är så jävla patetisk, alltså...

Och så, återigen, som alltid, så skriver du ALDRIG långa, "svamlande noveller" medan jag ALLTID gör det. ;) Hur kommer det sig egentligen att du behöver så många stycken för att säga samma sak om och om igen, något du ibland hävdar att jag gör men aldrig har gett exempel på (chockerande, jag vet)? Samma sak med ord du rättat, poänger som är långsökta, dåligt formulerade meningar... Aldrig ett enda konkret exempel, utan bara en massa personangrepp som ska övertyga mig om att du bara vet bäst cuz reasons. =') Och skulle du få motargument så existerar dessa i vanlig ordning retroaktivt inte när du väl författar ditt svar. Bortaaah! Finns ett dussin sådana här trådar vid det här laget.

Så det blir... FYRA nya exempel på hyckleri, kanske fler som jag tappade bort i ditt svammel, och precis lika fort som de hittades så kommer de "glömmas bort" och retroaktivt aldrig existerat i din värld, var så säker. :D Jag tror inte ens du behöver göra det valet medvetet, du är så skyddad i din bubbla att det sker helt automatiskt numera tror jag.

Oh, där är ett femte exempel: du kräver av mig vad du inte kan (inte "vill", utan du är faktiskt oförmögen) göra själv.
NecroDhalia, Donator 2019-04-19 23:13 | #30
#11 Gudalik: Existens är nog den enda sidan där jag blivit kallad både vänster- och högerextremist :O. Det är spännande att få reda på så mycket om en själv :)
arle, Donator 2019-04-20 07:50 | #31
#27 JohanSten: den sved den med ser jag. Låter dina kommentarer tala för sig själva. Behöver inte ens göra dig till åtlöje längre du sköter det så snyggt själv.
JohanSten, Donator 2019-04-20 15:17 | #32
#31 arle: Javisst, det hände en massa saker du såg och hörde som du aldrig kan förklara eller ens motivera, spännande värld där bakom dina ögon må jag tro! Jävla sopa. :D
arle, Donator 2019-04-23 07:50 | #33
#32 JohanSten: o åter igen. Tack för att du visar min poäng.
JohanSten, Donator 2019-04-23 21:25 | #34
#33 arle: Oj, för ilsken och triggad snöflinga för att hitta på något nytt? Kan bara säga "du visar[sic] min poäng" om och om igen utan att kunna förklara hur? Vilken enkel utväg när det går illa, återkom och berätta om det fungerade.
arle, Donator 2019-04-24 22:13 | #35
#34 JohanSten: Ilsken och triggad blev du ja. Det var ju just det du bevisa nu för tredje gången här. Och det var ju just det jag påpeka, eller`hur? :)
JohanSten, Donator 2019-04-24 22:16 | #36
#35 arle: Tredje gången? Vad var det jag "bevisade" de andra gångerna då? Och varför kan du inte påvisa vad som har "bevisats"? :D För triggad och ilsken och snöflingig för att ens hitta på något nytt längre, ser jag. Det visar du så bra här.

Funkade det?
arle, Donator 2019-04-24 22:19 | #37
#36 JohanSten: Vad du bevisade? Jo exakt det jag skrev. Läste du?
JohanSten, Donator 2019-04-25 20:21 | #38
#37 arle: Det gjorde du ja, åt mig. Flinga. Läste du ens? Snö. Hahahaha. Tack för att du visar min ospecificerade poäng.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.020485 sekunder för 10 ninjor att ha ihjäl 35 samurajer!


Donera Mera!