Länkar Forum
Bild   Regeringen får ja till ökad anhöriginvandring Tillbaka
Kommentarer 12 kommentarer, 7421 klick.

Raderar...
Inlägget är borttaget 2019-06-21 01:16 | #1
Shawaam, Donator 2019-06-21 01:21 | #2
Så länge de inte får bidrag och sköter sig, okej då. Vi alla vet dock att så inte är fallet...
Frecka, Donator 2019-06-21 02:06 | #3
Så otroligt jävla sjukt att alla utom SD tycker att det är en bra idé att öka vår redan perverst höga invandring. Hade förstått om det var tvärtom..
interlude, Donator 2019-06-21 02:48 | #4
Då en stor grupp invandrare vägrar att assimilera sig i samhället är detta en oerhört korkad idé. Det pågår ett folk- och kulturutbyte i hela Europa. Mångkultur är ett skämt och fungerar inte i praktiken här i väst.

Hur skulle "kristna" européer bli bemötta ifall det varit ombytta roller tro? Söker asyl i Afghanistan och kräver att man får bidrag och bygger kyrkor som de arbetande skattebetalarna får stå för. Allt utan att ha någon som helst ID-handling eller bakgrundskoll.

Saudiarabien är ju fett stabilt rent ekonomiskt och den enda religionen som är tillåten är islam. Varför tar inte de emot alla flyktingar? Hur kommer det sig att de tar sig heeela vägen upp till norra Europa istället för till närmsta säkra land?
Om jag varit tvungen att fly från mitt hem hade jag inte tagit mig till tex Japan. Men om jag gjort det så hade den högsta prioriteringen varit att lära mig japanska.

Religion är fucked och islam är den som är mest fucked. Har nästan mer respekt för scientologer.
Hur resonerar feminister och PK-folk som krigar för jämställdhet när de samtidigt med öppna armar välkomnar en våldsbejakande och kvinnoförnedrande kultur? Aning motsägelsefullt och bakåtsträvande kan jag tycka.
Att man sätter stämplar och ramar in sin tro är för mig helt befängt. Kan folk inte bilda sig en egen uppfattning om sin egen existens? Kanske lättare att följa en redan påhittad tro och känna sig som en del av gruppen, eller just det, agnostiker och oliktänkande blir mördade på direktiv från koranen så de har väl inte så mycket till val...
kIMMEN, Donator 2019-06-21 05:35 | #5
Ge dom jobb och lägenhet så löser resten av sig självt, visst?
#4 interlude: +1 bra läsning, kompis!
Shawaam, Donator 2019-06-21 09:42 | #6
#4 interlude: +1 rakt av.

Det är uppenbart att "flyktingarna" bara är ekonomiska lyckosökare som träffar på en komplett jackpot när de kommer hit. De har ju "flytt" igenom flertalet länder fria från krig och misär för att komma till norden.
Att det inte ringer varningsklockor i folks huvuden angående det hela är förvånansvärt oansvarigt.
Rawsteel89, Donator 2019-06-21 10:12 | #7
Öppna gränserna helt istället, varför dra ut på det oundvikliga?
Sladd, Donator 2019-06-21 12:22 | #8
#4 interlude: Saudiarabien känns svårt att räkna som ett säkert land.
interlude, Donator 2019-06-21 13:02 | #9
#6 Shawaam: Ponera att en svenskfödd person (etnicitet kvittar, men jag antar det är lättare för folk med utländska päron) säger upp sitt boende och är ej folkbokförd på någon adress dvs avbryter alla möjliga förbindelser och kopplingar till det svenska samhället.
Tar sig över Östersjön eller sundet till valfritt land. Där eldar man upp alla ID-handlingar man äger och så länge man inte finns med i ett DNA-register eller liknande ska det väl mer eller mindre vara omöjligt för svenska staten att bevisa vem jag faktiskt är?

Nu åker personen tillbaka till Sverige, papperslös och med en väl utvecklad snyfthistoria om att han har levt i mellanöstern så länge han kan minnas och förfalskar en brytning i talet när han förklarar sig för personalen på migrationsverket eller vem fan det är som sköter dessa individuella ärenden.

Skulle det då inte vara möjligt för vilken svensson som helst att glida runt på bidrag 10 år yngre än vad man egentligen är?
Kanske lite suspekt med en svensk som söker asyl i sverige men man får vara grym på att ljuga och väldigt övertalande.

Det må vara omoraliskt, men varför ska svenska skattebetalare stå för Mohammeds bidrag, körkort och boende när många själv har det knapert ekonomiskt men ändå krigar på sina 9 to 5 jobb.
Mohammed har iofs ännu lägre moral.
Då kan man lika bra försöka få ut så mycket som möjligt från ett samhälle i förfall istället för att fortsätta betala bidrag och välfärd för folk som med största sannolikhet inte ens flytt från direkt fara, utan endast är här av ekonomiska skäl.

Många troende muslimer (ok, allt religiöst troende folk) är så pass säkra på att deras tro är den enda rätta och vägrar att ens lyssna på andra åsikter.
Citerar Leo Tolstoy här:
"Freethinkers are those who are willing to use their minds without prejudice and without fearing to understand things that clash with their own customs, privileges, or beliefs. This state of mind is not common, but it is essential for right thinking."

Problemet är att en stor del av jordens befolkning saknar den här mentaliteten och allra främst följare av islam där meningsmotståndare betraktas som smuts och förtjänar att dö.
Långt ifrån alla muslimer är så pass hardcore troende men en radikal islamist är tusen gånger värre än en radikal kristen och bara i Sverige enligt SÄPO finns det idag fler våldsBEJAKANDE islamister än vad det finns våldsBENÄGNA höger- och vänsterextremister tillsammans. Hur jävla fucked är inte det?

Inom några år är svensken inte längre en majoritet i sitt egna land. Spännande tider det här!

Ledsen för wall of texts, spekulerar "out loud" bara.

#8 Sladd: Ja jag har ingen aning faktiskt. Förmodligen är det säkrare och framförallt betydligt lättare att ta sig dit än att offra livet för att ta sig till Skandinavien.

Sen finns det ju olika typer av muslimer där inte alla grupper kommer särskilt bra överens, kanske har något med det att göra varför SA inte släpper in några.
Men då kan man undra vad som kan orsaka störst problem av islam + kristendom samt totalt olika värderingar och kulturer, eller islam + islam med minimala skillnader i sin tro.

Rent logiskt bör det vara islam + kristendom som kommer orsaka större problem. Kulturkrock är ett faktum.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2019-06-22 16:43 | #10
Rubriken har anteB så klart hämtat från Nazistnytt, och speglar innehållet i artikeln ungefär lika bra som det brukar göra... Men det märkte ni ju så fort ni läste den. Wink wink. ;)


#9 interlude: Jag är glad att du åtminstone förtydligar att du spekulerar och leker med tankar när det blir konspiratoriskt, det är bättre än många andra här. =) Angående det här med stabila länder så är ju även Nordkorea ett av världens mest stabila... Det mesta du tar upp är ju mer komplicerat än vad många uppfattar, och jag blir glad av att se någon som förstår det och tillkännager sin begränsade kunskap. Det gör att det blir lite mindre galenskapsvarning när du sedan slänger ur dig "Det pågår ett folk- och kulturutbyte" och "Inom några år är svensken inte längre en majoritet i sitt egna land". :D

En sak måste jag rätta, rent sakligt - vad vi kallar för en radikal kristen är ju typ Per Gudmundson, inte precis jämförbart med vad vi applicerar på en radikal muslim. Breivik är en radikal kristen, i den benämningen. Man måste tänka på vad begreppen står för och vad de tillskrivs, precis som med "våldsbejakande" och "våldsbenägna".
interlude, Donator 2019-06-23 16:48 | #11
#10 JohanSten: Är medveten om att jag har en tendens att uttrycka mig en aning flagrant och det är något jag försöker jobba på.
Även om jag skriver som om det vore fakta är jag fullt medveten om att allt jag tror vara sanning kan vara helt åt helvete fel, och är därför öppen för feedback eller motargument på mina påståenden och funderingar, så att jag potentiellt kan lära mig något nytt!

Vill höra andras tankar och åsikter om det jag tar upp, istället får jag bara "+1" osv.. Vilket i sin tur kan leda till en form av falsk bekräftelse om man inte är försiktig.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2019-06-23 23:08 | #12
#11 interlude: Ironiskt nog kan jag inte annat än att ge dig +1 för det där svaret. =') Det är en mycket bra inställning!

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.013893 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 15 samurajer!


Donera Mera!