Länkar Forum
Film   Leaked ABC News Insider Recording EXPOSES #EpsteinCoverup "We had Clinton, We had Everything" Tillbaka
Kommentarer 51 kommentarer, 3583 klick.

Raderar...
FireWaia, Donator 2019-11-06 00:37 | #1
Inte förvånad att ingen ville stiga ut och peka fingret mot praktiskt taget hela America's elit. Fittor.
Alux89, Donator 2019-11-06 11:38 | #2
#1 FireWaia: Donald Trump har ju varit väldigt på med fake news och hur eliten styrt amerika åt helvete. Han räknas kanske inte pga att dom säger att han är likvärdig hitler och hatar kvinnor på teven? :D
FireWaia, Donator 2019-11-06 12:19 | #3
#2 Alux89: Att Trump gapat om CNN som en håla av tjuvar och banditer och hållt FOX som en lysande stjärna över ärlig journalistik är ju inget annat än skrattretande och har inte ett skit med detta att göra, han gapar om fake news när liberalerna gör vad republikanerna gör.
Jag menar att det finns ingen vinstdrivande tidning idag med integritet och faktiskt journalistisk anda som skulle reta upp hela makt-eliten.
Alux89, Donator 2019-11-06 16:57 | #4
#3 FireWaia: Varför skulle det vara skrattretande? Sen har han inte bara gnällt på CNN. Han har varit enormt kritiskt till hur korrupt politikerna vart och är, därför han valde att försöka bli president från början. I en intervju för många år sen fick han frågan då han sa just att han inte tänkt söka det men om det skulle gå så illa och dom missköter sin makt och landet faller så kanske han skulle kunna tänka sig att agera därefter för att försvara folket och återställa ett starkt USA. Det vi ser han gör nu :)
Att det inte finns faktiskt journalistik idag är ju skitsnack, mainstream kallas många gånger för alternativ media och dom krossar deras talan. Hahaha där är ju dina gossar på tv4 och svt med och medverkar för att tysta meningsmotståndare som ifrågasätter massmedians vridning på nyheterna.
FireWaia, Donator 2019-11-06 17:14 | #5
#4 Alux89: Om du köper Trumps säljsnack så varsågod, jag trodde man var tvungen att vara boende i bibelbältet i USA för det men där ser man.

Mina gossar? Vem tror du att jag är ditt cp? Och du tycker alltså agenda-driven altmedia är motsvarigheten till neutral journalistik med integritet idag? Cool... Cool cool cool.
Alux89, Donator 2019-11-06 17:27 | #6
#5 FireWaia: "köper trumps säljsnack" Hur fan ska du ha det gubben? Han kritiserar mainstream och deras vridna journalistik, kritiserar korrupta politiker som sålt ut företag efter företag i USA. Mannen är 73 bast och ekonomiskt oberoende förfan och har tidigare sagt att han kommer försöka försvara usa om det rinner över osv.

"Mina gossar? Vem tror du att jag är ditt cp?" Ser att du hatar trumpeten. Brukar nickande tv4 tittare göra. Därav dina gossar bruur. Genuint nyfiken, vet du ens varför du hatar honom så pass? Du kanske känner människan eller har du som jag tror läst dig till hatet via mainsteam? :)
BOBemil, Donator 2019-11-06 18:44 | #7
Det ska bli kul att se vem nästa självmordsoffer är! Clinton, Trump och Andrew är förmodligen skyldiga så förväntar mig inte att allt kommer fram till slut. Men fler rika pedofiler kommer förmodligen att avslöjas på något sätt.
JohanSten, Donator 2019-11-06 19:28 | #8
#5 FireWaia: Det där med att sitta och "nicka framför TV:n" är något nytt och hippt han tycker att han kommit på, precis som med "NPC" lär det nog dö ut rätt snart. =')
FireWaia, Donator 2019-11-06 20:43 | #9
#6 Alux89: Han kritiserar specifikt vänsterdriven mainstreammedia medans den exakt högervridna motsvarigheten som blivit avslöjade med minst lika pinsamma lögner som vänster hyllar han som ärliga, det måste man vara bra inne i sin röv för att bortse ifrån?
Mannen är en 73 år gammal företagsmagnat som kör exakt samma patriot-snack du bokstavligen talat måste göra som president i USA vare sig du är republikan eller inte, det betyder verkligen ingenting.

Jag hatar inte Trump, jag tycker dock han är som bäst en medioker president i ämbetet men fullkomligt inkapabel att uppträda som en, därför har han skapat mer klyftor och problem än de få han löst genom att ge företagare skattelyft. Jag har för övrigt inte tittat på tv på 2-3 år och skulle aldrig falla mig in att följa någon form av Svensk media express. Jag är Svensk höger-röstare, varför skulle jag bry mig om Trump mer än som kaffesnack?

Du är verkligen bara en riktigt jävla korkad åsiktsmaskin.
arle, Donator 2019-11-06 21:17 | #10
#3 FireWaia: har ganska mycket med detta att göra. Samma människor som stöttade clinton. Sa att Trunp inte hade en chans. Inte rapporterade om banbrytande läckta dokument och email. Samma medier som drivit häxjakt mot Trump hela tiden. Dvs alla utom fox News. Dessa nyhets jättar är kontrollerade av samma människor som hade med epstein att göra. Kriminella svin finns överallt. Trump är inte ett av dom. Trump hade rätt hela tiden. Som det ser ut just nu.

Det ända som talar emot Trunp är att han inte gått till botten med detta än. Borde inte vara omöjligt att leta fram o lägga ut ordentligt med fakta. Kanske har dom något på honom. Kanske är han själv inblandad på något vis. Vem vet...
Alux89, Donator 2019-11-06 21:24 | #11
#9 FireWaia: "Mannen är en 73 år gammal företagsmagnat som kör exakt samma patriot-snack du bokstavligen talat måste göra som president i USA vare sig du är republikan eller inte, det betyder verkligen ingenting" Mannen håller iaf det han lovat vilket är ovanligt över hela världen när det kommer till politik. Skapat 6 miljoner arbeten och företagen kommer tillbaks till USA pga honom. Ett enormt lyft ekonomiskt för folket i USA, inte bara företagarna?

"därför har han skapat mer klyftor och problem än de få han löst genom att ge företagare skattelyft" De klyftor du snackar om här skulle du påstå vara hans skapelse? Det måste man vara bra inne i sin röv för att tro? Om något är det ju just de hycklande motståndarna tilsammans med mainstream media som hatar att dom förlorade och gör allt i sin makt för att stämplar ut honom som en rasist och kvinnohatare och allt vad dom hittar på. Skolorna i usa likt sverige är även dom på deras sida i stor utsträckning har man ju sett..

#8 JohanSten: Ganska passande ord tycker jag :D
FireWaia, Donator 2019-11-06 21:36 | #12
#10 arle: Du menar att CNN är ett lögnaktigt agenda-drivet företag precis som FOX men nu handlade det om att skydda rövar på vänstersidan så därför är FOX änglar nu? https://en.wikipedia.org/wiki/Fox_News_controversies räcker väl med en enkel wiki för att se att så inte är fallet? Det är ju inte så att densamma kanalen bedrev exakt samma häxjakt på Clinton?

Trumå gå till botten? Hur har han personligen något alls med detta att göra nu? Har jag missat att han är delaktig på något sätt alls?

#11 Alux89: Så länge du har en lönecheck att hämta ut från någon så har ingenting förändrats mer än att du delats in i 3 fack istället för två? taxeringen är exakt samma men du kan ha haft turen att flyttats neråt istället för uppåt under deras 3 tazeringsnivåer? Men att skydda företagsägare har han gjort bra då de enbart fått skattelättnader, och det är ju bra till hälften iaf? (passande ord på vilket sätt än i ditt huvud med tanke på det jag sa att jag inte följt mainstream-media på år och röstar höger?)

Kvinnohatare är nog bara et annat ord för någon som inte respekterar kvinnor som likar, och hans grab them by the pussy uttalande är ganska talande för mig personligen. Skolorna bedrivs till störst av republikaner, så inte så konstigt? Däremot konstigt att de fått så stor makt att de till och med nu kan bannlysa Amerikansk historia som belyser Amerika på ett dåligt sätt, det är sjukt...

Alux89, Donator 2019-11-06 21:58 | #13
#12 FireWaia: Vi delar inte uppfattning helt enkelt. Man kan iaf tro att du sitter och nickar framför teven. :D
FireWaia, Donator 2019-11-06 22:11 | #14
#13 Alux89: "Man kan ju iaf tro det för jag tycker det trots att allt han sagt går rakt emot det" ok.
Alux89, Donator 2019-11-06 22:53 | #15
#14 FireWaia: Så är det. Logiken du kör med säger mer än att du påstår dig inte kolla teve eller mainstream. Därav kan man tro du är en teve nickare. :D
QuincyiZBacK, Donator 2019-11-06 23:48 | #16
#12 FireWaia: Den uppenbara skillnaden är att häxjakten på den ena sidan var baserad på den dokumenterade verkligheten och den andra är baserad på en massa fabrikerade lögner som konstant blir motbevisade en efter en. Varpå nya lögner sprids. Kan du gissa vilken som är vilken?
FireWaia, Donator 2019-11-06 23:57 | #17
#15 Alux89: Vilken logik specifikt menar du baserat på det jag sagt?
Alux89, Donator 2019-11-07 00:19 | #18
#17 FireWaia: "Att Trump gapat om CNN som en håla av tjuvar och banditer och hållt FOX som en lysande stjärna över ärlig journalistik är ju inget annat än skrattretande och har inte ett skit med detta att göra, han gapar om fake news när liberalerna gör vad republikanerna gör"

"Mannen är en 73 år gammal företagsmagnat som kör exakt samma patriot-snack du bokstavligen talat måste göra som president i USA vare sig du är republikan eller inte, det betyder verkligen ingenting"

Föraktet du har emot mannen är så starkt vriden (förmodligen av mainstream och teve) och du ser inte alla de saker han faktiskt åstadkommit utan ser svart på han. Precis som teven och mainstreammedia vill ha det. Det är därför jag är skeptisk.
FireWaia, Donator 2019-11-07 01:36 | #19

#18 Alux89: Hahaha! Du överdriver verkligen att jag inte har något till övers för Trump som president utöver att han ekonomiskt gör det bättre än libsen och att det är bevis för dig att jag har ett starkt vridet hat? Lite lätt överdriven här va? Och hur mainstreammedia har med det att göra när jag inte följer det på annat sätt än det som trycks i ansiktet på mig är också smått förvirrande, eller menar du bara att eftersom vänsterdriven media vill ha det så, och jag är negativt inställd, så måste det vara deras förtjänst?

Vad i mina citat läser du ut egentligen? Jag säger svart på vitt att agendadriven media från någon sida är meningslös skit och att Trumps patriotism inte betyder något då det är standard för alla presidenter någonsin?
Alux89, Donator 2019-11-07 18:05 | #20
#19 FireWaia: Kanske låg lite i överkant med "starkt vridet" men endå tycker jag det är naivt likt nickande teve tittare att påstå "Trumps patriotism inte betyder något då det är standard för alla presidenter någonsin" Klart alla snackar om saken hit o dit men Trump får saker gjorda som han lovat TROTTS det enorma motståndet av kongressen med dåren Nancy Pelosi i spetsen, även motståndet mainstream hela tiden bombar honom med så fokuserar han på det bästa för USA och dess befolkning. Så gör en riktig patriotisk president. Tycker du inte han gjort något annat bra än ekonomin? Seriöst? :D
FireWaia, Donator 2019-11-07 19:06 | #21
#20 Alux89: Nej inget som jag sett iaf, jag följer som sagt inte mainstreammedia. SKulle han gjort något bättre tror jag dock jag borde märkt det allmänt i media världen över, så du är nog bara en fangirl.
Alux89, Donator 2019-11-07 19:20 | #22
#21 FireWaia: Just det jag menar, mainstream rapporterar inte det han åstadkommit, knappast någon nyhet. Det får man nästa leta upp själv ju. Därav jag påstod att du ljög ang mainstream och kallade dig nickande teve tittare för det tas sällan upp av mainstream. En annan stor eloge han borde få är ju att han är den enda presidenten som inte skapat krig utan lugnat mycket istället, Nordkorea och ryssland tex. Drar tillbaks soldater etc istället för att puscha med krig, även det hatar mainstream honom för... Jag ser öppet på situationen och är kritisk till allt som sägs. Skapar en egen uppfattning och tycker mannen bårde få en hel del credd för det han faktisk åstadkommit och gör. Kan ju garantera att Clinton med mera spytt på konflikten med ryssland samt nordkorea, öppnat gränserna likt sverige och förstört usa totalt.
FireWaia, Donator 2019-11-07 19:32 | #23
#22 Alux89: Att han drar sig ur när Ryssarna och Turkarna gå fram då han egentligen aldrig hade anledning att vara där är ju en jävla tur för honom, knappast en fjäder i hatten för fred, speciellt inte på sättet han drog sig ur med uttalande om att kurderna inte hjälpt de i andra världskriget, så korkat så det gör ont.

Clinton är bara demsens motsvarighet på Trump för mig. Bernie hade säkert gjort det bra mycket bättre, men är nog för gammal idag.
arle, Donator 2019-11-07 20:45 | #24
#12 FireWaia: änglar? Hahaha nej ja gillar inte fox heller.

Ja Trump borde ju kunna dra i lite trådar o få fram information. Tycker ja iaf.
JohanSten, Donator 2019-11-07 20:58 | #25
#11 Alux89: Det finns mycket du "tycker" som inte går ihop och som du inte kan förklara.
Alux89, Donator 2019-11-07 22:15 | #26
#23 FireWaia: Så han hade tur i att han valde att gå ur det oändliga kriget där nere som bush o obama valt att vara inne i? Tror du Bernie hade gjort lika dant? Går ju spekulera såklart men svart på vitt så valde han att gå ur det vilket jag tycker var helt rätt gjort. Tror du att han drog sig ur för att kurderna inte hjälpt i andra världskriget? Seriöst? Vad har du för bevis för det? Ännu en sak som mainstream säkert dragit vid ett simpelt uttalande av honom och statuerat som hela konceptet. Håller med dig att Clinton hade vart värre ledare, men har väldigt svårt att tro bernie hade presterat lika väl som trump också.

#25 JohanSten: Bättre du håller käften än att ständigt komma med samma jävla BS stenis. :D
JohanSten, Donator 2019-11-07 22:34 | #27
#26 Alux89: Som om du inte redan fått många konkreta exempel på det jag påstår i #25... Och det finns ju ingen som är så enformig i (pseudo-)argumentation som du själv.
Alux89, Donator 2019-11-07 23:40 | #28
#27 JohanSten: Vilka exempel skulle det vara då stenis?
FireWaia, Donator 2019-11-08 00:18 | #29
#26 Alux89: Han hade tur att Ryssarna och Turkarna gav honom en så enkel out, dock hanterade han ju problemet med vad de redan ställt till med där nere och hur mycket de borde hjälpt kurderna katastrofalt. Men ja, absolut, han hade tur att han kunde dra sig ur så smärtfritt sett ur Amerikanska ögon?
Nej jag tror Bernie seriöst hade valt någon annan väg, vad kan jag inte säga, men en demokrat hade inte kommit undan med att säga vad Trump gjorde och sen bara dra.
Och va? Har du missat att det var anledningen till att han inte svarade på Kurdernas förfrågan om hjälp?
https://www.bbc.com/news/av/world-us-canada-49997954/trump-kurdish-fighters-didn-t-help-us-in-second-world-war

Jag tror absolut inte det var anledningen, jag tror det var Trumps hjärndöda bortförklaring. Anledningen är nog att de inte har ett skit där att göra längre och inga pengar finns att ha.
Alux89, Donator 2019-11-08 19:50 | #30
#29 FireWaia: "följer inte mainstream media" Länkar British Broadcasting Company.

Han sa även att han kommer hjälpa med andra medel men att ha trupper som en slags polis där konstant är ohållbart. Ännu en sak som mainstream såklart vinklar och får det att låta som han lämnar dem till sitt öde helt pga att dom inte hjälpte i stora slag under andra världskriget....
FireWaia, Donator 2019-11-08 19:57 | #31
#30 Alux89: Det var såklart bara en google-sökning där det innehöll talet som han sa det. Så ja, jag kan länka vilken tidning som helst som innehåller en originalkälla.
Alux89, Donator 2019-11-08 20:15 | #32
#31 FireWaia: Var det hela talet eller utklippt? Genuint nyfiken för vägrade acceptera deras cookies.
FireWaia, Donator 2019-11-08 21:10 | #33
#32 Alux89: Det var både före och efter det relevanta, så det var hela frågan och svaret. Det är frågan om 2 minuter av ditt liv.
Alux89, Donator 2019-11-08 22:00 | #34
#33 FireWaia: Har sett det tidigare fast inte via BBC. Kunde tro dom skulle lyfta just den biten som hela koncetptet.
FireWaia, Donator 2019-11-08 22:02 | #35
#34 Alux89: Hela biten handlade mest om pengar och att han i vanlig ordning tycker att vi skall underordna oss NATO, men han det likväl. Så lite svårt att debattera emot?
Alux89, Donator 2019-11-08 22:07 | #36
#35 FireWaia: Hela min poäng var från början att det inte enbart handlar om 2a världskriget att han lämnar med trupperna och att han fortfarande stöttar dem fast med andra medel. Men vi är ju överens om det så vet faktiskt inte vad fan vi argumenterar om längre :D
FireWaia, Donator 2019-11-09 00:05 | #37
#36 Alux89: Jag argumenterade för att det var en helt fruktansvärt dålig ursäkt att inte hjälpa kurderna, även om man lägger till att EU inte betalar tillräckligt enligt Trumps egna beräkningar...
Alux89, Donator 2019-11-09 11:19 | #38
#37 FireWaia: Ja men det är inte hela sidan av storyn såklart. Det jag försökte få fram.
FireWaia, Donator 2019-11-09 13:59 | #39
#38 Alux89: Det var praktiskt taget hans sista ord om saken, och han har fortsatt vidhållit detta trots att de aldrig frågade om hjälp under ww2, och de få ggr de gjort de därefter har Kurderna 100% varit där, så inte nog med att det var hjärndött och irrelevant det var felaktigt likaså. Lika mycket som hans funderingar kring NATO och EU's hjälp och betalning till det. Ingenting i HELA det talet hade ett uns av logik. Min personliga åsikt är att det såklart handlar om pengar, som precis allt i hans värld.
JohanSten, Donator 2019-11-09 14:25 | #40
#28 Alux89: Jaa, vad sägs om det halvdussin trådar du svarade mig i omkring samma tid som du skrev detta? Eller "svarade" kanske är ett starkt ord; du snackade lite skit och/eller försökte skratta bort dina egna falska påståenden.

Vad är nu denna "BS" jag "ständigt" kommer med? Beskriv den! Ge exempel! Visa för en gång i ditt liv att du inte bara snackar skit för att mamma och pappa aldrig lärde dig något annat sätt att hävda dig på. :D
Alux89, Donator 2019-11-09 14:37 | #41
#39 FireWaia: Vad bra att du förstår att det inte handlade om det iaf då.

#40 JohanSten: Nemen va ovanligt svar av offerkoftan :D
JohanSten, Donator 2019-11-09 15:10 | #42
#41 Alux89: Jaaa, vad ovanligt att jag berättar att du snackar skit och försökte skratta bort dina falska påståenden, när du snackade skit och försökte skratta bort dina falska påståenden! :D Det är så roligt att jag berättar vad som händer, för att... Öhm... Ja, riktigt så långt har du inte kommit i ditt skämt än, men kanske om du får lite betänketid? =')

Vad är nu denna "BS" jag "ständigt" kommer med? Beskriv den! Ge exempel!
FireWaia, Donator 2019-11-09 17:02 | #43
#41 Alux89: Det är det du drar ut av det hela? Ingen notis om allt kring? Ok. Låter i linje med hur du argumenterat förr.
Alux89, Donator 2019-11-09 19:43 | #44
#42 JohanSten: Lägger inte mer tid på dig mer nu NPC stenis. Har förklarat många gånger men du är helt orimlig att diskutera med. Tack iaf stenis för många goda skratt framför datorn! :D

#43 FireWaia: Det var hela min poäng att få dig att förstå vilket du gör. Nej inte direkt, känns rätt meningslöst att börja en diskussion om våra olika syner på det Trump tycker om nato och eu?
FireWaia, Donator 2019-11-09 20:15 | #45
#44 Alux89: Och om uttalandet i sig och valet att inte hjälpa?
Alux89, Donator 2019-11-09 20:39 | #46
#45 FireWaia: Hjälper gör dom fast med andra medel nu när dom krossade isis där nere. Sanktioner emot turkarna är ju en del av det tex. Känns väll rätt meningslöst att ha trupper rännande där efter det, kostar som fan? Turkarna och kurderna har aldrig och kommer aldrig att vara sams endå så helt meningslöst att leka polis utan "utdelning" Är som du nämnde att det är ju trotts allt pengar det handlar om i slutändan. Just när det kommer till uttalanden så vet vi att trumpeten inte är alltför smidig. Vi vet även att media fokuserar på hans konstiga delar i talen och lägger fram dem som ett slags koncept också som folket snabbt hoppar på världen över. Beviseligen är han bra för USA iaf.
KickboxarN^, Donator 2019-11-10 11:16 | #47
#19 FireWaia: Jag har inte läst allt som är skrivet i denna tråd, så ursäkta mig om det framgår någonstans, men läste de första inläggen om hur du tycker att Trump är inkapabel till att bete sig som en president.
Det var en åsikt jag också hade tills jag slogs av tanken under senaste GT-spektaklet att han läser ju enbart från en teleprompter, liksom alla andra presidenter och majoriteten av mediala figurer.
Det är alltså meningen att han ska framstå så här, om man kollar på klipp där Trump uttalar sig om 9/11 t.ex. så låter han absolut inte som den imbecill han är i varje framträdande idag. Andra intervjuer han gjort under 80-90talet är också mindre... efterblivna för bristen på ett bättre ord.

Jag stöttar inte Trump eller hans åsikter, men jag tycker ändå det är relevant att allt detta dravel är förskrivet, och inte något han höftar till.
FireWaia, Donator 2019-11-10 14:42 | #48
#47 KickboxarN^: Det är sällan han läser från prompter om det inte är planerade inslag, skulle säga att majoriteten av hans idioti är helt från egen hjärna. Och jag tror inte på något vis att han är den cro magnon, korkade person som vänstern försöker få honom att framstå genom att blåsa upp allt idiotiskt han säger till sjuka proportioner, kan man dock läsa lite mellan raderna och ta det han säger med en nypa salt så blir han i mina ögon fortfarande en väldigt plump, egenkär och fullkomligt illusorisk när det kommer till hur han framställer sig själv. Som råbarkad höger-röstare i USA är det dock signalpolitik nog, och det räcker.
JohanSten, Donator 2019-11-10 15:44 | #49
#44 Alux89: Du har inte "förklarat" ett skit; du har gjort påståenden som du inte kan belägga - vilket gör DIG omöjlig att diskutera med per se, men ganska underhållande att dra undan mattan för. =)

Javisst, varsågod för många goda skratt som du låtsats ha när du egentligen bara försökt dölja hur illa du gjort bort dig. Jag ska räkna dagarna till ditt nästa "återfall".
Alux89, Donator 2019-11-10 21:39 | #50
#49 JohanSten: NPC :D
JohanSten, Donator 2019-11-12 21:51 | #51
#50 Alux89: Oj, vad nyskapande. Se #44 och #42.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.018243 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 53 samurajer!


Donera Mera!