Länkar Forum
Film   Hur Kan Vi: Jag kommer aldrig sluta prata med Jimmie Åkesson Tillbaka
Kommentarer 25 kommentarer, 5416 klick.

Raderar...
Alux89, Donator 2019-12-06 01:11 | #1
Åkesson, förhoppningsvis Sveriges kommande statsminister!
iCYAto, Donator 2019-12-06 15:04 | #2
#1 Alux89: Tyvärr är nog Sverige redo för det än, men Kristersson får gärna sitta som statsminister med SD-politik.
JohanSten, Donator 2019-12-06 16:59 | #3
#1 Alux89: Det är ändå någonstans en tröst att du röstar utan vetskap om vad du röstar på (och går långt för att slippa få reda på det). Dumhet är inte bra, men att föredra framför medveten illvilja.
Valldabo, Donator 2019-12-06 17:03 | #4
#3 JohanSten: Vad är det vi röstar på menar du?
bobbo202, Donator 2019-12-06 17:47 | #5
#3 JohanSten: Du borde bli politiker, i varje inlägg du gör så skriver du mening efter mening utan någon som helst poäng eller sammanhängning i dem. Det verkar också vara komplett omöjligt för dig att ge raka svar på enkla frågor.
JohanSten, Donator 2019-12-06 18:00 | #6
#4 Valldabo: Inskränkning av laglydiga invandrares rättigheter, homosexuellas rättigheter, tvångssterilisering, godtyckligt upphävande av infödingars medborgarskap baserat på personliga åsikter, mer religiöst inflytande i politiken (konstigt nog), mindre pengar till skola, vård, äldrevård och omsorg, politiskt toppstyrd media, begränsat inflytande för riksdagspartier utanför regeringsställning (bara när SD är i regering givetvis)... Ja, vad tror du själv att du röstar på, liksom? Inget som är väl understött i deras nedtecknade politik, i alla fall. Se tidigare trådar där du ignorerat dessa exempel och bara kontrat med det sedvanliga "men invandringen gör allt dåligt, stoppar vi den blir allt bra". Väntar bara på att essob ska komma in och fråga efter belägg för detta för femte gången efter att ha blivit tyst de andra fyra.

#5 bobbo202: Alux89 och Valldabo har fått gott om konkreta exempel på vad deras parti står för (som självklart ignoreras och "glöms bort" efter en vecka varje gång). Din analys är inte särskilt väl underbyggd.
Valldabo, Donator 2019-12-06 18:02 | #7
#6 JohanSten: Om vi ponerar att det du säger stämmer, jag menar.. Du har ju inget belägg på dina påståenden ;) Men för dig stämmer väl allt per automatik eller?
Hur är det du skriver, sämre gentemot det som sittande regering idag har genomfört? Eller det de INTE har genomfört rättare sagt. De har ju inte gjort annat än att förstöra för oss svenskar. Samt att allt blod som har spillts dessa ~8 åren ligger i deras händer.
JohanSten, Donator 2019-12-06 18:09 | #8
#7 Valldabo: Nej, och du har absolut aldrig fått belägg för det heller, precis som du aldrig fått belägg för när du hycklat eller ljugit. ;) ;) ;)

Ja, svaret är ju ganska enkelt: regeringen siktar inte på dessa människovidriga reformer och har inte gjort något för att införliva dem. Faktum är att de öppet motarbetar sådana förslag från SD, till din stora förtret. På det stora hela går det bättre och bättre efter dippen under flyktingkrisen (som heter kris av en anledning), och även om kompetensen inte alltid varit på topp så menar ju sittande regering till skillnad från SD inget illa åtminstone. Låt mig påminna om att SD aktivt VILL införa det jag beskriver i #6. Och låt mig påminna om att du försvarar dem. Och låt mig påminna om att du försvarar dem med "men regeringen då", utan att kunna motivera det något vidare.

Förresten är ju du inte att betrakta som svensk enligt egen utsago, så varför heter det plötsligt "oss svenskar"? =) Skiter i vilket så klart, vill bara nitiskt peka ut att du är inkonsekvent nu igen som den tönt jag är.
Valldabo, Donator 2019-12-06 19:17 | #9
#8 JohanSten: Den sittande regering har under sina år lyckats splittra samhället till ett "vi-de"-samhälle. Något de beskyllde SD till att vilja göra med sina konstanta lögner för att dölja sina egna spår. Vi har mer brott än innan samt att vi har en högre arbetslöshet än vad vi hade för 10-20 år sedan. Samtidigt försöker man dölja sanningen genom alla studier men man "glömmer" påpeka att man exempelvis "väljer att exkludera nysvenskar i dessa studier" för att visa att skolan går så bra idag, vilket är en solklar lögn.

Jag brydde mig inte om vad SD ville göra, det beskrev du så bra i en kommentar längre upp. Jag brydde mig om det som sittande regering har lyckats göra de senaste 5-8 åren. Varför tror du att det går så otroligt dåligt för S just nu så att de till och med överväger nyval? :D

Jag tror jag har fått förklara detta för dig 2 gånger innan men jag kan förklara för dig för en 3e gång.
Min mamma är helsvensk, min pappa är helspanjor. Vilket gör mig till halvsvensk/spanjor. Jag föddes i detta land och jag är skriven i detta land sedan födseln. Det för mig, gör mig till svensk även om jag hade haft en pappa från Spanien eller Iran, är man däremot varken född här eller har svenska föräldrar så kan man inte kalla sig för svensk, däremot så kan man bli svensk medborgare men man ändrar inte nationalitet bara man bor och lever i ett annat land. Jag bidrar till våran välfärd och tar del av den när jag behöver den. Jag är inte en utav dem parasiter som kräver från våran välfärd i form utav bidrag utan att röra ett finger.

Uppenbarligen skiter du ju inte i vilket eftersom du kände för att ta upp det, varför är det så viktigt för dig vad andra kallar sig? Är du rasist deep, deep under those stones?
arle, Donator 2019-12-06 20:50 | #10
#3 JohanSten: Med en sådan klockren kommentar måste du ju ha en plan. Vad ska man rösta på då Mr JohanSten?
Roger, Admin, Donator 2019-12-06 21:36 | #11
Johan röstar på Kristersson!
Shawaam, Donator 2019-12-06 22:39 | #12
#6 JohanSten: Jisses, jag roas av att dina argument mot SD återigen är påhittade...
Alux89, Donator 2019-12-06 23:04 | #13
#3 JohanSten: Goder morgon på dig stenis! :D

#11 Roger: NJAAE gissar starkt på C. Möjligtvis S :D
lonkis, Donator 2019-12-06 23:29 | #14
#13 Alux89: Lägger mina slantar på att han röstar på V eller liknande kommunistparti.
Dreynr, Donator 2019-12-06 23:47 | #15
#11 Roger: nej fan, det är ju uppenbart att Johan är en miljöpartist.
Valldabo, Donator 2019-12-06 23:59 | #16
Enligt Johan själv så är han inte ens vänster HAHAHAHA
Alux89, Donator 2019-12-07 00:01 | #17
#14 lonkis: Ingen omöjlighet men tror fortfarande C faktiskt.
Shawaam, Donator 2019-12-07 00:09 | #18
#17 Alux89: Med tanke på Annie Lööf är en verklighetsfrånvänd galning så känns det naturligt att Stenis som är likadan följer hennes fotspår.
Alux89, Donator 2019-12-07 02:13 | #19
#18 Shawaam: Precis min tanke hahaha
Inlägget är borttaget 2019-12-07 15:39 | #20
Inlägget är borttaget 2019-12-07 15:39 | #21
JohanSten, Donator 2019-12-07 15:40 | #22
Hahaha, jag glömde att hjärta-tecknet får hela resten av kommentaren att försvinna...


#9 Valldabo: Ditt första stycke är en lång radda påståenden du inte ens kan motivera, än mindre belägga. Det huvudsakliga innehållet i alla dina kommentarer, vill säga.

Tror du det kommer som en överraskning att du inte har koll på SD:s politik utan bara vill ställa till det? Det finns liksom inget annat än agg och illvilja för dig när det kommer till politik, som om det vore någon jävla fotbollsklubb. Men eftersom du nu åtminstone tillkännagett detta så kommer du ju åtminstone inte försvara SD:s politik i kommentarerna framöver. ;)

Varför känner du att du måste förklara någonting? Du har sagt att du inte kan räknas som svensk, sedan har du kallat dig svensk. Får jag inte göra mig lustig över detta? =) Om det gör så ont att bli förlöjligad över något man själv har sagt, varför gör du inte detsamma mot mig någon gång istället för att sitta och hitta på som någon jävla fanfic-författare? :D Så jag skiter i vad du definierar dig som, jag gör mig bara lustig över motsägelsen. Som jag just förklarade för dig i #8. Förbannade trögskalle. (L)

#16 Valldabo: Det här var ju lite konstigt. Varför lägger du fram ett helt korrekt påstående och lägger på ett "HAHAHAH"? Ska det insinuera någon slags motsägelse? Är detta en hänvisning till alla de där åsikterna du påstår att jag har men inte kan ge ett exempel på? =) Visa oss nu att du inte bara påstått att jag är "vänster" tills du glömt bort att du själv hittade på det, Freddan. Här är du din typ sextionde chans att täppa till käften på mig och visa att jag har fel och du har rätt! Ta chansen den här gången, för omväxlingens skull! :D


#12 Shawaam: Varför måste du roa dig med att fantisera om att det jag skriver är påhittat, istället för att roas över det absurda i att SD ånjutit så stor framgång trots att de öppet faktiskt vill åstadkomma allt detta? Du och jag har ju redan gått in i detalj på några av dessa grejer i SD:s principprogram, och din patetiska ursäkt var "men det är ju från 2011 och utdaterat, då spelar det ingen roll att det är deras officiella politik 2019". Förstår inte varför du ens ska öppna käften efter det. Du "glömde" väl bort det då det inte passade in i ditt narrativ kring hur våra diskussioner gått till. ;)


#13 Alux89: #14 lonkis: #15 Dreynr: #18 Shawaam:
Och där är det igen! Ingen frågar, alla bara spekulerar - eller snarare skriver fanfic baserat på önsketänk eftersom det är det enda ni kan hävda er med. Allihopa (utom Dreynr, du bara hängde på for the lulz, klumpar inte ihop dig med övriga retards). Inte en enda jävel som kunnat argumentera emot mig i sakfrågor, så "hämnden" blir att ljuga ihop att jag har konstiga åsikter eller en omotiverad partitillhörighet, för då slutar jag plötsligt ha rätt i sak..? :D lonkis gick rentav så långt som att ta min profilbild och sätta ett kryss över, för det gjorde så ont att ha fel i sak att JohanSten inte borde få finnas som pekar ut sådant. ;) Så det slutar i att ni alla bara suger av varandra, dunkar varandra i ryggen och "haha":ar friskt, och utifrån ger det samma intryck som att ni kollektivt försöker supa bort dåliga minnen och trauman kombinerat med en positiv fasad för att inte bryta ihop. Det är nästan hemskt att jag kan ha denna effekt på er med saklig jävla diskussion; alla vet ju att det är skitsnack och påhopp som ger övertaget i sakfrågor, och så kommer JohanSten här och förstör! :D

Nej, fortsätt ni bara gapa om att jag är kommunist, vänsterextremist, vurmar för islamism, njuter av att tjejer blir våldtagna, är en "bögfjolla", ljuger om SD när jag hänvisar till deras egna dokument etc... Vad som helst för att ni ska slippa KÄNNA att ni har fel när ni har fel. ;) Det är ju det allt handlar om. JohanSten gjorde illa era stackars känslor, och allt ni kan göra är att försöka skratta bort det. Gruppkram, hörni. Nystart. Värme.


#10 arle: Eftersom utvecklingen långsamt går uppåt igen, trots SD:s evinnerliga försök att hejda alla former av samarbete, utveckling och lagförslag (även de som går i linje med deras påstådda politik) bara för att jävlas, så verkar den nuvarande lösningen med ett "centriskt" samarbete vara det bästa. Personligen hade jag sett M få mer inflytande med tanke på hur snyggt vi seglade genom finanskrisen, och jag har röstat M sedan Reinfeldt, men trots mitt huvudsakliga stöd till den moderata politiken så kommer jag nog fan få byta nästa val om inte flörtandet med SD upphör. Det var ett svårt nog beslut sist, liksom.

Kan man förvänta sig något ordentligt svar från dig denna gång? Du har ju två gånger tidigare frågat samma sak och fått samma svar varpå du hållit käft.
Valldabo, Donator 2019-12-07 18:24 | #23
#22 JohanSten: Det är ingen nyhet att de och deras anhängare har beskyllt SD för att starta ett vi och de samhälle. Vet inte vad för belägg du kräver. Om du har varit aktivt så vet du redan om det, annars är det fritt fram att googla.

Sen kan jag bara säga som såhär, du borde verkligen sluta hyckla. Var är dina hänvisningar någonstans? Eller du behöver inga såna? För enligt dig själv så är du bäst och vet allt? Riktig besserwisser.
Ta din medicin och så ska du få se att allt blir bra sen.
Alux89, Donator 2019-12-08 02:41 | #24
#22 JohanSten: Hahaha offerkoftan i vanlig ordning. "Inte en enda jävel som kunnat argumentera emot mig i sakfrågor, så "hämnden" blir att ljuga ihop att jag har konstiga åsikter eller en omotiverad partitillhörighet" Inte ett enda argument har jag sett dig vinna stenis. Var vänlig och belys oss om vad du tillhör istället då om du gnäller över var vi gissar :)
JohanSten, Donator 2019-12-08 20:09 | #25
#23 Valldabo: Vad då "beskyllt"? Jag utgår från SD:s egen politik här, och du har redan erkänt att du inte bryr dig om dess innehåll.

Du har redan fått trådar där belägg finns med tydliga referenser, men då heter det ju att du inte kan se dem. ;) Alltid de barnsligaste jävla ursäkterna, hellre än att erkänna att man haft fel, va? Att du kallar mig "besserwisser" och anklagar mig för att faktiskt ha koll på saker vet jag inte ens hur jag ska reagera på. :D Vem fan behöver medicin egentligen, gnällunge? Ta dig an argumenten i #22 istället, som du säger att du kan.


#24 Alux89: Hahaha tomma påståenden om offerkoftan i vanlig ordning.

Det där citatet (även om du återigen inte behärskar konsten att använda citationstecken...) är helt korrekt i sak, och är inte ett sätt att utmåla mig själv som offer. Om du tycker det framstår så när jag bara berättar vad som hänt, så speglar det bara din egen syn, kompis.

Nej, inte ett enda "argument" (en enda diskussion*?) har du sett mig "vinna", inte ens när jag kör upp trådar i fejjan på dig. Inte ens de du själv kommenterat i det senaste dygnet, där du slår ifrån dig på precis samma sätt. Så jävla genomskinligt och patetiskt, förstår inte ens vad du tror dig tjäna på detta (och då har du ändå försökt förklara en gång).

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.021935 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 27 samurajer!


Donera Mera!