Länkar Forum
Bild   PK-humor! Tillbaka
Kommentarer 216 kommentarer, 10253 klick.

Raderar...
essob, Donator 2020-01-24 07:08 | #1
Deprimerande, är kanske ett mer passande ord framför humoristiskt?
whatwhat, Donator 2020-01-24 08:56 | #2
#1 essob: Det deprimerande är att Svenska folket är för jävla kuvat för att göra någonting åt saken, Svenskar vågar inte ens säga ordet islam högt utan att kolla runt sig så ingen är mörkhyad i närheten...
essob, Donator 2020-01-24 10:30 | #3
#2 whatwhat: Har nog varit så överlag ganska länge, men som du ser i opinionen börjar folket tröttna, to.m mainstreammedia har börjat släppa lite på tyglarna vid rapporteringar av kaozbrott.
Även om nutidssvensken är en mes finns det hopp,
Träffar mycket folk i mitt arbete och man blir hoppfull när tom. högre framstående personer kan starta en diskussion om anledningarna till Sveriges förfall.
Alux89, Donator 2020-01-24 11:03 | #4
#2 whatwhat: True shit. Det fega agerandet är den största anledningen att vi har det såhär idag. Folket borde fan skämmas ögonen ur sig.
Shawaam, Donator 2020-01-24 11:52 | #5
Det borde istället ha stått "Anmälningsbenägenheten ökar" i den nedre rutan.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-24 14:11 | #6
Nja, det är ju trots allt humor och behöver inte vara så sanningsenligt. Sossar etc. arbetar med riktiga lösningar (om än förjävla slappt och långsamt enligt mig), medan de riktiga "ser inte, hör inte"-aporna snarare mantrar att invandringen/invandrarna är roten till allt ont, och försvinner de så försvinner problemen. Lik förbannat kan bilden vara rolig trots att man vet allt detta, tänka sig?

Vilka representerar gemet, förresten..?


#2 whatwhat: Haha, du är då inte rätt person att beskriva svenska folket (skrivs med litet s förresten), skulle jag säga... Kanske finns det ett korn av sanning i att svensken inte gärna slänger ur sig vad som helst om vad som helst utan att ha koll, men är för lat för att lära sig? ;) Där är ju den avvikande minoriteten väldigt tydlig och högljudd, menar jag!
ascesso, Donator 2020-01-24 14:27 | #7
#6 JohanSten: Jag ser också SDarna som de som är mest *ser inte hör inte*, då de endast tror att våldsbrott och annat beror på en enda sak och har inte möjlighet att se utanför sin egen åsiktskorridor.

T.ex. sprängningen på Östermalm där en vit Bandidos-medlem är huvudmisstänkt. Var inte längesen en hel del SDare tyckte det var bra med dessa människor då de kan hjälpa till att "rensa ut" bland invandrare.

Pinsamt
essob, Donator 2020-01-24 14:38 | #8
#7 ascesso: Finner det fantastiskt roande att ni äntligen fått tag i ännu en vit brottsling att referera till. =)
Tidigare brukade det stanna någonstans vid Hagamannen efter att ha dragit Breivikkortet, så nu har ni Breivik, Hagamannen och .. MC-snubben!
Undrar om det är samma vita snubbe som ligger bakom de övriga 121 sprängningarna som nationella bombskyddet ryckte ut till under 2019.
FireWaia, Donator 2020-01-24 14:59 | #9
#6 JohanSten: Lite roande att se dig bagdad-bobba allt, eller fundera över om du verkligen tror detta själv...
Sanctuary, Finansfjant 2020-01-24 15:12 | #10
Mig veterligen har inget, eller iallfall väldigt få, av de här brotten uppklarats vilket gör det väldigt svårt att säga det ena eller det andra.
Och om man bara ska gissa och dra slutsatser från gissningar, kalla gissningarna för ”sunt förnuft” och sen vägra ifrågasätta sina egna gissningar så finns det ingen mening med att ha ett rättsväsende öht.
För min del spelar det ingen roll vilken hudfärg gärningamännen har. De bör låsas in under lång tid oavsett.

Och om man anser att den viktigaste frågan i sprängningarna är hudfärgen bör man omedelbart omyndigförklaras.
butch87, Donator 2020-01-24 15:35 | #11
#6 JohanSten: Riktiga lösningar? Ska man skratta eller gråta? De har satt oss i denna sitsen med löften om lägst arbetslöshet 2020 och att invandringen behövs. Nu när skeppet visat tydligt att det är vattenfyllt och har börjat kantra, då är helt plötsligt S som har "riktiga lösningar" :D:D:D:D:D:D Hur länge kan man blint tro på samma jävla harang lögner? Vad hade S behövt göra för att tappa ditt förtroende? Försätta landet i den värsta sits det suttit i sen industriella revolutionen räcker inte? Sverige är mardrömsexemplet andra länder tittar på och skyr. Vill du ha statistik kan jag lösa det, Sverige är i princip i inbördeskrig jämfört med andra i-länder.
Men detta fixar Löfven vettu ! (y)
Ranaki, Donator 2020-01-24 18:52 | #12
Hörde jag förneka fakta och vetenskap?
essob, Donator 2020-01-24 19:22 | #13
#12 Ranaki: din paradgren alltså.
Vilka fakta är det som förnekas menar du?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-25 16:29 | #14
#7 ascesso: Eller hur, vilket klockrent "medborgargarde" de skulle bli! :D


#8 essob: Upplever du verkligen att det finns en brist på dessa..? Invandrare må vara överrepresenterade, men de flesta brottslingar är vita eftersom majoriteten av befolkningen är vit. Jag tror det var en eller två typer av brott där invandrare faktiskt utgjorde majoriteten i antalet och det blev ju en förjävla stor grej då. Vilka namngivna kriminella invandrare brukar du själv prata om so "go to-exempel"? =)


#9 FireWaia: Vad menar du då? Jag förstår inte alls kopplingen.


#11 butch87: Nej, vad är detta? Kommer du tillbaka och snackar skit i en annan tråd kort efter att du blivit förjävla tyst i en annan så fort du fick ett motargument? Ja, fortsätt du försöka förlöjliga vad jag säger utan att ens kunna motivera det med annat än smileys, så ser du säkert begåvad ut.

Sverige är ett av världens bästa länder att bo i, och det ska tappa en hel del till innan vi mister denna status. "i princip i inbördeskrig", vad är det för jävla Matrix du lever i? Du får sluta svälja allt som skrivs i utländska medier om Sverige när källorna bakom domedagsrubrikerna oftast är svenska SD-sponsrade "alternativa" sådana...
FlaXoR, Donator 2020-01-25 22:12 | #15
#6 JohanSten: Hahahaha visste att du skulle kommentera denne och försöka släta över det hela :'D

#12 Ranaki: Det gjorde du sannerligen!
FireWaia, Donator 2020-01-26 00:54 | #16
#14 JohanSten: Ingen frisk människa höger om vänsterpartiet har illusioner om att "vi har aldrig varit säkrare". Tror du det är du del av problemet.
ascesso, Donator 2020-01-26 13:13 | #17
#8 essob: Det finns inte många bevis på vilka som står bakom sprängningarna - men det är klart att du med dina förutfattade meningar antar att det är importerade skäggbarn som står bakom dem alla.

För övrigt verkar du ha missat ett stort antal vita brottslingar i Sverige. Här är några fler, förutom Hagamannen, Breivik och MC-gängen -

Lasermannen, Lars Inge Svartenbrandt, poliserna i Baseboll-ligan, ett stort antal av värdetransportrånarna på 00-talet, ett stort antal av bankrånarna på 80- och 90-talet, Clark Olofsson, militärligan, Tony Olsson, Tommy Zethraeus, Lidingöligan, Mattias Flink, Thomas Quick(?) m.fl.

Det vettiga är att istället fokusera på hur stor andel av invandrare som inte begår brott och se till att de som begår brott antingen utvisas eller straffas precis som övriga invånare.

essob, Donator 2020-01-26 19:14 | #18
#17 ascesso: Jag har inte påstått någonting, men det vore kraftigt naivt att anta att majoriteten av förövarna skulle vara infödda svenskar med svenska föräldrar.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-26 19:45 | #19
#15 FlaXoR: Du kan inte ens förklara på vilket sätt jag försöker "släta över" det, precis som allt annat du påstår om mig. Gäsp.

#16 FireWaia: ... M'okay, och vilken del av #6 fick du ut detta av..? Kan bara upprepa vad jag skrev till dig #14, egentligen.
ascesso, Donator 2020-01-26 20:25 | #20
#18 essob: Lyssna, det är klart invandrare är överrepresenterade inom vissa brott och det måste vi definitivt göra nåt åt. Men det finns många, många infödda svenskar med svenska föräldrar som begår brott och det behöver vi också göra nåt åt då dessa flyger lite under radarn när allt fokus ligger på invandrarna.
FireWaia, Donator 2020-01-27 12:51 | #21
#19 JohanSten: Du säger att bilden inte är sanningsenlig? Vad menar du med det med tanke på att bilden visar ett gäng sossar som står och rapar upp just mantrat att säkerheten ökar... Tror du inte säkerheten ökar eller deras andra mantra om att vi aldrig varit tryggare?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-27 20:22 | #22
#21 FireWaia: Nu var det ju inte "ett gäng sossar" utan Magnus Betnér som sade att vi aldrig varit tryggare, och han hade fullkomligt rätt i sak då det begav sig. Jag tror nog någon hade lyckats motbevisa honom annars, med tanke på hur många som ville och försökte.

Som jag skrev från början var det "stoppa fingrarna i öronen och mantra"-beteendet jag inte tyckte stämde. Det är en utbredd stereotyp, men hur många exempel på sossar som säger att allt och frid och fröjd finns det egentligen..? Att argumentera emot domedagsprofeters propaganda och att säga att vi inte har några problem är två väldigt olika saker.

Tänk själv hur otroligt levande stereotypen om "vänstern" hålls, och citat som enligt utsago hörs upprepat därifrån, trots att inte ett skit som påstås därom går att belägga i någon reell utsträckning.
FireWaia, Donator 2020-01-27 22:10 | #23
#22 JohanSten: Lite svårt att bevisa något när den enda byrån som för officiell statistik på det hela precis blivit avslöjade med att bedriva censur? Och nog har sossarna sagt exakt detta i så många varianter att det är löjligt nu, och vem tror du bilden syftar på? Betnér eller sossar?

Så du tror det är säkrare och tryggare idag än för säg 20 år sen? Rätt enkel fråga?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-28 18:48 | #24
#23 FireWaia: Nej då, det finns inget som säger att siffrorna och statistiken hos BRÅ skulle ha påverkats. Det var denna han utgick från, så hade han haft fel hade det inte alls varit svårt. Vem som helst kan granska siffrorna. Sedan svarar du på min fråga om hur många sossar som egentligen gör såhär med "många". Givande.

Jag ser inte alls meningen med att du ska fråga vad jag tror. Sedan när handlar detta om vad:
1: jag
2: tror
- två saker som inte har någonting att göra med en faktafråga? :D
FireWaia, Donator 2020-01-28 19:41 | #25
#24 JohanSten: Jag skiter väl i vad någon annan tror, jag vill veta vad vänster-roboten på denna siten tror?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-28 19:46 | #26
#25 FireWaia: Då får du väl leta upp vänster-roboten då, för fan? Du ökar inte dina chanser med mig med den där attityden, i alla fall. :D
FireWaia, Donator 2020-01-29 00:32 | #27
#26 JohanSten: Nej för svara på en enkel fråga måste tydligen vara jävligt krångligt? För du är bestämt kränkt av min attityd här?
butch87, Donator 2020-01-29 16:29 | #28
#14 JohanSten: Detta citat var från SVT, jag erbjöd att ta fram källa?
Vi var väl rätt färdiga sist? Du avslutade med fuck off, dude och jag tänkte okej gärna.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-29 23:01 | #29
#27 FireWaia: Visst, så säger vi. ;* Har ännu inte fått svar på frågan om hur många/vilka sossar som förnekar fakta och mantrar detta, så ett visst krångel måste det visst ändå finnas med enkla frågor!

Jag vet inte riktigt, vad säger statistiken om 20 år sedan? Jag tittar hellre på den än att "tro" i så fall, samt justera för lagändringar etc. om möjligt. Vad jag vet var det mer mord och personvåld då, och mobbning och förföljelse hade inte flyttat in på nätet än. Och media ska vi ju inte snacka om, ifall vi vill ta med upplevelse-aspekten av trygghet...


#28 butch87: Haha, för all del, försök ta fram en källa! Ser så jävla mycket fram emot att ännu en gång behöva förklara för dig att du inte kan dra de typer av slutsatser du gör i förhållande till det material du har...

"sist"? Nu tror jag bestämt du hänvisar till en månader gammal tråd. Bara i år har du flera gånger kommit fram och snackat skit om mig och vad jag gör/tycker/tänker, alternativt kommit med något befängt påstående i största allmänhet, varpå du inte svarat på motargumenten du fått. Det är inte mitt fel att du gör så. =)
FireWaia, Donator 2020-01-30 01:54 | #30
#29 JohanSten: Räcker det med de två senaste av Stefan Löfvens påstående att den svenska brottsutvecklingen inte har något med invandringspolitiken att göra eller "Vi såg inte detta komma." Vilka nu vi är?... Eller måste vi börja grotta fram alla otal lokalpolitikers korkade uttalande på samma tema?

Jag frågade: Vad tror du? Är det mer och/eller värre brottslighet i samhället idag än för 20 år sedan?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-30 19:03 | #31
#30 FireWaia: Nej, det räcker inte i förhållande till vad du påstår, inte ens i närheten.

Jag berättade vad jag tror, så du kan sluta fråga. Vill du ha något att göra så kan du svara på frågorna du själv fått. =)
FireWaia, Donator 2020-01-30 21:43 | #32
#31 JohanSten: Då förstår jag vart du står. Sjukt intressant att se hur länge det sitter i.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-30 22:13 | #33
#32 FireWaia: Bra och sakligt svar, nu har du minsann visat mig att jag har fel och du har rätt!
FireWaia, Donator 2020-01-30 22:38 | #34
#33 JohanSten: Jag har en åsikt om att vi inte är tryggare och säkerheten sjunkit, det kan jag inte bekräfta då ingen officiell statistik som är trovärdig bedrivits på detta. Du har en annan åsikt, jag ville bara bekräfta det...
butch87, Donator 2020-01-31 15:54 | #35
#29 JohanSten: Här har du min historik:
PK-humor! (6)
PK-humor! (23)
USA drabbat av dödliga snöstormar (1)
Svensk tatuerings-fail! (1)

Svensk tatueringsfail var den aktuella 'fuck off' tråden, USA tråden påpekade jag i förbifarten att du missuppfattat killen. Sen är vi här. Så ta tillbaka ditt skitsnack eller kom med belägg, för att citera en kille jag känner. (Jag vet att det kanske inte är ordagrant, häng inte upp dig på det nu, snälla)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qlxgE/exceptionell-niva-av-sprangningar-i-sverige

"Hittills i år har det nationella bombskyddet skickats till drygt 100 sprängdåd i Sverige. Vid samma tidpunkt förra året var siffran 39. För att hitta något liknande får man söka sig till krigszoner, säger kriminologen Amir Rostami till Dagens Nyheter.

– Det här en exceptionell nivå för ett land som inte har en lång historia av terrorism eller inte befinner sig i någon form av väpnad konflikt, säger Amir Rostami, doktor i sociologi och forskare vid Institutet för framtidsstudier, till TT."

Mitt citat: "Sverige är i princip i inbördeskrig jämfört med andra i-länder."

Jag sa alltså inte att Sverige var i inbördeskrig, utan att det ser ut så om man jämför med andra i-länder.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-01-31 17:00 | #36
#34 FireWaia: Det är ju ingen åsiktsfråga alls, du avfärdar bara statistiken på orimlig grund eftersom den inte passar dig. Eller ja; anledningen till varför du avfärdar den är förstås en gissning från mig, men faktumet att du avfärdar den utan grund är otroligt saklig och handlar inte om skilda åsikter.


#35 butch87: Du snackar skit igen. I tråden du själv nämner så säger du att:
* jag har en agenda.
* jag kvalar in för att vara ett betalt troll.
* att jag "vräker ut" åsikter (som du konstigt nog inte har ett enda exempel på).
* du insinuerar att jag urvattnar rasism (otroligt oklart hur).

Inget av detta är belagt. Vidare rättar du mig inte alls utan missförstår själv vad både vederbörande och jag själv säger eftersom du inte kunde skilja på att "vara bättre" och att "ha det bättre". Jag har belägg för det: tråden själv. Jag behöver inte kopiera hur min historik ser ut rent estetiskt och sedan skriva en saga om innehållet där jag utelämnar allt roligt. :D
http://existenz.se/?p=komment&id=208482

Ditt citat stöds inte av föregående uttalanden, och Sverige har det bättre (mindre våld inkluderat) än nästan alla andra i-länder. Ditt påstående är, precis som de du gör om mig personligen, felaktigt.

Och eftersom du säkert kommer fråga, så skickar jag på förhand flera exempel på gånger då du omotiverat snackat skit om mig (och vad jag säger och gör) de senaste månaderna, för att plötsligt bli tyst när du stöter på motargument, för att sedan ändå återkomma och snacka samma skit på nytt senare:
http://existenz.se/?p=komment&id=208738
http://existenz.se/?p=komment&id=206465
http://existenz.se/?p=komment&id=207463
http://existenz.se/?p=komment&id=207545

Du finner det lägligt att sluta svara på ett "fuck off", men du finner det inte lägligt att låta bli att vräka ur dig samma lögner och skitsnack en annan gång. Så fuck off med det, dude. Och väx upp när du väl fuckat off.
FireWaia, Donator 2020-02-01 00:24 | #37
#36 JohanSten: Anser du brå's statistik trovärdig när den redan är bevisad agenda-fifflad?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-01 15:00 | #38
#37 FireWaia: Det finns inget "anser" i den frågan: det finns inget som säger att statistiken har fifflats med. Det handlade om omformuleringar i resultatet, alltså brödtexten. Om det nu stämde överhuvudtaget, får ingen klarhet i det än så länge.

Anser du att du för dig väl i den här "diskussionen" kring fakta där du nästan uteslutande ställer frågor till mig om vad jag TROR?
FireWaia, Donator 2020-02-01 15:29 | #39
#38 JohanSten: Nej jag är intresserad specifikt av din syn just nu. Den lilla statistik som finns är skriven av en byrå som slutade föra statistik på brott av invandrare av rädsla för rasism så det kanske du anser är fakta, det gör inte jag.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-01 15:46 | #40
#39 FireWaia: Du har en helt skev syn på vad just "syn" är. Ska du fråga mig om himlen är blå härnäst, bara för att du är intresserad av vad jag "tror"? Du har fortfarande inte kunnat förklara varför du är intresserad av min syn, och du har förbannat svårt att svara på enkla frågor själv. Jag börjar tro att du målat in dig i ett hörn genom trådens gång och inte riktigt vet hur du ska gå vidare, där har du ett stycke tro att dregla över.

Haha, om det är något som inte är fakta så är det ditt resonemang kring varför man slutat för statistik kring något... Som man konstigt nog ändå hittar nyare statistik om? ;)
FireWaia, Donator 2020-02-02 00:31 | #41
#40 JohanSten: Hur har jag gjort annat än att säga vad jag tycker om det, samt fråga vad du själv tror om säkerheten och våldet... Nu kan vi ju också då lägga till varför du tror att de slutade föra statistik på invandrings-brott?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-02 16:31 | #42
#41 FireWaia: Du ifrågasätter sakfrågor, inte åsiktsfrågor. Du avleder och pratar om åsikter som inte kan påverka sakfrågor. Du undviker att svara. Du släppte ämnet om att BRÅ fifflade med statistiken när du stötte på det enklaste jävla motargument man kan tänka sig, men du tar inte tillbaka det utan lär vidhålla att det stämmer. Ty du "tror" väl det, och det är det som är det viktiga? ;)

"Man har inte alls slutat föra statistik kring det."
"Jaja, men varför tror du man slutade föra statistik kring det?"

Varför tror du att man stängde av vattnet till alla hushåll i landet i förmiddags? Det viktiga är inte om detta är sant eller inte, det viktiga är vad du TROR om det. Jag är så nyfiken, sjukt intressant.
FireWaia, Donator 2020-02-02 23:40 | #43
#42 JohanSten: Vänta va, du påstår att det finns statistik för brott begångna av invandrare mellan säg 2010 och till idag?

Att använda statistik där över 77% valt att inte svara kallas för cherrypicking i min bok, så nog fan har BRÅ fifflat med statistik?
Har jag missat när du slog hål på något av det?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-03 18:35 | #44
#43 FireWaia: Ah se där, välkommen tillbaka till den sakliga diskussionen!

Javisst, har du inte sett det cirkulera? Beklagar. Folk använder ju fortfarande invandrares bevisade överrepresentation som ett argument för att slänga ut hela bunten.

Jag känner inte till fallet du pratar om (visa gärna), men så länge det är redovisat är det väl inget fiffel med det? Vad jag tänker mest på är forskningsrapporten som kom ut angående deras påstådda omformuleringar i brödtexten.
FireWaia, Donator 2020-02-03 18:47 | #45
#44 JohanSten: Kan du ge mig länken till den officiella statistiken då tack?

Mja det är ju som sagt inte första gången BRÅ blir anklagade för partiskhet, och när de abrupt slutar föra en viss statistik utan skäl är jag nog redan klar i min bedömning av de. Men du har fortfarande inte svarat vad du tror om säkerheten, men eftersom du hela tiden hänvisar till brå så tycker och tror du då alltså att den grova brottsligheten och allmänna tryggheten blivit enbart bättre de senaste 10-20 åren?

Helt fantastiskt faktiskt.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-03 19:19 | #46
#45 FireWaia: Den är inte svår att hitta, hör med Google.

Om nu BRÅ ofta anklagas men det blir en oerhörd uppståndelse när något som liknar ett bevis kommer fram, då ger jag inte mycket för anklagelserna.

Jahapp, där återgår du till att fråga om vad jag TROR om dittan och dattan igen, trots alla svar du fått och trots alla svar du inte vill ge. Jag behöver inte tro ett skit, kompis. Statistiken talar sitt tydliga språk (du kan väl ta en titt på vad den faktiskt säger istället och se om det stämmer överens med dina gissningar kring vad jag "tror"?) och än finns inget som tyder på att den är felaktig mer än högljutt önsketänk. Det är så jävla patetiskt att konstant försöka göra sakfrågor till åsiktsfrågor i brist på argument. Helt fantastiskt faktiskt.
FireWaia, Donator 2020-02-03 23:51 | #47
#46 JohanSten: jag påstår att statistiken inte existerar. Du påstår att den gör det. Vem har bevisbördan här?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-04 15:59 | #48
#47 FireWaia: Vad menar du nu? Det handlar väl bara om vad jag tror? =)

Det saknas ännu bevis om statistik-fifflet, och ett par andra saker du påstått. Det är så jävla viktigt att slösa tid, byta ämne, skifta fokus, bortförklara och prata iväg sig, ända tills du får en ursäkt att skjuta över ansvar på mig och i övrigt låtsas att det regnar. Det är vad jag tror i alla fall, efter att ha läst igenom denna tråd.
FireWaia, Donator 2020-02-04 17:05 | #49
#48 JohanSten: Men är du efterbliven eller? Statistikfifflet är att abrupt sluta föra en viss statistik då den kommer påvisa en obekväm sanning, som de slutade med 2005. Eller nej just det, de fortsatte med statistiken men höll den hemlig av icke nämnda anledningar.

Och du har inte visat mig den statistik som du så envetet hävdar är ”bara att googla fram”. Gör det först innan du börjar tala om att deflektera .

Jag är genuint intresserad av vad en vänstertomte och Bagdad Bob som du faktiskt tycker, hur icke vetenskapligt eller illa underbyggt det än är så säger vad du själv tror en hel del om din inställning till det hela.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-04 20:30 | #50
#49 FireWaia: Den är inte svår att hitta, hör med Google.

Börja belägga vad du själv påstår så länge. Sluta byta fokus och ämne och göra faktafrågor till åsiktsfrågor innan du börja tala om att "deflektera". Sluta kalla mig "vänstertomte", "Bagdad Bob" etc. bara för att du övertygad dig själv om att jag "tror" saker hit och dit. Sluta låtsas att någons tro eller "inställning" kommer påverka rena fakta. Sluta dribbla bollen när du redan är på väg mot fel mål, det hjälper inte. Jag är så nyfiken på vad du tror, ge mig en källa på vad du tror! Ty fakta äro en fråga om åsikt!

Se #48 för fler detaljer... Du är verkligen patetisk just nu.
FireWaia, Donator 2020-02-04 22:19 | #51
#50 JohanSten: Jag har belagt allt jag sagt tror jag? Vad har jag missat?

Den var väldigt svår att hitta eftersom att den sista publika rapporten kom ut 2005 så vitt jag vet. Men du kanske vet något jag inte vet? Eller till och med har en länk till denna google-sida som jag så enkelt missar? Eller sitter du bara och ljuger och rapar mer vänster-smörja?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-05 18:25 | #52
#51 FireWaia: Oh, I don't know: vad HAR du belagt? Ska vi kanske börja där innan vi börjar snacka om ljug och "vänster-smörja" baserat på ingenting? Eller börjar det plötsligt kännas viktigt att bara prata om vad vi TROR istället, nu igen? Det finns inte många vägar ur det där hörnet du målat in dig i, men inget blir heller bättre av att du bara sitter kvar och låter käften gå för sakens skull.

Den är inte svår att hitta, hör med Google. Se #48 för fler detaljer... Du är verkligen patetisk just nu.
FireWaia, Donator 2020-02-06 02:27 | #53
#52 JohanSten: Jag har sagt att vänstertroll som dig upprätthåller lögnen att det är lägre brottslighet och säkerheten högre idag än för säg 10 år sedan, eller varför inte 15 då statistiken upphörde? Jag backade det med Stefan lövens citat.

Sen sa jag att BRÅ fifflar med statistiken, och jag menar på att de slutade visa upp brottslighet gjord av invandrare sedan 2005 som bevis på det.

Du påstår dock att den statistiken finns, men vägrar fullständigt att bevisa det av någon helt outgrundlig anledning?

"I Sverige förs inte regelbundet statistik över brott och ursprung. Senast det gjordes var 2005 då Brottsförebyggande rådet (Brå) publicerade en undersökning."
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/krav-ny-undersokning-av-utrikesfodda-och-brott
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-06 21:24 | #54
#53 FireWaia: Du har med andra ord sagt en hel del som inte stämmer, ska det vara till din fördel eller?

Ditt bevis är att det inte finns bevis på motsatsen... =')

Har du googlat än? Finner du verkligen en brist på statistik angående kriminalitet och utrikes födda? Ännu bättre: sök på bra.se
FireWaia, Donator 2020-02-06 21:28 | #55
#54 JohanSten: ge mig en rapport från brå mellan 2005 och låt säga 2019 då jag senast kollade. Menar du att det kommit något alls från brå det senaste året så har vi ändock ett glapp på nästan 15 år va?

Och ja, googlat jag kriminalitet, invandring och brå eller någon version av det så är det enda jag finner artiklar om avsaknaden av statistik. Varför så otroligt svårt att ge länken? Jag förstår inte?

Och vad är inte bevisvärde enligt dig? Citaten från Stefan? Att det faktiskt saknas statistik?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-06 21:51 | #56
#55 FireWaia: srsly? Du kan inte googla, och du kan inte söka på BRÅ, utan du vill att jag ska göra det åt dig bara för sakens skull? Vad är det som är så jävla svårt? Och ett citat från Steffe bevisar någonting av vad du påstår om mig alternativt vänstertroll alternativt sossar alternativt V alternativt regeringen? Eller ens en valfri av dem?

Dude, på riktigt, gör mig en tjänst: eftersom du har så mycket tid att svara undvikande, fnula ut pseudo-argument, och stundom bara svamla om intet, kan du inte bara ta tiden att läsa igenom våra inlägg i denna tråd från början, bara för att få ett hum om vad som redan sagts så du kan sluta upprepa dig in absurdum och fortsätta ställa frågor du redan fått svar på ett dussin gånger? Snälla? Se särskilt #27, #34 och #41. Förstår inte varför du ska låtsas om att du vill något annat när jag uppenbarligen inte går på det.
FireWaia, Donator 2020-02-06 22:49 | #57
#56 JohanSten: Om jag hade fått upp samma resultat som dig så hade jag säkert hittat vad du så meningslöst tvingar mig leta efter men alas! Jag får genuint inte fram någon rapport efter 2005. Försöker en sista gång be om länken dit? Snälla?

Jaha, du vill att jag ska bevisa att du är en vänstermupp? Skämtar du eller? Men nej du får se det som en åsikt om dig efter dina år här, oavsett om du tycker det är korrekt eller ej så är det exakt vad du framställer dig som. Och jo, citaten från löven visar väl ändå bortom allt tvivel att de fullkomligt ljuger? Vi kunde inte se vad komma? Det som tusentals personer varnat om men blivit bruksmetade för?

Vad ska jag sluta upprepa? Att du ska ge mig bevis på vad du säger ska existera eller att du ska ge mig din åsikt på hur samhället ser ut idag kontra 10-20 år sen? Än har du inte svarat på det...

JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-07 17:48 | #58
#57 FireWaia: Du kan inte ha en åsikt om vad någon röstar på; det är en sakfråga... Nej, citaten visar inte det.

Finns det någonting du INTE bör sluta upprepa, menar du? Upprepa dig är nämligen allt du gör sedan ca ett dussin kommentarer tillbaka, tror jag. Se #56 för fler detaljer.

Jag har svarat på varenda jävla fråga du ställt, men du kan inte säga detsamma.
FireWaia, Donator 2020-02-07 23:08 | #59
#58 JohanSten: Jag skiter väl i vad du röstar på när det enda du gör är spyr ur dig vänsterfloskler dagligen?

Så det fanns alltså ingen rapport efter 2005, shockerande att du ljög som en kuk om det?

Vad var din åsikt angående säkerheten och brottsligheten i Sverige idag kontra 20 år sen sa du? Nej du hade ingen utan hänvisade till en icke existerande rapport och kallar sedan mig namn...

Bra jobbat ditt jävla hjon.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-08 16:59 | #60
#59 FireWaia: Oh yeah? Vilka "vänsterfloskler" då? =) En enda? Sälla dig till skocken som snackar skit utan att ens kunna benämna ett exempel, ännu mindre visa upp ett.

Rapport om vad då? Jag säger att det finns statistik kring utlandsfödda och kriminalitet, eftersom det gör det. Vad är det du saknar, när allt kommer omkring? Börja med att söka på det, gärna på bra.se

Åsikt? Du frågade efter vad jag tror, och blandar ihop åsiktsfrågor med faktafrågor (och försöker desperat jämställa dem i brist på argument). Du fick svar på vad jag tror/vet. Själv har du knappt svarat på en enda fråga, utan kallat mig "namn" (snarare kastat ur dig epitet som konfetti). Bra jobbat ditt jävla hjon. Jag vet att du är bättre än så här egentligen, vet inte vad som fastnat som gör att du måste säga emot fast du inte kan.
FireWaia, Donator 2020-02-09 23:16 | #61
#60 JohanSten: Min favorit är att du fortsätter prata om en rapport du inte kan länka till. Allt annat skiter jag lite i just nu... Men vad du yrar om där är jag nyfiken på. Men du kommer såklart inte länka, utan igen be mig gå och söka upp den.
Inlägget är borttaget 2020-02-10 20:08 | #62
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-10 20:09 | #63
#61 FireWaia: Eftersom du bara upprepar dig så får du ursäkta att jag gör detsamma: "Rapport om vad då? Jag säger att det finns statistik kring utlandsfödda och kriminalitet, eftersom det gör det. Vad är det du saknar, när allt kommer omkring? Börja med att söka på det, gärna på bra.se"

Så din "favorit" stämde inte överens med verkligheten, och det är inte heller nytt att du skiter i allt annat du hävt ur dig i denna tråd.

Edit: Jag bör kanske förtydliga för den orutinerade att på bra.se finns mer än enbart RAPPORTER OM statistik.
FireWaia, Donator 2020-02-10 20:50 | #64
#63 JohanSten: Eftersom du inte klarar av att högerklicka på länken. Kan du ge mig söksträngen på brå som fungerar?
"Din sökning utlandsfödda och kriminalitet matchade inte något dokument"
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-10 20:59 | #65
#64 FireWaia: Se #63, så kommer du en bit på vägen.
FireWaia, Donator 2020-02-10 22:40 | #66
#65 JohanSten: Va? Ser du inte att jag sökt på exakt utlandsfödda och kriminalitet? Du sa att den statistiken finns, ge mig då söksträngen för att komma dit du menar då?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-11 18:31 | #67
#66 FireWaia: Vet du vad? Nu tycker jag plötsligt det skulle vara väldigt intressant att få höra vad du TROR om ett par saker istället för denna sakliga diskussion. Jag är intresserad specifikt av din syn just nu. Så jävla svårt kan det väl inte vara att svara på en rak fråga? ;)
FireWaia, Donator 2020-02-11 19:37 | #68
#67 JohanSten: Så det fanns ingen rapport och du ljuger. Done deal.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-11 20:30 | #69
#68 FireWaia: Återigen, vem har pratat om en rapport förutom du? :D Se #60 & #63, och fundera på om det är så oresonligt av mig att säga att du bara upprepar dig. :D Nu sätter vi lite av ditt hyckleri ovanpå det, så kan vi ta rast sen.
FireWaia, Donator 2020-02-11 21:30 | #70
#69 JohanSten: Statistik, rapport, data producerad av eller utgiven av BRÅ angående utlandsfödda och kriminalitet. Du vill inte ge en länk och du vill inte ge mig en söksträng som fungerar på BRÅ.

Du ljuger med andra ord.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-13 17:44 | #71
#70 FireWaia: Riiight, så nu har du konstaterat att du själv ljuger om det du själv inte vill belägga trots att jag frågat, så som jag nu demonstrativt gjorde tillbaka. Jag trodde den polletten trillade ned för länge sedan, men jag hade fel. ;o
FireWaia, Donator 2020-02-14 01:22 | #72
#71 JohanSten: Vad fan yrar du om? Jag styrkte det jag sa med två klara citat från S-ledaren själv? Vill du genuint jag skall gå neråt i ledet och se fler politiker som rapat upp samma saker? Jag kan nog ta mig tid och googla fram 5-10st rätt snabbt, räcker det? 20?... Jag trodde det räckte med att överhuvudet bekräftat att CITAT "den svenska brottsutvecklingen inte har något med invandringspolitiken att göra"... Men det duger inte?

Ge mig söksträngen eller länken. Nu.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-15 15:14 | #73
#72 FireWaia: Jag "yrar" om #38 och #39 bland andra, det kan du väl inte ha missat? ;o Hade polletten inte trillat ned trots allt? Beklagar. Kan rekommendera att du läser vår konversation här från början, och se hur du svänger! :D
FireWaia, Donator 2020-02-15 15:39 | #74
#73 JohanSten: Fy fan vilket jävla cirkelrunkande du går för att inte ge en söksträng eller länk, inte funderat på att bli politiker själv? Bara ignorera allt och ändå stoltsera som en tupp? Så jävla slut i huvudet är du fan...
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-15 16:26 | #75
#74 FireWaia: JAG cirkelrunkar? "ignorera allt och ändå stoltsera som en tupp"? :D Dude, varför pratar du med en spegel och inte med mig istället?
FireWaia, Donator 2020-02-15 17:15 | #76
#75 JohanSten: "Motivera vad du sa" Jag gör det med citat av S-ledaren. "Hur kan ett fakta vara en åsikt!?" Jag sa att du inte presenterat någon som helst fakta och att jag ville höra din åsikt vad du tror baserat på din egen livserfarenhet, rent anekdotiskt då alltså. Men har du fakta som du anser dig ha så presentera det, annars dra åt helvete med det snacket?

Missade jag något? Utan att du papegojar dig och ber mig läsa om tråden igen?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-16 17:03 | #77
#76 FireWaia: Jag är fullt medveten om vad du sagt. Jag baserar mina svar till dig på vad du sagt, serru. Det är bland annat därför jag säger att du bara upprepar dig och dessutom hycklar en del nu. =) Jag "ber" dig förresten inte om något, bara rekommenderar. Vill du fortsätta löjla dig så får du det.
FireWaia, Donator 2020-02-16 18:52 | #78
#77 JohanSten: Ingen länk eller söksträng i hela tråden. Tilltala inte mig mer fören du kan producera det.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-17 21:49 | #79
#78 FireWaia: Oj, heter det så nu? Själv har jag väntat betydligt längre på källor för dina egna påståenden, men då är det plötsligt inte viktigt så let's prata tro och åsikter istället. =)
FireWaia, Donator 2020-02-17 21:55 | #80
#79 JohanSten: Men du, tror du inte på att Stefan löven har sagt det jag citerade? Är du helt jävla slut i huvudet? Ge mig söksträng eller länk eller håll käften?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-17 22:17 | #81
#80 FireWaia: Ah okej, ska vi tillbaka till det nu? Jag svarade nämligen på det där redan i #31.
FireWaia, Donator 2020-02-17 23:41 | #82
#81 JohanSten: Så att stefan löfven, S-ledaren, säger det är inte bevis för dig? Är du helt cp?
Räcker det med Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad som säger att det ”självklart inte” finns något direkt samband mellan invandringen och brottslighet? Vill du se fler rapa upp samma mantra? När är det bevis för dig ditt jävla sälle?

Ge mig länk eller söksträng eller ekänn att du är ett ljugande litet as?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-18 18:40 | #83
#82 FireWaia: Nej, det räcker inte för vad du påstår. Gå tillbaka och läs kommentarerna innan om du känner att du inte fått argumenten tillräckligt många gånger än. =)

Ge mig belägg, alternativt ta tillbaka delarna du inte kan belägga, så jag ser att du inte bara är ett hycklande litet as?
FireWaia, Donator 2020-02-18 21:19 | #84
#83 JohanSten: Färdig med dig. Du är verkligen bara en jävla bot. Att få slå ner dig skulle vara ett nöje.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-19 16:47 | #85
#84 FireWaia: Dude, om du blir frustrerad över att vara en hycklare och försöka snacka dig ur påhitt du gjort så kan du inte gärna skylla på mig. Jag bara påpekar vad som redan är där. ^^ Och jag kan göra det helt utan agg, våldsönskningar etc.
FireWaia, Donator 2020-02-19 17:03 | #86
#85 JohanSten: Motiverade mitt påstående att S hymlar om invandringen och kriminalitet. Backade upp det med citat av ledaren samt högt uppsatt S-politiker där de säger EXAKT det. Hur är du inte nöjd? Hur fan fungerar din hjärna?

Och varför vägrar du fortfarande ge mig länk eller söksträng? Om det vore för att försöka driva hem någon poäng i att du gör samma som jag gör, låt det vara så då och kalla mig hycklare, men ge mig då länk eller söksträng nu? Din poäng har gått hem säger vi. Dags att bevisa det du säger kanske?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-20 17:44 | #87
#86 FireWaia: Ajdå, så färdiga var vi visst inte... Och jag vidhåller att det du tog fram inte i närheten motiverar dina påståenden. Det är inte svårare än att titta på vad du påstår, och vad dina belägg är. Jag är en notorisk motkäftare av bl.a. konspirationsteoretiker, jag lägger märkte till sådana detaljer per automatik. =')

Ja, jag har väl flera gånger uttryckt att jag demonstrativt låter bli för att du lät bli? I samma anledning som jag påpekar hyckleriet? Kört lopp, kompis.
FireWaia, Donator 2020-02-20 17:48 | #88
#87 JohanSten: Hur du med straight face kan fortsätta undanhålla någon form av bevis för det du säger baserat på nåt löjligt argument att du inte tycker jag bevisat vad jag påstår sänker dig nåt så djävulskt. Men då säger vi så, du vägrar bevisa något du säger så jag måste helt enkelt anta att du ljuger. Något annat logiskt finns inte.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-20 18:30 | #89
#88 FireWaia: Och så har bussen gått runt ännu ett varv, se t.ex. #71. :D
FireWaia, Donator 2020-02-20 20:55 | #90
#89 JohanSten: Du vet att du kan hålla på och runka hur länge du vill? det ändrar inte att så länge du inte kan backa upp vad du säger så är du bara en ljugande liten råtta?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-20 23:52 | #91
#90 FireWaia: Vafan hjälper det om du välter min båt, när du sitter i den också? Du förolämpar dig själv! Se ett annat exempel i #58, om #71 inte duger. ^^
FireWaia, Donator 2020-02-21 01:02 | #92
#91 JohanSten: Hur lugnt som helst. Bara du så enkelt ger mig söksträng eller länk, du kan få kalla mig vad du vill då.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-21 17:08 | #93
#92 FireWaia: Jag har inte precis någon anledning att kalla dig något annat, och huruvida du hycklar är helt oberoende av om jag ger dig en söksträng eller länk faktiskt.
FireWaia, Donator 2020-02-21 18:44 | #94
#93 JohanSten: Du förstår hur löjligt det ser ut ungefär nu va? Jag har försökt att göra vad jag kan för att svara på vad du vill, men du sitter verkligen fortfarande och låtsas att du har en länk eller söksträng... Seriöst? Sluta för fan?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-22 15:08 | #95
#94 FireWaia: Va? Du har ju gjort allt du kan för att undvika raka svar på raka frågor här, inte tvärtom. ;o Jag är fullkomligt genomskinlig med vad jag gör (och inte gör) här, så du behöver inte hitta på.
FireWaia, Donator 2020-02-22 15:42 | #96
#95 JohanSten: så ge mig länken du påstår sig ha eller bli kallad lögnare?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-22 16:04 | #97
#96 FireWaia: Det är ju det som är så roligt här: antingen kallar du mig för lögnare och kallar därmed dig själv för lögnare, eller så hycklar du. Tekniskt sett hycklar du oavsett, men... Ja. Tycker väl detta borde ha sjunkit in efter minst ett dussin förklaringar i denna långa tråd?
FireWaia, Donator 2020-02-22 16:44 | #98
#97 JohanSten: yes! Du har 100 rätt! Kan jag få länken nu eller ska du dra mig i ballen längre och låtsas att du har den?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-23 15:04 | #99
#98 FireWaia: Absolut, jag tror till och med jag kan sträcka mig till att dra dig i ballen om det innebär att du belägger dina påståenden. =)
FireWaia, Donator 2020-02-23 16:47 | #100
#99 JohanSten: Kalla mig vad du vill, du har jag bevisat dig vara den ljugande råtta jag trott. Så jävla lågt att gömma fig bakom någon slags ”jag säger när duuuuu säger”. Men gott, kalla mig vad du vill, jag vet nu vad du är iaf och kan ta bra mycket lättare på allt du säger när jag vet att du ljuger så enkelt.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-24 00:08 | #101
#100 FireWaia: Grattis till #100! Synd bara att det var samma sak du redan sagt 20 gånger, och här får du samma svar igen.

Jag behöver inte kalla dig "vad jag vill"; jag har inte kallat dig någonting som du inte är, och har ingen anledning att göra det. Jag gör inte sådant.

Du har inte bevisat några lögner; du har bevisat att jag demonstrativt undanhåller svar för att du gjort detsamma och därmed hycklat. Grattis till scoopet, har bara förklarat detta för dig ett halvdussin gånger och hänvisat till två av gångerna jag gjort det. :D Vem gömde sig bakom vad, sade du? Jag saknar fortfarande belägg för dina påståenden. Från ljugande sossar till censurerad statistik till personliga anklagelser... Och jag ska bara ta dig på ditt ord om alltihop.
FireWaia, Donator 2020-02-24 01:00 | #102
#101 JohanSten: Skillnaden är att jag presenterat bevis för det jag sagt, du har bara vägrat acceptera det som det. Du vägrar ge mig en länk för att den inte existerar. Stor skillnad.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-25 17:19 | #103
#102 FireWaia: Njae, du har gett en del belägg som dock inte motsvarar dina påståenden. Lite så som jag har, oh I don't know, sagt till dig ett dussin gånger eller så. Men här försökte du åtminstone argumentera för att det är skillnad, istället för att bara avfärda eller förskjuta ansvar, så det är väl ett plus.
FireWaia, Donator 2020-02-25 17:33 | #104
#103 JohanSten: Ge mig länken eller håll käft och bli kallad lögnare, nåt annat behöver du inte kommentera om.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-25 18:03 | #105
#104 FireWaia: Jag har väl redan blivit kallad lögnare en jävla massa gånger i denna tråd? Och varje gång har du samtidigt kallat dig själv lögnare och hycklat. Belägg dina påståenden eller håll käft, nåt annat behöver du inte kommentera om. ;)
FireWaia, Donator 2020-02-25 18:21 | #106
#105 JohanSten: Men.... Jag ser ingen länk?.... Håll käften då?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-26 18:23 | #107
#106 FireWaia: Vadå, ska man lyda motparten nu plötsligt? Varför har du då undvikit att svara på så många av frågorna jag ställt, trots påminnelser? :D Trodde polletten skulle trilla ned när jag vände på steken i #105, men du serverade mig motargumentet på ett silverfat igen.
FireWaia, Donator 2020-02-26 22:39 | #108
#107 JohanSten: Nemen, sitter du och förklarar din supersmarta dubbelbluff för att belysa att du tycker jag är en hycklare? Det har jag inte hört 20 ggr...
Tänk om horan höll käft och gav mig en länk också...
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-27 17:53 | #109
#108 FireWaia: Ah jo, min "supersmarta dubbelbluff" jag väldigt öppet medgett och förklarat redan från början, högst demonstrativt, för att belysa att jag "tycker" du är en hycklare när du hycklar. Är det jobbigt att höra samma grej 20 gånger? Kanske prova att svara med något nytt du inte redan fått svar på då, "horan"? ;) Se där, nu gjorde jag en sådan där supersmart dubbelbluff igen, jag är helt otrolig.
FireWaia, Donator 2020-02-27 21:41 | #110
#109 JohanSten: Fan vad text vara för att maskera vilken böghora till lögnare du är
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-28 17:05 | #111
#110 FireWaia: Fan vilket troll-agg bara för att maskera hur frustrerad du är över att ha fel. Och vad jag gör för att tjäna pengar på fritiden har du inte att göra med!
FireWaia, Donator 2020-02-28 17:06 | #112
#111 JohanSten: Kan utan problem erkänna att jag tydligen inte kunnat belägga vad jag sagt till en grad som är tydligt nog för dig. Du behöver bara länka en söksträng eller länk för att bevisa att du faktiskt inte ljuger.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-02-29 14:04 | #113
#112 FireWaia: Fast det kunde du ju inte alls erkänna utan problem, utan behövde ändå bortförklara med att det bara inte dög åt MIG, att JAG är problemet som hindrar dig från att ha rätt när du saknar belägg. =)
FireWaia, Donator 2020-02-29 14:47 | #114
#113 JohanSten: Jag erkänner vad du vill, rpecis som jag sa 20 inlägg sedan. Ge mig länken nu då?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-01 13:02 | #115
#114 FireWaia: Jaså? För du hade precis lite problem med att göra det i #112. :D Men hur som helst, vad spelar det för roll om du erkänner ditt hyckleri när du fortfarande hycklar? Det är ju inte som att du tagit tillbaka det du inte kan/vill stå för eller så. Vilken ursäkt för att "rentvå" dig och mer rättmätigt avkräva mig bevis ska du komma på härnäst?
FireWaia, Donator 2020-03-01 13:13 | #116
#115 JohanSten: Ge mig länken eller erkänn att du är lögnare, du har inga andra alternativ.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-01 13:49 | #117
#116 FireWaia: På vilken auktoritet säger du att jag inte har några andra alternativ, hycklare och lögnare där? :D Se #115 för fler detaljer, blindstyre.
FireWaia, Donator 2020-03-01 15:49 | #118
#117 JohanSten: Du kan tro vad du vill, lögnare kan inte backa upp vad de säger. Ergo lögnare.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-02 18:10 | #119
#118 FireWaia: Vad i hela helvetet är det jag "tror" om detta, nu då? :D Har jag inte all fakta på min sida vad gäller hur hyckleri etc. fungerar?
FireWaia, Donator 2020-03-02 22:05 | #120
#119 JohanSten: Jo självklart förstår du hyckleri eftersom du påstår att en länk till något existerar när det så uppenbart inte gör det?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-03 21:44 | #121
#120 FireWaia: ... undrar om det inte är du som har dålig koll på vad hyckleri innebär, trots allt.
FireWaia, Donator 2020-03-04 01:12 | #122
#121 JohanSten: NEMEN! ÄNNU ETT INLÄGG UTAN BELÄGG!?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-04 16:07 | #123
#122 FireWaia: Kunde säga detsamma, breh. :D
FireWaia, Donator 2020-03-04 16:17 | #124
#123 JohanSten: Sån äcklig lögnare... Ge mig länk eller söksträng tack?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-05 16:57 | #125
#124 FireWaia: Det slutar aldrig vara roligt hur "äcklig" jag är som demonstrativt gjorde exakt samma sak som du gjorde.

Nej, du får ingen. Du hade kanske fått om du kunnat belägga dina påståenden, men eftersom påståendena var falska var det ju lite av ett moment 22 jag satte upp (också högst demonstrativt som du kan se i kommentarerna jag hänvisat till)...
FireWaia, Donator 2020-03-05 21:44 | #126
#125 JohanSten: Hur du tror att du på något vis kan läxa upp mig för att sedan göra exakt samma sak tillbaka som något slags "straff" är mer än roande... Ljugande kommunisthora...
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-07 13:35 | #127
#126 FireWaia: Det är inte ett "straff", det är att "make a point", därav demonstrativt... Undrar om mina fingrar räcker till för att räkna gångerna har förklarat detta för dig, varpå du ignorerar det och anklagar mig för samma sak om och om igen? :D Nu säger du i princip att jag är ett svin för att jag hade rätt, så fy på mig då..?

Och så är jag både lögnare, kommunist och hora nu, alla tre utan belägg. ;)
FireWaia, Donator 2020-03-07 16:12 | #128
#127 JohanSten: Du är bra mycket mer än lögnare, kommunist och hora, men här är du extra mycket en lögnare. Älskar hur du vidhåller att du har länken men vägrar ge den och sedan växlar upp din egen moral baserad på den lögnen... Hur har du inte blivit misshandlad i livet?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-08 12:13 | #129
#128 FireWaia: Haha okej, så jag blir både kommunist och hora och "mycket mer" helt i takt med hur arg du blir på mig, för att jag gjorde mot dig som du gjorde mot mig? =) Klockers logik!

Vem säger att jag "inte blivit misshandlad i livet"? Du glömmer att du inte vet ett skit, utan vid det här laget helt utan ironi sällat dig till skocken som drömmer upp en fanfic-karaktär baserad på mig i ren frustration över att inte kunna "sätta dit" mig... Misslyckas plan A (säga emot i sak) så tas plan B (avfärda personen) till, och det finns ingen plan C så när även plan B misslyckas slår det helt slint i det där gänget som bara fastnar i någon slags bebistrots. Och just nu är du likadan. Grattis.
FireWaia, Donator 2020-03-08 12:17 | #130
#129 JohanSten: Nej nej, att du är en kommunisthora är etablerat långt tillbaka, att du är lögnare har du bekräftat här.

Så du har blivit misshandlad? Berätta för mig.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-08 12:51 | #131
#130 FireWaia: Haha jo då, precis som alla andra saker jag är i folks butthurt fantasier...

Va? Nej, jag har ingen lust att dela med mig av mitt privatliv för dig. Du är så lagom desperat i dina ämnesbyten, du, nu när det visat sig hur fel du är ute. ;) Men en sak kan jag nämna: jag är medvetet återhållsam med personliga detaljer, åsikter etc., på grund av vad en del folk sedan gör med dessa. =) Icke desto mindre är det kul att se hur ihärdigt några tomtar försöker tillskriva mig åsikter och fantisera och skriva fan-fic, enbart för att desperat kunna införliva plan B i brist på sakliga argument (där åsikter ändå aldrig kommer spela någon roll).
FireWaia, Donator 2020-03-08 13:08 | #132
#131 JohanSten: Nej jag är färdig med att gå i cirklar. Du anser inte jag bevisat något som jag ansett jag gjort. That is all. Skulle vara trevligt att läsa om hur du blivit tillfogad skada.

Att jag anser dig vara en ljugande kommunisthora är knappast jag som dregglar över någon fantasi om dig. Det är så du framställer dig och de flesta verkar hålla med.

Så ge mig länken och få tyst på mig en gång för alla?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-08 13:50 | #133
#132 FireWaia: Är du? För du har just sagt exakt samma sak i fyra inlägg. :D Hur många gånger du sagt exakt samma sak i rad tidigare vågar jag inte ens spekulera i, men det var en annan sak i alla fall...

Du cirklar fortfarande med det där om att jag "anser" att du saknar bevis när du saknar bevis, något du ibland erkänner själv och ibland inte... Som jag redan uppmärksammat.

Nej, jag framställer mig inte som en "ljugande kommunisthora", eftersom jag varken ljuger, uttrycker kommunism eller prostitution. Det är helt din egen fantasi, och kommer inte från min sida.

Absolut, men börja du. Du har ju rätt i det du påstår, och kan belägga det. Ibland i alla fall. ;) Fast du erkänner också att du ljugit. Ibland. Ibland är det bara jag som "anser" att du ljuger.

Men whatevs, du är ju färdig med att gå i cirklar. :D
FireWaia, Donator 2020-03-08 14:33 | #134
#133 JohanSten: Du kan väl inte vara så trög att du tror att när jag säger att du får kalla mig vad du vill och jag går med på vad som om du bara lämnar länken, att jag är seriös?

"Jag säljer faktiskt inte stjärt så jag är inte hora"... Hahaha! OH FAN!?

Så ge mig länken eller berätta om när någon slog ner dig... Allt annat är bara mer sörja.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-08 22:05 | #135
#134 FireWaia: Vem är det som är osäker på om den andre är seriös, egentligen..?

Nej, vad säger du? Är allt ointressant förutom något specifikt och nytt ämne som DU väljer ut, och allra minst intressant är mina motargument du inte rått på? :D Känns bekant på något vis. Skulle det månne plötsligt vara intressant att höra om vad jag TROR om någonting, när det inte gick så bra för dig i själva sakfrågan?

Men whatevs, du är ju färdig med att gå i cirklar. Och har tackat för dig. Och gett upp. Och tänker inte lyssna mer på "vänster-smörjan" jag "rapar". Och ville bara konstatera att vi har skilda "åsikter" om huruvida himlen är blå eller inte. :D
FireWaia, Donator 2020-03-09 00:49 | #136
#135 JohanSten: Nej när en diskussion brutit ner till den grad att den ena anser att han bevisat något, och den andra inte köper bevisen, då är den diskussionen inte så intressant längre det är korrekt. Jag har heller aldrig varit intresserad av att bevisa något så uppenbart och mediokert, däremot är jag sjukt intresserad av länken eller din historia om när du fick stryk...
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-09 17:43 | #137
#136 FireWaia: Och det där vilt skiftande intresset beroende på om du känner att det går bra för dig eller inte i sakfrågan har jag redan avhandlat flera gånger. Nästa varv i cirkeln.
FireWaia, Donator 2020-03-09 18:16 | #138
#137 JohanSten: Kan vi då komma överens om att vi båda anser att båda har fel och gå vidare? Men du kanske skulle övertyga mig genom att fortsätta inte presentera bevis? Och varför fick du stryk?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-09 18:43 | #139
#138 FireWaia: Haha, jag säger ju att du inte HELT vill medge att du saknade belägg för dina påståenden... Jävla jojo. :D Nej, för jag dömer inte efter vad folk "anser" när det gäller vilken färg himlen har, eller andra sakliga ting. Håll i ratten nu, här kommer kurvan.
FireWaia, Donator 2020-03-09 20:08 | #140
#139 JohanSten: Klart som fan jag inte erkänner när jag säger att jag har bevisat det med två citat från de högsta i ledningen, men du är cp nog att säga nej till det...

Ge mig länken eller bara gå iväg och erkänn att du ljuger, eller helst berätta om när du blev kastrerad emotionellt efter att ha fått stryk, det är mest intressant eftersom jag vet att du ljuger om länken.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-10 19:17 | #141
#140 FireWaia: Men "två citat från de högsta i ledningen" är ju inte i närheten tillräckligt för att stödja dina påståenden, har inte det sjunkit in efter alla gånger jag sagt det till dig (varav första var direkt efter)? :D

Men nu erkänner du visst inte erkänner i alla fall, så nu blir det intressant att se när kappan svänger nästa gång.

"Gör någonting som jag själv inte är beredd att göra, eller berätta om något eller utveckla vad du TROR om någonting helt annat än ämnet, för annars kommer du ha fel i sak trots att du hade rätt i sak! Jag bestämmer reglerna för saklig diskussion."

Haha, det har gått från att jag bestrider att jag "inte blivit misshandlad i livet", till att jag fått stryk, till att jag blivit emotionellt kastrerad på grund av stryk en gång, och inom en snar framtid kommer du referera detta utan att komma ihåg vilka delar du själv hittade på i frustration över att inte ha något "riktigt" att förolämpa mig med. :D Du har till sist blivit en av de andra hjärndöda idioterna du själv idiotförklarar ibland, bara för att du blir så förbannat frustrerad över att inte få ha rätt när du har fel. Och allt är säkert mitt fel på något sätt, som den "böghora" jag är. =')

Och i samma anda har du dikterat att jag ljugit om någon länk, trots att jag förklarat läget för dig... niiio gånger? Tio? Något i den stilen. :D Kul har jag i alla fall, det kan jag inte förneka!
FireWaia, Donator 2020-03-11 00:31 | #142
#141 JohanSten:Du har förresten inte sagt varför chefen och hög medarbetares ord inte skulle räcka för att säkerställa deras position.
"Har ännu inte fått svar på frågan om hur många/vilka sossar som förnekar fakta och mantrar detta"
Jo det har du. Löven och S partisekreterare säger det enligt de citat jag visade.

Om du bestrider att du inte blivit misshandlad, då har du väl de facto fått stryk? Eller va?

Jag gillar bara att kalla dig grova namn, jag hade kallat dig exakt samma saker till ditt ansikte för att få se en reaktion, och om inte så njuter jag iaf av det.

Så det finns ingen söksträng på brå du kan ge mig då?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-11 19:30 | #143
#142 FireWaia: Fast det har jag ju visst sagt varför. Fortsätta följa tråden så kanske polletten trillar ned någon gång. Mina förhoppningar där är låga, men det är alltid värt ett försök. Efter de första ca 10% är det ju ändå bara upprepning från dig...

Jag säger inte att den slutsatsen är felaktig, jag säger att det så fort övergår i ren fanfic där snabbt glömmer bort vad som faktiskt har sagts och vad du bara spekulerat i och fyllt i själv. :D

Oj, hade du varit en lika stor bebis face-to-face? Vad coolt. Jag minns inte att jag frågade, dock.

Jag har bestämt mig för att demonstrativt låsa mig helt i den diskussionen eftersom du är en så stor hycklare, och det är skitkul att se dig behöva hantera det för att få din vilja igenom. Har jag inte förklarat detta MINST ett dussin gånger i denna tråd, så säg?
FireWaia, Donator 2020-03-11 22:34 | #144
#143 JohanSten: Vad fan har jag fyllt i? Att du blev misshandlad? Resten har jag bett dig berätta om? Citera annars gärna vad du menar.

Och då är du inget annat än en lögnare för du kan inte backa nåt du sagt och din bögiga lilla ursäkt att du skall behandla mig som du tror jag behandlar dig är så genomskinligt töntig att det gör ont.

JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-12 16:21 | #145
#144 FireWaia: Oh, I don't know, kan det vara grejerna jag precis nämnde att du fyllt i i #141 som du fyllt i? Gör inte mig ansvarig för dina koncentrationssvårigheter, vafan, det var så vi hamnade här till att börja med. =')

Fast det kan jag ju, för till skillnad från dig påstår jag inte saker i god tro... Hur många varv till ska vi ta i denna cirkel innan du införlivar alla dina "jag är färdig"-konstateranden (notera plural)? Siktar du på 200 kommentarer först eller?

Gör det ont för att det är töntigt, eller för att det är sant? Kan förstås vara båda, men du har försatt dig i situationen helt själv. Det är ingen "bögig" liten ursäkt, jag har varit helt öppen med mina demonstrativa hela tiden. Du försöker ju konstant förvränga detta narrativ för att inte behöva tillkännage dina egna handlingar, det är DET som ska benämnas ursäkter, mes. :D
FireWaia, Donator 2020-03-12 17:22 | #146
#145 JohanSten: Ja detta är enbart underhållning till kaffet numera, att du är en ljugande hora som behöver misshandlas är redan säkerställt.

Och hela du är en bögig liten ursäkt, hahaha...
Ge mig söksträngen eller erkänn att du är en lögnande liten horunge... seså, upp med det.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-13 16:27 | #147
#146 FireWaia: Är det verkligen så underhållande att säga fula ord och få höra förklaringen till att du har fel igen? Jag menar, det är ju rätt underhållande att se dig försöka vända något till din fördel här, men skulle inte vilja vara dig just nu precis.
FireWaia, Donator 2020-03-13 17:21 | #148
#147 JohanSten: Vad fan pratar du ens om? I den bästa av världar så har du erkänt att du gör precis som du anser att jag gör, och du har fortfarande vägrat att presentera fakta så oavsett om de existerar eller inte så är du en vrålande lögnare tills du gör det, oavsett din förklaring till att du inte gör det.

Och ja, det är trevligt att få spotta dig i ansiktet verbalt.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-13 17:34 | #149
#148 FireWaia: Varför i helvete ska jag erkänna att jag gör något jag inte gör..? Om jag gjort så hade det synts i kommentarerna här uppe, istället måste du hitta på. :D Gills inte min förklaring för att du inte gillar den? Tjena.

Jag förstår det, ty vad ska annars få dig att känna dig överlägsen i brist på motargument? Så jävla böghorigt att spotta någon i ansiktet för att man får bebisutbrott. ;)
FireWaia, Donator 2020-03-13 17:39 | #150
#149 JohanSten: Du erkände det exakt här: " Riiight, så nu har du konstaterat att du själv ljuger om det du själv inte vill belägga trots att jag frågat, så som jag nu demonstrativt gjorde tillbaka."
Exakt som det står här uppe i kommentarerna...

Nej att kalla dig namn hade enbart varit en trevlig syssla en stund, hade du inte reagerat och försökt något hade jag misshandlat dig istället.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-14 13:45 | #151
#150 FireWaia: Nej, jag vägrade demonstrativt att ge dig belägg, mycket riktigt exakt som det står. Så jävla svårt är det inte.

Haha, klart du hade... Det är lätt att spela tuff och vägra kännas vid motargumenten, men hur känns det egentligen när känslorna lagt sig och du beter dig normalt i andra kommentarsfält? Ser du tillbaka på det här och tänker "jävlar vad jag satte dit honom", eller är det snarare lite pinsamt?
FireWaia, Donator 2020-03-14 14:30 | #152
#151 JohanSten: Du kan fortsätta vara demonstrativ, jag kommer fortsätta kalla dig lögnare tills du slutar vara demonstrativ och faktiskt bevisar det du säger. Enkelt hur det där fungerar.

Lätt att spela tuff, skulle det implicera att jag på nåt sätt poserar här och spelar tuff? Tro vad du vill om det, men har inga problem med våld i verkliga livet, speciellt inte när det handlar om självhävdande rättshaverister som dig, och jag ser tillbaka på vad jag säger med samma lugn som alltid, det är precis som jag sa innan bara ett rent nöje att få vara vulgär mot dig.

JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-15 18:31 | #153
#152 FireWaia: Vad fan spelar det för roll vad du tillåter att jag "kan" vara, och vad du bestämmer dig för att kalla mig för? :D Vad kommer ändras av det?

Du säger ju själv att du spelar tuff för skojs skull, det är inget jag "trott" ihop. Du säger det för fan igen i slutet på kommentaren du just skrev! :D Och det är ju allt du gör här i tråden också: spelar tuff för ingen annan anledning än ett nöje, för du har gett upp att försöka få rätt i sak (vilket visserligen är helt rätt att göra när man inser att man hade fel i sak). Så "tuff" och lugn och obrydd, men ändå så besatt på något sätt. =)

"Men whatevs, du är ju färdig med att gå i cirklar. :D" o.s.v.
FireWaia, Donator 2020-03-15 19:16 | #154
#153 JohanSten: Det var exakt det jag sa till dig ja. Du kan kalla det demonstrativt undanhålla fakta. Jag kalla det ljuga tills du FAKTISKT bevisat att de fakta finns. Du vet att du inte kan hävda att du har rätt tills du bevisat det va? Lite moment 22 för dig där?

Nej nej, se mina första paragrafer och du ser att jag fortfarande försöker få dig att förstå.
Men sen underhåller jag mig också vidare med att spotta på dig då du visat dig vara en bagdad-bob för vänstern och inget annat... Och eftersom du inte vill ge mig runkmaterial i form av när du faktiskt fick stryk så får jag väl leka det istället...

Du vet att "Tuff" var ditt ord va?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-15 19:43 | #155
#154 FireWaia: Fast nej, det är ju inte ett moment 22 för MIG när DU cirklar runt ämnet hela tiden och snackar om att man "kallar" saker hit och dit, att du erkänner dig inte ha fakta men inte erkänner dig ha fel, att du gaggar om vad man tror och tycker när det gäller sakfrågor... Du faller liksom helt på eget grepp, jag har inget med de sakerna att göra. :D

Varför försöker du fortsätta få mig att förstå saker jag redan förstått och kommenterat i dussintals inlägg? Du upprepar dig bara, använder inte ens nya ord, medan du totalt ignorerar motargumenten. Du erkänner dig spela tuff och snacka skit bara för nöjets skull, men vill ändå inte helt släppa din "tro" över att du har rätt i sak. Mest på kul. Fast på allvar. Fast mest på kul. Fast på riktigt också. =') Du kallar det för runkmaterial om jag får stryk, och eftersom det inte alls bara är att du spelar tuff för nöjets skull så måste det ju vara för att du är personligt sårad av mig och upplever illvilja gentemot mig, och dessutom personligt sårad för att jag rättat dig när du haft fel. Tufft ju. Vuxet.

Jo då, det finns åtskilliga grejer jag enligt dig "visat" mig vara, som konstigt nog inte står någonstans. Precis som att jag skrattat åt våldtäktsoffer etc., inte klokt vad äckliga saker jag gjort i din fantasi.

"Jag har en åsikt om att vi inte är tryggare och säkerheten sjunkit, det kan jag inte bekräfta då ingen officiell statistik som är trovärdig bedrivits på detta. Du har en annan åsikt, jag ville bara bekräfta det..."
Jävla offer. :D
FireWaia, Donator 2020-03-15 22:15 | #156
#155 JohanSten: Hahaha! Om du kunde att försöka att INTE psykoanalysera mig angående vad jag tycker och tänker om dig så vore det fint. Jag vill se alla vänster och höger-aktivister som dig åka på otroligt mycket stryk, det har INGET med dig som person att göra, jag känner inte dig. Kan bara bedöma dig på vad du säger här, och ditt bagdad-bobbande och röv-vridande är irriterande nog det är sant, men det berör mig knappast personligt.

Så ingen länk och du är bara en lögnare vidare då ja? Fast du är inte det för dig själv? Åh fan?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-16 21:40 | #157
#156 FireWaia: Var någonstans har jag försökt "psykoanalysera" dig? Kan du citera/länka? Jag har bara kommenterat på ditt beteende, alltså på vad du faktiskt gjort här och inte vad du tror och tänker i min fantasi (som du dock skriver om mig titt som tätt). Kör hårt nu, här har du en guldchans att täppa till käften på mig i sak. Om du nu inte bara snackar tom skit igen förstås, då blir det ju liksom inget att komma med och tråden tappas rätt så jävla fort.

Jag är ingen aktivist av något slag, men det har du bestämt precis som med en massa annat om mig, trots att du enligt egen utsago inte känner mig. :D Du säger att du bara kan döma mig efter vad jag säger, men varför är då nästan allt du säger om mig påhittat och så jävla svårt att citera? Men oj förlåt, nu "psykoanalyserade" jag dig visst igen...

Va, är man lögnare om man påstår något utan belägg? Ja men då så, då är ju du lögnare, fast du vill inte erkänna att du ljuger utan vill bara att det ska gälla mig. Lögnare och hycklare alltså (förlåt, menade inte att analysera ditt psyke igen...). Själv undanhåller jag demonstrativt information från dig av anledningar jag listat... ca femton gånger? Men du står ju inte och stampar i samma spår trots att du sagt dig vara färdig ett halvdussin gånger, inget cirkelrunkande av dig själv här inte. Du har ju bara roligt här. =)
FireWaia, Donator 2020-03-16 23:54 | #158
#157 JohanSten: I inlägget ovanför dig skrev du "så måste det ju vara för att du är personligt sårad av mig och upplever illvilja gentemot mig, och dessutom personligt sårad för att jag rättat dig när du haft fel. Tufft ju. Vuxet." Vilket är en fantastisk analys! Jag är sårad, hahaha! Och varför psykoanalysera inom citationstecken?

Jag anser mig ha bevisat vad jag sa med mina citat, du bara erkänner inte det. Du har inte ens lagt fram något bevis för det du säger så det är inte värt kilobyten de tar upp.

JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-17 22:50 | #159
#158 FireWaia: Det är bara en logisk slutledning baserat på vad du säger och gör, så det är så jävla överdrivet att kalla det att psykoanalysera någon.

Det spelar ingen roll om du anser att himlen är grön, vi har redan gått igenom det här. Du kommer inte ha rätt oavsett om jag skulle "erkänna" att du anser dig ha det eller inte. :D

Allt detta skitsnack du kommer med verkar ju vara värt en del dock, med tanke på vad du gör för att försvara dig trots bristen på belägg. Kan fortfarande inte bestämma dig för om du ljugit eller inte (påverkas återigen inte av din åsikt), pendlar som en jävla jojo och kör varv efter varv på den här jävla banan som du enligt egen utsago var färdig med för hundra kommentarer sedan... Börjar det sjunka in varför jag inte tror på att du bara är här för nöjets skull som jag är? :D
Inlägget är borttaget 2020-03-18 01:15 | #160
FireWaia, Donator 2020-03-18 01:17 | #161
#159 JohanSten: #159 JohanSten: Att du läser in att jag skulle vara sårad någonstans är att psykoanalysera hur mycket du än sätter det inom citationstecken eller att kalla det överdrivet. Det spelar ingen roll om du anser att himlen är grön.

Du är den enda som brytt sig sedan ett antal dussin inlägg bakåt om jag belagt att sossar sagt att vi aldrig varit tryggare eller befäst den mentaliteten, jag anser att jag gjort det och du har vägrat att acceptera det, när någon faktavägrar går man vidare. Jag är nu här för underhållning och se hur långt du är villig att dra din lögn om att du har statistik på invandringsbrottslighet och kalla dig ljugande vänsterhora så länge du gör det.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-19 18:13 | #162
#161 FireWaia: Det är inte så att du rättar mig heller angående detta heller, utan du bara ger mig mer belägg för min uppfattning (förlåt, analys*...).

"Det spelar ingen roll om du anser att himlen är grön", nä det är lite det som är poängen... Du är den som tjafsar om vad folk/du/jag anser, tror och tycker hit och dit, inte jag. =')

Du följer direkt upp med att prata om vad du anser dig ha belagt, hur fan slår det inte slint i huvudet på dig? Tro fan att jag vägrar acceptera att du belagt något som är obelagt. :D Det är ju därför du så ihärdigt vill göra det till en åsiktsfråga eller prata om annat (särskilt om mig), för du har inget sakligt att komma med.

"Jag är nu här för underhållning", och det har jag gett dig många anledningar till är bullshit. Du verkar inte ha kul någonstans i tråden för det mesta, inte ens när du häver ur dig en massa "hahaha" i anslutning till att du hittat på att jag sagt något jag inte sagt.
FireWaia, Donator 2020-03-19 20:47 | #163
#162 JohanSten: Hahaha! Så nu är det upp till dig om jag tycker detta är underhållning eller inte också?

Lögnande dumma hora, hahaha!
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-20 16:15 | #164
#163 FireWaia: Ja, det är klart det är det... Som vanligt är det du som bestämmer vad jag säger och menar, även om det ibland är det rakt motsatta till vad du citerar i samband med dina "tolkningar". =)

Däremot har jag sagt att det är osannolikt och att jag inte tror dig, och förklarat varför. Det träffade tydligen jävligt bra. Läs #163, låtsas att någon annan skrivit det, och se om du framstår som en som bara är här för underhållning.

"Lögnande[sic] dumma hora, hahaha!"

Se #162 för resterande argument som tydligen var jävligt svåra att bemöta.
FireWaia, Donator 2020-03-20 17:06 | #165
#164 JohanSten: Ska jag behöva förklara för 20e gången att jag backade upp att sossar går på mantrat att vi aldrig varit tryggare när jag citerade Löven och hans högra hand säga just det i så många ord? Lite efterbliven är du allt.

Du fortsätter tro att detta är något annat än lite underhållning till kaffet, och fortsätter därigenom att försöka tolka vad jag känner och tycker, lite efterbliven är du allt.

Lögnande dumma horan har fortfarande inte producerat ett enda bevis för sina åsikter. Kanske skulle kliva ner från din imaginära häst och bevisa nåt du säger? Du vet "täppa till käften" så som jag gjorde med dig när du frågade "Var någonstans har jag försökt "psykoanalysera" dig?".... Rätt ordentligt efterbliven kanske du är ändå.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-20 17:22 | #166
#165 FireWaia: Varför känner du att du behöver förklara något? Du slutar inte ha fel bara för att du förklarar hur du tänkte!

Vem tolkar? Du säger ju och gör de här sakerna. Jag är inte som du, som skriver om eller helt hittar på i brist på riktigt material. :D

Det finns inget som heter "lögnande", kompis... Och "åsikter" kan inte "bevisas". Seriöst, är det alltså underhållning att få dig själv att se dum ut? =')

Täppte du till käften på mig när jag frågade var jag försökt psykoanalysera dig? Hur då? Har du fantiserat ihop den biten också? Du gav din tolkning och jag förklarade hur du hade fel (samt hur du var lite löjlig). Återigen, är detta underhållning för dig alltså? ;o
FireWaia, Donator 2020-03-20 20:33 | #167
#166 JohanSten: Du har seriösa problem och är en LÖGNANDE (du vet att jag ser det röda strecket under ordet också va? Hur dum du än tror mig vara?) horunge. Ge mig länken eller fortsätt bagdad-bobba vänstern din feminiserade fitta?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-22 19:38 | #168
#167 FireWaia: Oh noes, han upprepade sina påståenden om att jag är en "lögnande" horunge, nu har jag plötsligt fel i sak och han har rätt trots allt som skrivits ovanför! :D Själv behöver han inga belägg för någonting, inte ens något så enkelt som att jag "bagdad-bobba vänstern din feminiserade fitta", det är bara sant per definition eftersom det är hans åsikt! Hur det går ihop kan vill han inte förklara, men det behövs inte: han bestämmer att han har rätt, och då är det så!
FireWaia, Donator 2020-03-22 23:38 | #169
#168 JohanSten: Så vart är dina bevis nu igen? Drömda?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-24 17:06 | #170
#169 FireWaia: Var är dina, kompis? Du har ju inte fel säger du, men du kan inte bemöta motargumenten du får och dina påståenden kom (och ifrågasattes) först. Fattar inte att detta behöver sägas bokstavligt talat dussintals gånger. :D
FireWaia, Donator 2020-03-24 23:17 | #171
#169 FireWaia: Att du fakta-förnekar, du vet citatet från Löven som, är ditt problem. Att du inte ger mig bevis för det du säger är också ditt problem. Så nej... Helt enkelt? Ge mig ett bevis på det du säger så kan vi fortsätta sen... Horunge...
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-26 22:53 | #172
#171 FireWaia: Du tog orden rätt ur munnen på mig, kompis. Riktat åt helt rätt håll.
FireWaia, Donator 2020-03-26 23:08 | #173
#172 JohanSten: Så ingen länk eller söksträng i hela tråden. Noterat.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-26 23:54 | #174
#173 FireWaia: Det noterade du för minst hundra kommentarer sedan också, och ändå har du fortfarande fel. Det är nästan så man kan tro att det inte hjälper dig ett skit att låsa dig och mantra samma redan motargumenterade struntprat om och om igen.
FireWaia, Donator 2020-03-27 10:38 | #175
#174 JohanSten: Har jag fel om det? Jaså? Vart är länken och sökträffen du säger dig ha då?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-28 15:12 | #176
#175 FireWaia: Japp, och eftersom du inte kan hitta några belägg så kommer du fortsätta ha fel tills du tar tillbaka de påståendena. Det är därför jag demonstrativt undanhåller information från dig för att visa hur efterblivet ditt resonemang är, och se själv hur efterbliven du tycker att jag är när jag gör som du. =)

Vi fortsätter till 200 kommentarer trots allt, va? Du har ju så roligt åt detta.
FireWaia, Donator 2020-03-28 22:23 | #177
#176 JohanSten: Jag tog tillbaka det, bad om ursäkt, du gav mig ändå ingen länk.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-03-29 16:37 | #178
#177 FireWaia: Öh nej, precis som jag observerat tidigare pendlar du som en jävla jojo mellan att erkänna ditt misstag och att hävda att du egentligen inte har fel ändå. Det är väl en del av ditt sätt att roa dig själv i denna tråd, den enda anledningen till att du är här enligt egen utsago. ;)
FireWaia, Donator 2020-03-29 17:20 | #179
#178 JohanSten: Så jag kan inte erkänna fel nu då och säga ursäkta mig jag hade fel, kan du nu ge mig länken?

Så med andra ord kan jag inte göra nåt för att du skall bevisa vad du säger dig kunna bevisa men inte vill?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-01 16:46 | #180
#179 FireWaia: Vafan, är det jag som bestämt att du inte kan, eller? :D Jag baserar det på din oförmåga att göra det, inget annat! Och som vanligt så vänder du ju bara din logik mot dig själv, för det är ju exakt vad du försöker göra; få mig att göra eller prata om något du väljer ut och låtsas att det plötsligt är det viktiga. Men jag glömde: du har ju diskuterat färdigt och har bara roligt nu, så roligt. ;)
FireWaia, Donator 2020-04-02 16:48 | #181
#180 JohanSten: Så det går inte få länken då? Det finns inget jag kan göra?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-02 21:32 | #182
#181 FireWaia: Du har grava problem med att bibehålla information, va? =') Jag har både förklarat hur du kan få informationen, och exakt vad som skulle krävas för att du skulle kunna få den. Och jag har förklarat det multipla gånger. Samt varför jag inte gett dig den.
FireWaia, Donator 2020-04-03 09:19 | #183
#182 JohanSten: Nej du sagt att jag skulle gå till brå och söka upp den. Men inte vad jag skulle söka på då det enda jag hittar är den senaste rapporten från 2015. Lite därför jag frågar efter en söksträng som du aldrig gett. Svårt att bibehålla informationen själv kanske?

Så vad ska jag söka på?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-03 15:18 | #184
#183 FireWaia: Så du har grava problem med att bibehålla information. Nåväl, du kan scrolla till valfri plats i denna diskussion och hitta förklaringen inom fem inlägg, precis som motargumenten och bristen på dina egna argument du fortsätter ignorera (men totes bara för skojs skull, inget cirkelrunkeri här inte).
FireWaia, Donator 2020-04-03 16:22 | #185
#184 JohanSten: Då fanns det inget jag kunde göra för att få bevisen då. Jag kunde inte erkänna fel och få dig att släppa dina löjliga lögner, du fortsätter vidhålla att du har information som inte existerar och du vägrar ge den för jag kan inte bevisa vad jag säger. Helt slut i hela huvudet.

Sidonotering, varför är du kvar på siten ens när du blir spottad på av alla du pratar med?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-04 16:27 | #186
#185 FireWaia: Att du inte kunde erkänna fel är inte mitt fel, utan helt ditt eget. :D Du kan ändra på det, om du hade velat!

Ja, det här är ju ännu ett fall av att du har fått ett annat "intryck" av min aktivitet här, och hellre går i graven med dina fantasier än lyssnar på mina redogörelser, så motfrågan blir ju återigen något i stil med "varför ska du tvunget hitta på saker om mig att fascineras av?"
FireWaia, Donator 2020-04-04 17:15 | #187
#186 JohanSten: Om jag säger att jag erkänner vad du vill just nu och tar tillbaka allt, får jag länken eller söksträngen då? Genuint?

Ursäkta, har du en annan syn än att den enda som verkar hålla med dig någonsin här är Ranaki? Är inte MINST 8/10 av dina diskussioner med folk här av negativ karaktär? Har jag bara råkat trampa in på precis varenda tråd du verkar hamna i klinch med någon angående din och den andra personens världsbild? För jag tror inte det är så sannolikt?

JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-04 17:26 | #188
#187 FireWaia: Haha, skulle ju kännas hyfsat genuint... Så nej. =) Även detta har du fått förklarat för dig multipla gånger, i samband med att du låtsas ta tillbaka något men vägrar erkänna att du faktiskt hade fel.

Ranaki? Han skriver nästan aldrig till mig, och aldrig med något uttryckt medhåll. Ännu en grej du får för dig, och eftersom du fått för dig det så är det fakta.

Åh, det finns gott om diskussioner av det här slaget (där en påstår vilda ting och jag rättar denne, varpå jag som "hämnd" får en drös personliga påståenden om mig att likaså rätta), men det betyder ju inte att ens hälften av dravlet du påstår stämmer. Det är rätt specifika saker du hävdar, trots allt. :D

Vi fortsätter till 200 kommentarer trots allt, va? Du har ju så roligt åt detta. Som formel-1, bara kör på i cirkeln tills bilen verkligen inte pallar mer.
FireWaia, Donator 2020-04-04 17:33 | #189
#188 JohanSten: Så inget jag säger skulle få dig att ändra det, vilket jävla kötthuvud du är som ens erkänner något så korkat.

Så när kommer du erkänna att du själv ljuger om statistiken du påstår dig ha men som inte finns att finna någonstans online? Tycker du inte det är lite pinsamt att vi båda vet att du ljuger men du fortsätter låtsas?

Och du tycker inte att majoriteten av allt du pratar om här är av någon form av negativ karaktär? Vare sig det är du som inte håller med någon, eller tvärtom? Menar du allvar?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-04 17:46 | #190
#189 FireWaia: Jo då, och även detta har du fått förklarat för dig multipla gånger. Prova själv att citera där jag säger något i stil med att "inget du säger skulle få mig att ändra det", och se hur långt du kommer, "jävla kötthuvud". :D

Varför skulle jag erkänna att jag ljuger om något som är sant? Det låter ju bara jävligt skruvat. Jag resonerar ju precis som du gör i den saken.

Nej, nästan allt jag skriver i de diskussioner du tänker på är varianter av "nej, det du påstår om mig är inte sant, och det är patetiskt att du ljuger om mig som ett sätt att hantera rövsåret efter att du blev rättad eller motbevisad". Jag kan verkligen inte ta på mig skulden för vad någon annan skrivit om mig. ^^ I övrigt är jag väldigt positiv av mig. Vad trevligt att du (nästan) frågar istället för att helt utan belägg bestämma vad/hur jag är!
FireWaia, Donator 2020-04-04 18:04 | #191
#190 JohanSten: Du vet att du ljuger angående den statistik du säger dig ha men som inte existerar. Menar du att jag skulle vara så dålig på att googla att jag inte hittar data från brå? Seriöst? NÅGONSTANS alls på nätet?

Så i ditt huvud så är en majoritet av dina diskussioner här enbart folk som försöker komma åt dig för att du rättat och motbevisat de? Helt fantastiskt.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-05 14:01 | #192
#191 FireWaia: Jag ljuger inte, jag behöver inte hitta på saker om andra för att distrahera från faktumet att jag saknar argument, det är din grej att projicera. ^^

Öhm... Ja, nu när du säger det så, så verkar det faktiskt inte bättre. Alltså, genuina diskussioner uppstår ju, men för det mesta är det bara "höhö Johan har sagt och gjort såhär och såhär", och "nej, det har jag inte, ge något exempel då, länka något belägg då?, "nä höhö men du har sagt och gjort såhär och såhär". Samma typ sex personer som håller på. Tänker du vara en av dem även fortsättningsvis? Bli "typ sju"? =)

Och detta är absolut inget som sker "i mitt huvud". Jag kan belägga det, jag sparar de roligaste trådarna etc. Det är inte jag som saknar belägg för vad som händer i mitt liv, det är du som saknar belägg för vad du påstår händer i mitt liv. :D
FireWaia, Donator 2020-04-05 15:00 | #193
#192 JohanSten: Att du sparar de trådar du anser vara underhållande skulle bevisa något? Hehe. Ok.

Och jo, tills du kan bevisa vad du säger så ljuger du.så enkelt är det?

Men då vet jag vilken syn du har på folket här, de som är emot vad du säger har alla bara blivit ägda av dig på ett eller annat sätt och vill hämnas. Om du tror det ändrar min syn på dig som totalt omedveten om dig själv så njeaaaaa
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-07 18:41 | #194
#193 FireWaia: Öh ja, de bevisar ju bland annat vilka det är som håller på, vad deras standard-repliker är, vad de påstår om mig, när de ljuger eller hycklar... Allt svart på vitt. Själv kör du på strategin "behövs inga bevis, allt jag säger är/blir sant för det är jag som säger det". :D

Men om jag då ljuger enligt ditt resonemang så gör ju du det också, men det vill du då plötsligt inte erkänna utan vidhåller att du trots avsaknad av bevis har rätt. Och här är vi. Jag undrar just hur många dussin gånger du fått detta förklarat för dig, men fortsätter dra samma skitiga pseudo-argument ur anus till svar i tron att det ska hjälpa dig på något sätt? Eller förlåt, för underhållning var det ju. Glömde. ;)

Det är väl ingen överraskning att min erfarenhet, som faktiskt deltagit i varenda en av diskussionerna, samt konkreta bevis inte är tillräckligt för att övertyga dig om att din föreställning om min person är fel? Du har ju bestämt att jag är "totalt omedveten om" mig själv etc. (helt utan bevis), så det är ju fakta nu. Men du har ett så jävla bra försvar för detta: "ah kanske men du ljuger och det gör inte jag" i 150 kommentarer. Underbart. =')
FireWaia, Donator 2020-04-07 21:01 | #195
#194 JohanSten: "Jag vägrar acceptera dina bevis, därför har du inte presenterat några" Neeeeaaa, det är inte så världen fungerar ditt psykfall.

Du tror att du äger upp folk här och de vill hämnas på dig. Nog sagt om din självbild.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-09 20:28 | #196
#195 FireWaia: Fast det var ju inte det som hände, utan det var du som vägrade acceptera mina argument för varför dina bevis inte duger, och inte lyfter du ett finger för att argumentera för deras duglighet själv heller. :D

"äger upp", hahaha... Får du verkligen intrycket av att du kommer undan med att försöka skriva om historien i en diskussion med mig..? =') Se själv hur du gnäller om vad jag "tror" hit och dit, trots alla argument och bevis (och påpekanden av bristen på båda från din sida) du får. Det är ju exakt samma hyckleri som vi redan suttit här i 200 kommentarer för, och ändå står du och stampar på stället i tron att det ska bli bättre. :D Eller förlåt, för att du tycker det är roligt. Just det.

Är det verkligen det? Är det verkligen nog sagt om min självbild, nu när du insett hur fel ute du var? För den filosofin applicerar du inte på andra sakar du har åt helvete fel om. :D
FireWaia, Donator 2020-04-09 20:44 | #197
#196 JohanSten: Så när jag citerar S-ledaren själv samt hans högsta pressperson säger en synonym till "Sverige har aldrig varit tryggare" och ditt enda svar på det är "Det duger inte" så anser du dig ha vunnit det och jag har fel? Kan du förklara det kanske?`

Oj nej, jag använde ordet "ägde upp" istället för "tyckte jag hade rätt" i en diskussion, vilken omskrivning. Du är verkligen den mest anala horan här.

Insett hur fel ute? Njea... ska bli intressant att se dig försöka bagdad bobba sönder betnér tråden vidare när jag BEVISAT dig fel flera gånger i samma tråd men du ger dig inte.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-09 21:48 | #198
#197 FireWaia: Hahaha, har jag inte förklarat det? Har jag inte förklarat det direkt efter du bad om det däruppe och femtio gånger till sedan dess? :D Väx upp någon gång.

Jaha, nu är jag förutom alla andra saker dessutom en "anal hora" för att DU föll på eget grepp. Igen. =')

Ja, du har "bevisat" åtskilligt du. Inget som du faktiskt kan tänka dig att visa för klassen, och absolut inte bemöta motargumenten du fått, men man får ta dig på ditt ord ba.
FireWaia, Donator 2020-04-09 23:31 | #199
#198 JohanSten: Du totalt förnekar fakta och kan inte ens prestera ett argument. Du är anal som märker ord när innebörden är exakt samma. Du fortsätter göra exakt samma sak.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-10 13:19 | #200
#199 FireWaia: Du hävdar utan belägg eller exempel att jag förnekar fakta, att jag inte kan prestera argument, att jag märkt ord (och dessutom är anal) och så vidare, och du tror att allt detta tomma hävdande hjälper dig på något sätt. Du fortsätter göra exakt samma sak.
FireWaia, Donator 2020-04-10 14:53 | #201
#200 JohanSten: Ord, bara ord och bortförklaringar utan minsta lilla substans.
Du påstår att citaten av löven inte duger, men du säger inte varför.
Hur är det inte att märka ord när jag säger "äga upp" istället för att "jag hade rätt"? (Och när du tror dig vunnit någon poäng på att poängtera det så är du anal, ja?).

Hur kan du kalla det jag gör för tomt när jag pekar EXAKT på vad jag menar är bevis och du enbart säger "Nej det är det inte" och sen struttar runt som om du vunnit något? Hur vore det att för en gångs skull backa upp något av det du säger?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-10 22:31 | #202
#201 FireWaia: "Ord, bara ord och bortförklaringar utan minsta lilla substans", det är faktiskt en väldigt bra beskrivning av dina kommentarer. En massa konstateranden och påståenden utan belägg. =')

Jag sade varför. Många gånger sade jag varför. Och påpekade det dumma i att du ignorerar detta och bara upprepar dig. Och här är vi. Men hellre tomt upprepa detta femtio gånger till än att faktiskt bemöta motargumenten. =)

Men jag har inte "märkt" den frasen, det har du fantiserat. Så... grejerna du kallat mig eller påstått om mig var baserade på din fantasi. Igen. Vilket jävla scoop.

Återigen, du har fått motargument. Själv "struttar" du runt och säger att du har rätt och idiotförklarar mig, fast det enda du lyckats förklara är just vad du MENAR är bevis; inte varför mina motargument till detta inte skulle vara giltiga. :D

Jag gör inget annat än att backa upp vad jag säger, allra särskilt när det gäller påståenden andra gör om mig och deras oriktighet. Hur vore det om du själv skulle backa upp något, ditt mähä?
FireWaia, Donator 2020-04-10 23:17 | #203
#202 JohanSten: Vad annars menade du med: "äger upp", hahaha... Får du verkligen intrycket av att du kommer undan med att försöka skriva om historien i en diskussion med mig..?" om inte att märka ord?

Du sa inte en enda sak, en enda gång, mer än "Jag tycker inte det".

Du är precis vad högerhororna säger om dig här.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-12 21:28 | #204
#203 FireWaia: Jag tyckte bara det var ett roligt uttryck, dude. Du slutar verkligen aldrig ge mig exempel på när du "tolkar" saker och behandlar dessa tolkningar som fakta, oavsett vad jag sedan säger. Bara fråga istället.

Så för att summera: du säger att mina motargument, som står svart på vitt här i tråden, egentligen inte finns, och/eller att en sakfråga egentligen är en åsiktsfråga... och att jag är precis vad "högerhororna" säger om mig (vilket är väldigt olika saker), precis som jag samtidigt är allt du säger om mig (vilket är väldigt olika saker). Bra argument, liksom. =') Fan, har jag inte kommenterat detta tidigare? Typ 70 gånger? Får liksom lite déjà vu-känsla, här.
FireWaia, Donator 2020-04-13 01:24 | #205
#204 JohanSten: Du har kanske argument, men det är allt. Åsikter igen. Bara åsikter. Tomma ord som du sedan snurrar upp i all oändlighet när du har fel. Är du politiker?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-13 19:33 | #206
#205 FireWaia: Haha, där måste du ju ändå trolla rakt av, då argument och åsikter är helt olika saker... Den enda som orerat om åsikter, både om dina och mina, är faktiskt du. "Tomma ord som du sedan snurrar upp i all oändlighet när du har fel", indeed.
FireWaia, Donator 2020-04-13 22:47 | #207
#206 JohanSten: Du har åsikter OCH argument. Som sedan blivit motbevisade, du vet bevis, citat och så vidare, som väger tyngre än dina åsikter och argument. Men det skiter du i.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-15 17:41 | #208
#207 FireWaia: Riiight, de där motbevisen som aldrig kan erhållas på begäran... Detsamma med de åsikterna du säger att jag har och har uttryckt. Väldigt övertygande. Klart som fan jag skiter i dina fantasier, utöver att påpeka deras existens så klart. =')
FireWaia, Donator 2020-04-15 17:57 | #209
#208 JohanSten: Eh, klarar du inte av att kolla upp citaten som står längre upp i tråden?
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-15 18:45 | #210
#209 FireWaia: Jo, varför skulle jag inte kunna det? Har jag någonsin i tråden gett sken av att jag INTE läser igenom och besvarar det du skriver? :D Speaking of which, klarar du inte av att kalla upp svaren på dina citat som står längre upp i tråden?
FireWaia, Donator 2020-04-16 00:31 | #211
#210 JohanSten: Ditt ENDA svar på mina bevisa var "#30 FireWaia: Nej, det räcker inte i förhållande till vad du påstår, inte ens i närheten."

Så ett förnekande utan någon vidare förklaring.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-16 16:46 | #212
#211 FireWaia: Läs vidare därifrån och försök igen. Du ser snart hur du börjar staka dig och upprepa dig utan att bemöta. Som jag påpekat dussintals gånger, och som du förmodligen genuint faktiskt har förträngt medan du distraherat dig själv från faktum. =)
FireWaia, Donator 2020-04-16 18:36 | #213
#212 JohanSten: Eller så kan du citera det eftersom jag uppenbarligen har fel? Nehe du kunde inte det? Ok.... Käften och gå vidare.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-18 18:04 | #214
#213 FireWaia: Vad då, ifrågasätter du att jag KAN? För jag har redan gjort det multipla gånger. Förstår inte vad du tror att du får ut av att upprepa samma efterblivna frågor du redan fått svar på, som om de vore nya.
FireWaia, Donator 2020-04-18 19:12 | #215
#214 JohanSten: Säger samma här, du kommer behandlas som den agendabot du är från nu.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2020-04-19 16:31 | #216
#215 FireWaia: Samma som var då..?

Aww, ska jag behandlas som något du fantiserat ihop att jag är, och inte låter dig hindras av att du inte kan finna några belägg eller exempel på det jag enligt dig är någonstans? Jag sade ju att du snart skulle sälla dig till skocken. =')

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.147095 sekunder för 6 ninjor att ha ihjäl 218 samurajer!


Donera Mera!