Länkar Forum
Film   På med foliehatten: Är virushysterin fabricerad? Tillbaka
Kommentarer 6 kommentarer, 2100 klick.

Raderar...
Crilleeh, Donator 2020-04-04 02:08 | #1
Amerikaner, dummast på klotet i vanlig ordning
Inlägget är borttaget 2020-04-04 05:44 | #2
BOBemil, Donator 2020-04-04 06:04 | #3
Nej, jag tror hela situationen är väldigt allvarlig och bör tas på största allvar. Sen att media vinklar det hela med domedagsprofetia är en sak. Det jag vill veta är hur det hela startade. Jag menar vad är oddsen på att där viruset först rapporterades (i Wuhan) ligger också Kinas enda forskningsinstitut där dom testar virala patogener (Coronavirus) på fladdermöss?

Kina var väldigt måna om att tysta ner det hela från patient 1 tills det inte gick att dölja längre. Det påminner om något... Tjernobyl. "Vi gjorde bort oss men nu sopar vi detta under mattan". Hade därimot Kina varit säkra på att det inte var dom som hade gjort bort sig så hade dom förmodligen uppmärksammat det hela och tagit till rätt åtgärder från början.
bajsneger, Donator 2020-04-04 08:48 | #4
Jag var på en fest för ett par veckor sedan och helt plötsligt från ingenstans så var det en kille som försökte förklara för mig (på fullaste allvar) att jorden inte var rund utan att den var mer som en munk-form där all gravitation går åt olika håll varpå när vi reser runt i världen så får vi "en känsla" av att jorden är rund. Jag försökte inte ge det så mycket uppmärksamhet tills jag tillslut brast och röt från. Då kom denna killens kompis och fortsatte att försöka övertala mig att jorden ta mig fan inte var rund med en massa "efterforskning som jag har gjort" - citerat.

Det är sådant här dessa människor från denna fest tittar på om dagarna. Dummare än en jävla valnöt.
Shawaam, Donator 2020-04-04 11:58 | #5
Den som tror att det hela är fabricerat har uppenbarligen inte ens lämnat hemmet på drygt två månader nu... Vilket under de rådande omständigheterna oavsiktligt har varit ett gott beslut av dem.
Bra gjort utav verklighetsförnekarna där!
JohanSten, Donator 2020-04-04 17:00 | #6
Vad elaka ni är mot Ojaw!

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.007673 sekunder för 7 ninjor att ha ihjäl 6 samurajer!


Donera Mera!