Länkar Forum
Film   CNN-reporter anser vita liberala kvinnor farligare än KKK Tillbaka
Kommentarer 24 kommentarer, 2536 klick.

Raderar...
Ojaw, Donator 2020-05-30 00:23 | #1
Hillary: END SYSTEMIC RACISM

https://www.bitchute.com/video/j5iTRFBjg6pz/
Ultima, Donator 2020-05-30 00:38 | #2
#1 Ojaw: kan du bara ta din jävla foliehatt och hålla käften nån jävla gång
Shawaam, Donator 2020-05-30 00:47 | #3
Yikes på denna...
Inlägget är borttaget 2020-05-30 01:29 | #4
Pew_Pew_You, Donator 2020-05-30 01:30 | #5
Misstänker att detta är snubben från länken i förrgår ("vit kränkt kvinna) som är salty.
Inlägget är borttaget 2020-05-30 01:55 | #6
unogazzy, Donator 2020-05-30 01:55 | #7
De flesta vet också att liberaler/vänster sympatisörer kan flyga i luften för minsta lilla grej så fort de möter oliktänkande. Det spelar ingen roll om de oliktänkande är vita eller svarta.
Roger, Admin, Donator 2020-05-30 02:04 | #8
#7 unogazzy: Jag blev faktiskt intervjuad nu gällande detta, ska bli spännande att läsa. 😁
Ojaw, Donator 2020-05-30 02:25 | #9
#2 Ultima:
Du borde se filmen länkad nedan, eftersom den rör dig.

https://www.bitchute.com/video/f7lDAskUNfXK/


#7 unogazzy: Det beror på kognitiv dissonans.
Hela deras världsbild är baserad på lögner, och när den utmanas så kan de inte hantera det. Här är en video som förklarar det väldigt bra.

https://www.bitchute.com/video/f7lDAskUNfXK/

#8 Roger: Var kan vi läsa det då? Du lägger väl det som länk hoppas jag.
Shawaam, Donator 2020-05-30 09:32 | #10
#8 Roger: Av vem blev du intervjuad och när kan vi läsa intervjun???
Ultima, Donator 2020-05-30 09:38 | #11
#9 Ojaw: nej konspirationsteorier rör inte mig!
Roger, Admin, Donator 2020-05-30 12:14 | #12
#9 Ojaw: #10 Shawaam: Blev intervjuad av Kvartal.se gällande näthögern i Sverige och varför den är så stark här på Existenz.
Borde dyka upp snart.
Inlägget är borttaget 2020-05-30 12:32 | #13
Shawaam, Donator 2020-05-30 12:36 | #14
#12 Roger: Intressant. Är näthögern verkligen så stark här? Eller ja, visserligen, det är väldigt många här som är pro-Trump/USA, de tror på foliehattskonspirationer (gärna sådant riktat mot judar), mycket rasism... Hmm, ja, okej, det är faktiskt mycket högerfolk här...
Roger, Admin, Donator 2020-05-30 12:41 | #15
#13 Ojaw: Jo, det är väl ganska korrekt uppfattat så som jag ser det också.

#14 Shawaam: Jo precis.
Tycker att det är synd att vänstern inte visar sig mer här.
Hade varit ett betydligt livligare kommentarsfält.
Ojaw, Donator 2020-05-30 12:41 | #16
#11 Ultima:
Videon rör dig. Du är trångsynt.

#12 Roger: det skall bli intressant att läsa.
Mina 5 öre som svar på frågeställningen, är att varhelst folk kommer i kontakt med verkligheten någorlunda ofiltrerat, och kan diskutera någorlunda fritt och anonymt, kommer en tydlig högerkultur utvecklas.

Vänsterkultur involverar stora mängder grupptänk och mental gymnastik som kräver hård moderering av debatten för att inte narrativet ska falla sönder.
Filmen jag länkat ovan är relevant för detta.

Plockar man bort anonymiteten törs folk inte uttrycka sig på grund av att då får man den väldigt irrationella, men statligt sanktionerade vpldsvänstern på sig.
Inlägget är borttaget 2020-05-30 13:53 | #17
Shawaam, Donator 2020-05-30 14:24 | #18
#17 Pew_Pew_You: Håller med dig förutom just när det kommer till länkarna. Såklart är det ideala ett brett utbud av politiska frågor men det kan inte riktigt existera naturligt utan att det tipsas om det naturligt, och att Roger själv ska hålla balansen i det hela känns bara inte rimligt för honom samt att det inte känns rätt att särbehandla politiskt laddade länkar på det viset.

Jag antar att en mer rimlig lösning är att vi som besitter en mer centrisk åskådning (eller också de som faktiskt har en vänsterlutande åskådning) får bistå med vänsterlänkarna tills vidare om vi vill balansera ut det för att locka fler folk hit?
Pew_Pew_You, Donator 2020-05-30 14:38 | #19
#18 Shawaam: Tog bort kommentaren då den kändes lite för lång, onödig och så jävla många stav/grammatikfel (tog bort innan du svara, inte för att du svara).
Jo men precis, som jag sa så är det ett alternativ att Roger "cherry pickar" länkarna, men om det är "rätt" alternativ vet jag inte.

Kan lika gärna slänga in originalkommentaren då jag har kvar den på "ctrl v" (säkerhetskopierar alltid långa meddelande).

#15 Roger: Behövs det ett livligare kommentarsfält? ;)
Skämt åsido, går sällan in i politiska debatter här då det (framförallt då det inte intresserar mig så mycket att diskutera det med främlingar över internet).
Men om jag skulle mot all förmodan skriva nått politiskt så drar jag mig för att skriva nått vänsterinriktat då man vet hur mycket skit man kommer få på sig.
(Skulle placera mig själv någonstans nära mitten fast lite mer riktat åt höger) Men tycker att det finns vissa saker som jag tycker/tror är bättre med ett socialistiskt tänk.

Min poäng är att det finns säkert många som jag som inte tycker det är värt att yttra sig gent emot det bemötandet man kommer få (argument har jag inget emot, men är ju inte alltid argument man bemöts med om man säger så).

Men sen va man skall göra åt det vet jag inte, egentligen så borde man ju inte göra nått åt det utan hålla det "neutralt", lite som det är nu. Typ att börja särbehandla på nått sätt för att främja vänsterfolk/åsikter här tror jag inte är det bästa så att säga.

Det bästa är väl att försöka få länkarna balanserade, så att det inte blir för mycket åt ett håll och hoppas på att det så småningom jämnar ut sig.
Men det är ju såklart svårt med då det förmodligen kommer in fler högerriktade tips än vänster (då höger förmodligen har ett större fäste/mer tipsare).

Sen blir ju problemet att skall man börja balansera, typ låt oss säga att 80% av de politiskt laddade tipsen är höger och 20% vänster.
Skall det representeras så i länkarna? Då kommer det ju förmodligen fortsätta som det är.
Men låt oss säga att du plockar ut länkar så att det varje dag är ungefär 50/50. Då "kanske" det blir lite mer utspridning på politikspektrat här, men man kan ju också se det som en typ av särbehandling/kvotering.
(allt bygger ju som sagt på min antagelse om fördelningen på tips som kommer in)
Vad som är "rätt" vet inte jag, bara lite tankar kring det hela.

Va ett onödigt lång off topic inlägg som egentligen inte säger så mycket och jag borde kanske lagt tiden på att gå ut i solen istället.
Ojaw, Donator 2020-05-30 15:25 | #20
Håller för en gångs skull med Shawaam.
Det är tipsarna som bidrar med länkar.
Vill du ha mer länkar av en viss karaktär, tipsa då om sådana.

Och anledningen att det inte är mer vänster här, är som sagt att nutidens vänsteridéer kräver stenhård moderering för att överleva,
eftersom de annars motbevisas av verkligheten omedelbart.
Dessvärre är merparten av internet och även samhället på olika vis stenhårt moderertade av vänsterblivna.
JohanSten, Donator 2020-05-30 15:56 | #21
Nu är ju just KKK inte särskilt stora eller skrämmande, men "vita liberala kvinnor" farligare än rasister? lol

#16 Ojaw: #20 Ojaw: Jag skulle inte ge så mycket för en foliehatts analys i denna fråga... Du kan ju hävda att jag nu avfärdar dig i brist på argument hur mycket du vill, men vem är det som i brist på argument orerat livligt om judendom och annat när denne fått just argument av undertecknad? =)

Sedan är det ju absolut, öhm, "högerkultur" som behöver "stora mängder grupptänk och mental gymnastik" för att klara sig. Se så det cirkelrunkas med bekräftelse-bias på diverse alt-högerstämplade forum och hur slagorden sprids som en löpeld trots att deras innebörd knappt förstås. Vad som kännetecknar "vänstern" i sammanhanget är framträdande enskilda personer vars personliga åsikter efterfrågas. Personliga åsikter finns knappt åt högerhållet, åtminstone i de cirklar vi pratar om.

Den "vanliga" vänstern (V) jämställs för övrigt med "alternativ höger" alltför ofta. De som vill sätta likhetstecken mellan vänster och vänsterextremism försöker på samma sätt göra alternativ höger till vanlig, städad höger.
Ojaw, Donator 2020-05-30 17:11 | #22
#21 JohanSten: Jag kan inte påminna mig om att du någonsin gett ett enda trovärdigt qargument.
Du bara projicerar, och inverterar verkligheten.

Det som är naturligt, riktigt, och sant, är det ju inte konstigt att folk är överens om.
Det vill säga: Forma ditt liv och din omgivning på ett sätt som ger stabilitet och goda förhållanden för avkomman att utvecklas fördelaktigt=konservatism, etnonationalism

Det som är artificiellt, påhittade konstlade fantasier, ja då är det inte konstigt om idéerna spretar åt många olika håll och det krävs censur för att lågan inste skall blåsas ut.
I denna kaotiska miljö växer avkomman upp och blir ett stök med grava inre konflikter och dålig självbild och vill därföt riva samhället.

Shawaam, Donator 2020-05-30 17:28 | #23
#19 Pew_Pew_You: Äh, kommentaren är helt okej, speciellt när det var Roger själv som var den första att gå off-topic nu så vi följer bara hans fotspår. ;)
JohanSten, Donator 2020-06-01 20:37 | #24
#22 Ojaw: Nej, det är klart du inte kan. Och inte kan du påminna dig om att jag på din begäran gett dig exempel (med länkar) på massor av tillfällen då jag gjort det. Men du kan påminna dig om att jag är jude, för du har föreställt dig det och då är det plötsligt en sanning du aldrig glömmer. =') Precis som du "vet" att jag "bara projicerar, och inverterar verkligheten", som du känner på dig att du har massor av exempel på men bara inte kommer på något i stunden. Så patetisk.

Resten av ditt svar har, nu ska vi se här... ca 0% att göra med vad jag skrev till dig, och din samhällsanalys är lika väl baserad som allt annat dravel du spyr ur dig. Lite roligt dock att du fokuserar på samhällelig påverkning nu, när du annars är ett så stort fan av "[folkgrupp] våldtar för de har sådana gener"-snacket.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.011862 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 26 samurajer!


Donera Mera!