Länkar Forum
Film   Matlagning: Markus bjuder in Özz Nûjen Tillbaka
Kommentarer 16 kommentarer, 1418 klick.

Raderar...
epicfailzor, Donator 2021-07-08 00:55 | #1
Jag vet inte vem Özz är men många i kommentarerna verkar vara arga över att han är gäst.
Valldabo, Donator 2021-07-08 02:11 | #2
Våran underbara terroristförsörjare!
ZeroOne, Donator 2021-07-08 04:06 | #3
#1 epicfailzor: Fick också kolla upp det. Tydligen betalade han Rakhmat Akilov totalt 86 000kr svart ett par månader för ett städ/måleri/rivning jobb.
diakai, Donator 2021-07-08 07:14 | #4
Youtube kommentarerna säger en del :)
jagskabarataminbollo, Donator 2021-07-08 16:47 | #5
Hur fan kan man bjuda in Öz?
chano, Donator 2021-07-08 19:08 | #6
respekten för marcusjävel försvann i ett nafs. köttbullsrullande jävla nolla.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2021-07-08 21:17 | #7
#3 ZeroOne: Och han visste att Akilov planerade terrorism, eller hur ligger det till där..?
R-ichard, Donator 2021-07-08 21:52 | #8
#7 JohanSten: Har också undrat det.. Jag menar Akilov måste väl ha haft ett normalt jobb innnan? Och eftersom Özz inte gick ut och uttala sig om det så har folk trott det värsta. Jag tror att han ville va tyst för att han inte förstora upp det hela med media eftersom men det verkar isf. ha fått ett rejält bakslag..
arabchick, Donator 2021-07-08 22:53 | #9
#7 JohanSten: Troligen inte. Men han har ju onekligen hjälpt terroristen med pengar och man hade ju åtminstone velat få en förklaring till hur dom kom i kontakt med varandra.

#8 R-ichard: Özz har kommit alldeles för lindrigt undan, jämfört med tex Paolo
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2021-07-08 22:57 | #10
#9 arabchick: I så fall skulle det vara som om någon jag stöder på Patreon plötsligt blev galen och begick ett terrordåd, och jag fick skuld för att ha sponsrat denne. :D Vad är Özz egentligen skyldig till här, som tydligen kommit "lindrigt undan"?
arabchick, Donator 2021-07-09 01:10 | #11
#10 JohanSten: Liknelsen är dålig då du inte är en känd person(?)och att donera pengar till nån inte är olagligt och knappast samma sak som att ha nån hemma hos sig i flera månader.

Tror inte han är dömd för någonting gällandes Akilov, men de är sättet han hanterar situationen på som är smutsig, har du sett intervjun där han skyller allt på sin svåger?
Man får ju inte direkt känslan av att han är oskyldig.

Om han ska fortsätta att synas i tv och ta del av skattepengar osv, tycker jag att han är skyldig en förklaring till hur hans familj kom i kontakt med Akilov. Samt att han fördömer terroristens handlingar.

Paolo köpte sex, man kunde läsa om det överallt i flera veckor, hans varor försvann ur frysdisken han sparkades ur företag, tv inspelningar som skulle sändas stoppades, han syns inte i tv något mer.

Özz "har samröre med terrorist", minimal täckning i media.
Han är tyst ett tag men sen åker han på turne med Måns Möller och fortsätter jobba i tv.

Helt klart lindrigare.

Den stora skillnaden mellan dom är att Paolo pudlar direkt o erkänner i intervjun.
Özz totalnekar o skyller allt på svågern som aldrig uttalar sig.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2021-07-11 16:53 | #12
#11 arabchick: Njae, den enda skillnaden i liknelsen är väl den rimliga mängden "skuld" man kan ålägga vederbörande? Och jag menar att den är lika med noll i båda fallen, såtillvida inget antyder motsatsen... Och i hans fall verkar hela motsatsen bestå av en känsla. Kändisskap påverkar inte den rimligheten alls, om du frågar mig.

Paolo köpte sex och gick ut med att han köpte sex. Özz betalade sin städare, och senare i livet blev städaren terrorist. Knappast Özzs ansvar... Så vitt du och jag vet är väl denna svåger den enda anledningen till deras "samröre" då? :D

Jag skulle nog distansera mig från samt lowkey skita i hela situationen om en tidigare anställd begått terrordåd också...
arabchick, Donator 2021-07-11 17:28 | #13
#12 JohanSten: Vet inte om du inser det men du försöker gång på gång att lägga ord i min mun och göra en halmdocka av mina åsikter.
Jag har INTE sagt att Özz är skyldig för terrorism eller för någon av Akilovs handlingar.

Men Nujjen uttalar sig som om han aldrig hade en aning om att killen jobbat svart på hans hus, vilket är orimligt i min värld.

Svågern och systern lär insett relativt snabbt att det var samma kille som jobbat hos dom som kört bilen i terrordådet. Och om inte telefonerna gick varma direkt så lär dom iaf haft någon form av diskussion ang detta.

Özz vet garanterat mer än han erkänner, och att han sätter sig i tv, ljuger rakt ut samt skyller ifrån sig på svågern och går till attack mot Janne är vad som gör honom vedervärdig i mina ögon.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2021-07-12 21:45 | #14
#13 arabchick: Det gör jag inte alls. Jag tycker jag är bland de trevligaste att föra en saklig diskussion med på Existenz (förutsatt att man själv kan det också), men inte ens det hindrar folk från att ta det personligt när man argumenterar emot deras argument... Vill du vidhålla det där påståendet så får du förklara och exemplifiera det.

Orimligt enligt dig, lär ha enligt dig, vedervärdig i dina ögon baserat på vad du känner på dig om saken efter att ha sett honom på TV... Börjar det uppenbaras varför JAG tycker "kritiken" mot honom är orimlig? =')
arabchick, Donator 2021-07-13 09:10 | #15
#14 JohanSten: "men inte ens det hindrar folk från att ta det personligt när man argumenterar emot deras argument"

Halmdockan är att mitt argument aldrig varit att han ska straffas för det som Akilov gjort, och du har påstått det i 2-3 kommentarer.

JS "Och han visste att Akilov planerade terrorism, eller hur ligger det till där..?"
A -troligen inte

JS "någon jag stöder på Patreon plötsligt blev galen och begick ett terrordåd, och jag fick skuld för att ha sponsrat denne"
A -Hans skuld är i svartjobbet/smutskastning/lögner i intervjun

JS "Özz betalade sin städare, och senare i livet blev städaren terrorist. Knappast Özzs ansvar."
A -özz har inget ansvar

lite rörigt men typ så.

Förstå om du inte tycker likadant, det är ju bara mina åsikter som inte har bärighet "i lagens mening" och antagligen inte ska anses mer än gnäll.
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2021-07-14 23:27 | #16
#15 arabchick: Njae, för som jag likaså sagt 2-3 gånger är det skuldbeläggningens (som inte bara är din, visste inte ens om du höll med dem från början) grunder jag ifrågasätter. Alltså att folk säger att han ljuger och skyller ifrån sig, men inte kan veta det.

Då blir väl kritiken mest "jag tycker inte han hanterar situationen, att en f.d. anställd begått terrordåd, på ett korrekt sätt när han intervjuas i TV", och det får väl folk tycka då...

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.011835 sekunder för 8 ninjor att ha ihjäl 15 samurajer!


Donera Mera!