Länkar Forum
Film   Dramatisk BLM-aktivist Tillbaka
Kommentarer 19 kommentarer, 5174 klick.

Raderar...
Monblan, Donator 2021-11-22 00:17 | #1
Hoppas den dog!
powah83, Donator 2021-11-22 08:45 | #2
Trash.
knaekt, Donator 2021-11-22 12:05 | #3
#1 Monblan:

Hoppas du att människan dör pga den åsikt den sitter på? Att säga den är också något avhumaniserande. Ser du människor eller ser du parasiter som ska utrotas?
Riksdaler, Donator 2021-11-22 12:17 | #4
#3 knaekt: En del människor är onekligen parasiter, vet folk som levt på socialbidrag hela deras liv, stjäl av andra en del även stjäl av sina föräldrar och även mor och far föräldrarna, lånar pengar och aldrig betalar tillbaka, blir av med sina barn pga olika missbruk som droger och spelberoende.

Dessa människor för mig är parasiter utan värde som förstör samhället utan att bidra med någonting.

Har jag fel?
Inlägget är borttaget 2021-11-22 13:44 | #5
knaekt, Donator 2021-11-22 13:59 | #6
#4 Riksdaler:

Absolut, de finns onekligen "parasiter" som bara suger ut livet ur alla dom rör i. Har själv träffat en del sådana människor som stjäl från familj, manipulerar vänner att "låna" ut pengar till dem etcetc..Däremot skulle jag inte säga att dem förtjänar att dö. Jag kan dock säga att vissa människor förtjänar fan inte att leva. Det finns många riktiga parasiter därute som inte tillför ett skit och världen skulle vara bättre utan dem. Terrorister mm. Men jag tycker att man borde gå djupare än så och inte bara säga att man ska döda alla. Det viktigaste är ju att det inte händer igen och det är något i dom allra flesta fall omständigheter som lett dom till dådet. Så man kan förebygga att det aldrig händer igen. Det är otroligt viktigt att försöka förstå människor som gör begår brott. Men nej, jag skulle heller inte bli ledsen om en terrorist dog. Är ju faktiskt en en RIKTIG parasit borta från världen satt säga men jag skulle vilja att man satte hög fokus på varför den människan hamnade där så någon annan inte gör samma sak.


Nu kanske jag är något fördomsfull men om vi tittar på länken ser denna människa inte frisk ut. Det ser ut som att denna människa har någon bakomliggande diagnos. Ser ut som att hon inte har ett hem också. Inte alls omöjligt att hon "lider" av autism av svårare grad, psykos mm. Nu pratar vi egentligen bara hypoteser då vi inte vet vem detta är. Skulle jag säga att just denna människa förtjänar att dö pga det vi såg i videon eller det jag gissade på ovan? Absolut inte! Det skulle likna ganska mycket i hur Hitler tänkte och det är inte speciellt hållbart. Hoppas du håller med om det.

Påstår du att hela BLM är parasiter eller bara de som vandaliserar/ser ut som denna person? BLM är en väldigt bra och upplysande grej. Sen är det ju så att det är många som tar tillfälle i akt och skapar mayhem för personlig vinning och det står jag verkligen inte bakom. Men är det en majoritet av de som protesterar/är för BLM som många försöker påstå? Knappast..Sen är det ju faktiskt så att speciellt USA hanterade situationen FRUKTANSVÄRT dåligt. Finns hundratals klipp där polisen slår och skjuter folk med gummikulor ÄVEN när dom står fridfullt och protesterade. Såg till och med en film där polisen patrullerade i ett tyst område med bara svarta människor. Ingen mayhem alls och de sköt tårgas mot människorna som satt och tittade mot polisen från sin VERANDA, dvs på sin egna gård. Var alla i BLM fridfulla? Det säger jag inte eftersom det är inte sant. Det kryddar på hatet mot polisen något så enormt att agera så. Det hade varit lätt att gissa sig till konsekvenserna av det fortsatta maktmissbruket. Om man protesterar mot maktmissbruk - är svaret då att fortsätta gå med våld och verkligen bevisa att protestanterna har rätt? Dom kastade bensin på elden helt enkelt. Som jag sa.. Sjukt enkelt att se konsekvenserna i förtid av allt skit som hände.

EDIT
Raphner, Donator 2021-11-22 14:05 | #7
Skaffa ett jobb för fan.
Riksdaler, Donator 2021-11-22 17:19 | #8
#6 knaekt: Jag påstår att alla som vandaliserar butiker, bränner billar och kastar stenar på polisen är parasiter angående BLM.

Angående sjuka människor som behöver hjälp gör vi ingenting åt.
Titta bara på Ronnybond, Spyzed, Ojaw och Raggarsvin90, extremt sjuka människor som inte får någon hjälp från samhället.
Det är något vi måste börja med, ta reda på IP adresser och plocka in dessa sjuka individer och hjälpa dom psykologiskt på mentalsjukhus.

Så jag förstår självklart att vissa saker går att göra någonting åt, krävs dock extrema metoder i vissa fall för att se till att dessa typ av individer inte får mycket spelrum innan dom omhändertas av samhället.
knaekt, Donator 2021-11-22 17:32 | #9
#8 Riksdaler:

Och jag håller dig om de som vandaliserar är skräp. Nu kan jag förstå varför de känner frustration men det är en retarded way att gå när man förstör. Det gynnar dom inte själva precis, bara ekonomiskt. Skapar egentligen bara mer hat mot svarta och det är ju det dom ville förebygga med protesterna. Nu är det ju inte allt som försiggår i BLM utan det är mycket annat. Det handlar om ett bra budskap. Tyvärr får våldet den högsta fokusen. Men det är egentligen inte bara politik utan hur människan fungerar psykologiskt. Du kan kolla var som helst. Stora protester, speciellt mot förtryck i samband med extremt många människor på samma ställe så blir folk våldsamma. Folk känner sig osynliga när de är 10k pers på samma gata. Speciellt när man ser att andra gör det, då får man någon slags "samhörighet" och flockinstinkten kommer fram. Men ta det inte som att jag skyddar vandalismen, förklarar bara.

Hahaha! Du fick mig att skratta för jag håller verkligen med dig angående det. Finns några riktigt RIKTIGT sjuka individer här. Speciellt en av dom. Sådär jagborpåmars sjuk. Totalt i en annan värld. Jag tror du vet vem jag pratar om då :)
Riksdaler, Donator 2021-11-22 17:40 | #10
#9 knaekt: Lite info om BLM's ledare:

Länk 1: https://news.yahoo.com/atlanta-activist-arrested-using-200k-040550608.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8

Länk 2: https://www.epochtimes.se/Black-Lives-Matter-ledare-avgar-efter-kontroverser

Länk 3: https://www.svd.se/de-kraver-vitas-underkastelse

BLM är ingenting annat än en terrororganisation precis som antifa och ska bli behandlade som terrorister.
Precis som våran Antifascistisk aktion (AFA) i Sverige, bör bli behandlad som terrorister likaså.

Budskap sker genom att skriva och prata med varandra i samhället så toppen av politikerna hör och vet om att folket är extremt missnöjda, även rösta på rätta partier visar vart folket står.

Om folket vill fortsätta precis som nu utan förändringar är det bara fortsätta rösta på Socialdemokraterna.
Inlägget är borttaget 2021-11-22 18:53 | #11
knaekt, Donator 2021-11-22 19:56 | #12
Länk 1,2,3 - OK, vad vill du komma fram till? Att hela BLM orsakar vandalism eller med dina ord terrorism? Sen hur menar du behandlade likaså? Skjutas till döds? Det finns plats på pallen för dig med människorna vi diskuterade tidigare

Inget annat är terrorism? BLM är i grund och botten en rörelse som slåss mot systematisk rasism. Sen finns det givetvis mindre grupper inuti BLM som vandaliserar, MINDRE.

Du snackar om att man ska behandla dessa organisationer genom att mörda dom. Samtidigt säger du att folk ska rösta rätt för det du tycker ska alla tycka. Låter som Hitler om jag ska vara ärlig.

Socialdemokraterna? Dom finns inte ens kvar så vad pratar du om ens? Dom är långt ifrån vad dom en gång var.

Vad tycker du om antivax protesterna då? Försiggår mycket våld där med, är de också terrorister eller de kanske är frihetskämpar i dina ögon?

BLM är tydligen, enligt dina ord, grundad av någon som studerat marx. SD har en nazistisk bakrund men de har lyckats bryta sig lös, relativt mycket iaf, ifrån den stämpeln. Är de fortfarande nazister?

Sen är det ju faktiskt så att Karl Marx var KOMMUNIST. Tycker du att man är en kommunist ifall man säger nej till rasism? I så fall, förklara hur du drar den kopplingen.
Riksdaler, Donator 2021-11-22 21:18 | #13
#12 knaekt: Nej, BLM är i grund och botten en organisation som vill sno tv apparater, elda bilar och skapa kaos för att det är spännande och blockera vägar därefter slå sönder bilarna och personerna som stannar för att dom älskar våld.
Allt annat dom säger använder dom som svepskäl för att beté sig på det där sättet.

Mörda? Vem fan har snackat om att mörda?
Jag säger att dom är parasiter och terrorister och ska behandlas på det sättet, hur du tolkar det är upp till dig.

Tror nog mer du är Herr Adolf Hitler som vill skapa kaos och panik på gatorna, jävla fascist.

Antivaxx folket som använder våld är inte terrorister, dom är upprorsmakare då dom inte börjat bränna upp bilar, byggnader och slå ihjäl folk ännu som BLM och Antifa gjort.

SD bröt sig loss från den stämpeln och bytte inriktning för MÅNGA år sedan.

BLM har precis börjat med sin fascism och sin terrorism.

Finns vettigare saker att göra för att säga nej till rasism istället för allt ovanstående.
Spelar ingen roll vilken hudfärg, religion eller politik du har, alla bör vara emot rasism och det bör läras ut från första jävla dagen i skolan att alla är lika mycket värda etc.
Inlägget är borttaget 2021-11-22 21:35 | #14
Hav0ok, Donator 2021-11-22 21:36 | #15
#12 knaekt: Säg EN sak som har blivit bättre mellan svarta och vita med allt det här rastjafsandet?
BLM är rasistiskt.

Nötter som i videon förtjänar inte att leva bland människor som kan behärska sig, gå till ett jobb och tillföra något till samhället.

BACK TO AFRICA, även dom vita/gråa/gula/rosa dumjävlarna!!

Jag är inte rasist, jag hatar alla som är idioter.

ps. dom är inget annat än parasiter som tror att dom gör nytta, värdet är lågt.
knaekt, Donator 2021-11-22 22:15 | #16
#13 Riksdaler:

Haha nej det är det inte alls. Är du sjuk? Hur får du det till det?

Det lät som att du skyddade kommentaren "Hoppas den dog" med att säga att de var parasiter med 0 värde och därefter sa du att de borde bli behandlade likaså. Ursäkta om jag hade fel.

Jag vill inte ha något våld på gatorna, vad pratar du om? Varken från BLM eller antivaxx. Jag tycker att polariseringen i samhället idag bara förstärks och det är en dålig grej.

Antivaxx folket har förstört bilar, rutor och mycket våld mot tjänstemän men ok. Sen är det ju så att dom precis har börjat. BLM-protesterna har funnits bra mycket längre än vad antivax har. Antivax kommer definitivt eskalera mycket mer i fler länder då restriktionerna och vaxinpass inleds. Och nej jag är inte för vaxinpass. Så det är inte en helt rättvis jämförelse.

Ja, dom bytte riktning från nazismen för länge sen. Men dom senaste åren har det ju varit massa skandaler ändå. Kanske inte på nazistnivå men definivt rasistiska. Och nej jag säger inte att hela SD är rövhål och alla som röstar på dom är värdelösa människor. Såhär kan man dock säga, rasisterna röstar på SD.

#15 Hav0ok:

Jadu, det har ju blivit mycket mer upplyst, speciellt från början då BLM var ganska fredfullt. Fick mycket media coverage och det var mindre socialt accepterat att vara öppet rasistisk vilket är en bra grej. Det är viktigt att prata om det.

Sen tyvärr har det ju blivit lite av en polarisering i samhället då antingen är man som du (emot) eller som jag (det betyder _INTE!!!_ att jag stödjer all förstörelse)

BLM är INTE rasistiskt, hur drar du ens den kopplingen? Hjälp mig förstå
Riksdaler, Donator 2021-11-22 22:56 | #17
#16 knaekt: Jag är frisk.
Jag får det till det jag vet, har sett och läst.
Jag skyddade inte den kommentaren och det finns ingenting som grundar till att jag skyddade den kommentaren till något jag skrev.
Parasiter har 0 värde, dom bör bli behandlade som parasiter av samhället och staten.
Polarisering är dåligt, och hjälper inte om mörkhyade personer säger att vithyade personer är djävulen.
BLM protesterna har funnits i exakt 2 år nu.
Inte i 40 år som SD.
Skandaler har alla partier, en del mer en del mindre men skandaler är omfattande i alla partier.
SD är långt ifrån rasism då dom har mängder av mörkhyade som arbetar och styr över SD.
Rasister röstar inte på SD, dom röstar på vit front eller annat jävla skit.
SD röstar personer på som stödjer SD's partiprogram som du kan hitta på SD's valprogram på deras egna hemsida och diverse debatter även SVT har sänt.
Du kan hitta sjukt mycket information om SD på enbart SVT's nyhetssida, debattsida och SVT's streaming sida.

SD är som vilket parti som helst idag rent ideologiskt förutom nyckelfunktioner om invandringsfrågor och säkerhet.
knaekt, Donator 2021-11-22 23:11 | #18
Jag misstolkade det i så fall och jag ber om ursäkt för det.

Vem säger att vita är djävulen? Händer det i större utsträckning, nej.

För mindre än ett år sen var det en skandal men dom blir bättre och bättre vilket är bra.
Dock så tycker jag att dom går långt bak i tiden med deras nyhetskanal riks. Den är helt stört efterbliven och det gynnar verkligen inte SD. Hade skämts som en gris om jag var Jimmie eller bara en som röstar på partiet.
Jag säger inte att hela nuvarande SD:s politik är rasistisk. Jag säger att de finns vissa väljare som är det. Kanske inte dom extremaste, nazister mm.

Men det är inte som att jag hatar alla sd:are. Jag har kompisar som röstar på dom och det går fint. Jag hatar dock dom riktigt konservativa.

Jag tycker i stort sett all svensk media är åt helvete. Ena är åt vänster, andra åt höger. Mest vänstervinklad dock tyvärr. Men RIKS är långt ifrån ok. SD borde veeeerkligen rannsaka där. Ser ut som en parodi typ. Den där Rebecka är ett riktigt äckel.
powah83, Donator 2021-11-22 23:50 | #19
Trash!

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.026627 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 22 samurajer!


Donera Mera!