Länkar Forum
Film   Trailer: Empire of Light Tillbaka
Kommentarer 6 kommentarer, 1505 klick.

Raderar...
Inlägget är borttaget 2022-11-22 03:35 | #1
nijukiller, Donator 2022-11-22 03:36 | #2
Vilket oerhört bögigt jävla skitförslag. Vad kommer du rekommendera här näst, Taylor Swift's nya musikvideo?
TreK, Donator 2022-11-22 16:23 | #3
Verkar trist
Freeyourmind, Donator 2022-11-22 18:09 | #4
En drama om ingenting, got it.
Vinzenzo34, Solidify 2022-11-22 18:55 | #5
Det finns en aspekt också i att köpmannafamiljen Rotschild.
Även hade relationer med Nazityskland, och åtminstone till en början mellan 1939-09-01 och 1941-11-30.
En vilja att försöka vinna andra världskriget med Adolf Hitler.

Fredlig fascism genererar grundlig arbetskraft i ett samhällssystem.
Det är en basal del i hur världsekonomin fungerar, ingen mänsklig arbetskraft i kött och blod. Ingen anledning till en strikt ” Arbetslinje ”, inklusive att själva meningen med livet tycks vara 9-5 arbete för majoriteten i världen.
Inte nödvändigtvis likt de djur som betar på ett fält, och en har sin ägare vilket
skördar sin åker. För att tillhandahålla fundamentala faktorer vilket krävs för att mat, likt kött skall upprätthålla livsmedelsförsörjningen. Utan att slaktare plågar djur inför en avlivning olagligt med en bultpistol.

Automatisering och digitalisering, vilket ideologiskt svar ger en föråldrad ideologiskt motiverad Reinfeldt eller utdaterad föredetting Barack Obama?. De med sina ideologiska meriter och personliga logiska resonemang år 2022.
Skall de enbart på grund av politik och ideologiska dogmer. Försöka att bibehålla en ” social norm ” om 9-5 jobbcykel år efter år i deras demokratiska propagandakanaler på YT?.
Även fast teknologiska avancemang likt nya utbildade riktiga konstruktiva ingenjörer år 2022, ( inte antisociala anti-kärnkraft civila långsiktiga samhällsförstörare ). De faktorerna är grunden till ett nytt idealistiskt samhälle. Vilket ej är 9-5 kapitalism med samma fascistiska grundbult likt ett kugghjul i Sovjetunionen eller i moderna Kina. Utan att nämna alla Gulag’s arbetsrutiner.

IQ-Weschler/Binet 125 med normal social förmåga. Inte savant syndromet låt oss lägga 1000-bitars jigsaw pussel i ett slutet ” mensaktigt ” enbart 130 gränsvärde tillåtet slutet “ community “. Ungefär att alla de IQ-130 individerna gillar att prata om sin dåliga sociala förmåga, och social fobi öppet för allmänheten. Speciellt när de känner sig annorlunda från någon IQ-180 enskild typ.

Lite avvikande men i ett helt land likt Sverige. Med enbart en nordlig geografisk territoriell gränsdragning mot Finland.

Att exempelvis varför tas inte dyskalkyli lika seriöst i det svenska skolsystemet i jämförelse med dyslexi?. Efter alla år efter Göran Perssons tid vid makten?.

Nästan så att man misstänker att det finns vissa akademiker högt upp i Sveriges abstrakta akademikerstyrelser. (Möjligtvis inte proponenter för CG-Jungs senaste utgivna böcker. )

Däremot kanske de är generellt informellt emot att dyslexi räknas in i samma allvarliga kategori likt alla de som enligt de själva lider av genetiskt betingad dyskalkyli sen födsel. Utan talang för matematiska kunskaper, men möjligtvis ett bra minne och talang för memorisering. Inklusive att papper och penna är materiella ting, vilket går att ta och känna på. Att de med svårbotad dyskalkuli inte ens skall få ha en miniräknare till hands vid högskoleprovet!?!?.

Om en miniräknare för en enskild högskoleprovsdeltagare. Gör så att de med sin hjärna löser vissa delar av den begränsade matematiska delen själva utan hjälp. Varför inte när slutresultatet efter en viss tid blir samma rätta svar?.

PS, nej jag råder er skoltrötta under 18-år medlemmar på Existenz. Speciellt ni hemmasittare med intellektuell förmåga. Ta upp en penna och ett A4 blankt ritblock, och börja skriv eller räkna grundlig matematik. Prova på att acceptera känslan av att ibland göra fel. Men repetera om och om igen och träna. Så skall ni se att det går att förbättra sina kunskaper. Oavsett alla kritiska dömande röster ni minns från det förflutna.
Wezz, Patron 2022-11-22 20:52 | #6
#5 Vinzenzo34: Daaaaamn son...

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.018822 sekunder för 7 ninjor att ha ihjäl 7 samurajer!


Donera Mera!