Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
 Raderar...
kebabdennis, Donator
Varför gör man ens så ? En stor jävla hög på sidan av tallriken ska det vara!
Dikanex, Donator
Gör båda, ibland dipp och ibland ketchup :D
PepparKvarn, Donator
hatar när folk ska dränka hela skiten i ketchup. Ska man absolut äta ketchup till maten (som är extremt oförskämt mot kocken om man har lärdom av mat etikett) så gör det mindre fel och spruta lite på sidan.
Failmedlök, Donator
#5 PepparKvarn: Fan ja måste nog gå och be om förlåtelse still Stefan som jobbar på donken =/
INTE TA MIG FAN OKEJ TÄNK PÅ KOCKEN!!!
ps. Att totalt dränka pommes i ketchup eller tom kebabsås och sedan häva i sig det med gaffel är bland det bästa här i världen.
mitte, Donator
Vem har tid att doppa varje enskilt pommes när man glufsar?
tjamen1, Donator
#6 #7 has it, resten av er är fags
dice, Donator
#6 Failmedlök: #7 mitte: #8 tjamen1: +1
Nardds, Donator
#6 Failmedlök: #7 mitte: #8 tjamen1: #9 dice: +1!
RoyalCandy, Donator
#6 Failmedlök: #7 mitte: #8 tjamen1: #9 dice: #10 Nardds: +1!!
JacobTheRipper, Donator
Om det är en talrik och man har bestick är det ju okej, då kan man glufsa. Men är det en liten kartong och man får en liten plastgaffel så är det bättre att doppa.
Muffinsz, Donator
Samma gäller tamefan kebab talrik! Sås i burk/skål vid sidan om ska de va!
Blowit, Donator
#13 Muffinsz: nej, där är det en jävla skillnad då såsen passar bra till kebab, pommes och sallad.
Kiing, Donator
glufs ufs :3
Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera, registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.
|