Länkar Forum

Nick: Bobhund1557
Status: Vip
Från: Kolmården Djurpark
Namn: Bara Bobhund
Medlem i: 3039 dagar

Skicka PM
Avatar
Hitta Mig Här

https://plus.google.com/u/0/112241681757175017981/about
https://www.facebook.com/bobhund.existenz
https://twitter.com/BobhundExistenz


Om Mig

Bobhund är en offentlig profil på internet. Bobhund har ingen som helst koppling till bandet Bob Hund.

Bobhund föddes på Existenz.se våren den 23 april år 2009. Som ung var Bobhund en trotsig vovve som ville mycket, kanske lite för mycket. Bobhund var i sin tidiga ålder på internet i ett stadie vad man brukar kalla för "osäkerhetsstadiet" och han försökte hitta en plats att finna sig i. Det kunde ofta uppfattas som om han var grinig och bitter i sättet han uttryckte sig på, vilket på senare tid visat sig vara sant när han själv läser igenom gamla inlägg som han själv har skrivit.

Bobhund hittade snart sin plats på internet och förstod att det inte var någon idé att ödsla tid på att störa sig på allt och inget. Han bestämde sig istället för att ändra inställning till en gladare och hjälpsammare sådan. Han fattade grepp om sina värderingar och åsikter och slutade leka cool på internet som alla de andra barnen gjorde. Det finns dock vissa saker på internet som gör att dess tidigare mörker och bitterhet hos Bobhund väcks upp igen. Idioter, 12-åringar som spelar allan och folk som särskriver utan att anstränga sig. Bobhund blir minst sagt irriterad och känner tyngden av en stor sten pressas mot hans bröst igen. Bobhund tycker själv att han mister en del av hoppet och tron på den framtida mänskligheten när han ser hur vissa beter- och uttrycker sig på det mest slarviga och nonchalanta sätt på internet.

Bobhund försöker vara en trevlig och föredömlig profil på internet så gott det går. Han delar gärna med sig av sina tankar och åsikter, analyserar andra och försöker ge ut sin kunskap till offentligheten.

Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.016628 sekunder för 1 ninja att ha ihjäl 2 samurajer!


Donera Mera!