Länkar Forum

Nick: Bobhund1557
Status: Vip
Från: Kolmården Djurpark
Namn: Bobhund
Medlem i: 3346 dagar

Skicka PM
Avatar
Här finns jag!

https://www.facebook.com/bobhund.existenz
https://plus.google.com/u/0/+BobhundExistenz


Om Mig

Bobhund är en profil på Internet. Bobhund har ingen som helst koppling till bandet Bob Hund.

Bobhund föddes på Existenz.se våren 2009 den 23 april. Som ung var Bobhund en trotsig vovve som ville mycket, kanske lite för mycket. Bobhund var i sin tidiga ålder på Internet i ett stadie vad man brukar kalla för "osäkerhetsstadiet" och han försökte hitta en plats att finna sig i. Det kunde ofta uppfattas som om han var grinig och bitter i sättet han uttryckte sig på, vilket på senare tid visat sig vara sant när han själv läser igenom gamla inlägg som han själv har skrivit.

Bobhund hittade snart sin plats på Internet och förstod att det inte var någon idé att ödsla tid på att störa sig på andra. Han bestämde sig istället för att ändra inställning till en gladare och hjälpsammare sådan. Han fattade grepp om sina värderingar och åsikter och slutade leka cool på Internet som alla de andra barnen gjorde.

Bobhund försöker vara en trevlig och föredömlig profil på Internet så gott det går. Han delar gärna med sig av sina tankar och åsikter, analyserar andra och försöker ge ut sin kunskap till offentligheten.

Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.010877 sekunder för 1 ninja att ha ihjäl 2 samurajer!


Donera Mera!