Länkar Forum
Bild   Inlägget på 4chan som drog igång #pissforequality Tillbaka
Kommentarer 18 kommentarer, 26624 klick.

Vid felaktigheter med en länk rapportera här!
Raderar...
Sigismondi, Donator 2015-10-07 00:28 | #1
Broken
Liiinx, Donator 2015-10-07 00:38 | #2
Var ju inte 4chan som drog igång det. Det var nåt troll på tumblr så hakade 4chan bara på.
FrozeN, Donator 2015-10-07 00:55 | #3
http://i.imgur.com/67Rs5MT.jpg Klickbar länk
[NaNo], Donator 2015-10-07 01:29 | #4
#2 Nej...
MartZink, Donator 2015-10-07 01:42 | #5
#3 FrozeN: Aha det hjälpte ju mycket?
NuFFe, Donator 2015-10-07 01:47 | #6
#3 FrozeN: tabort i. först i länken nästa gång, så gåre bättre
Pampers, Donator 2015-10-07 03:11 | #7
... Detta är ju fan bara 10/10!
FrozeN, Donator 2015-10-07 04:54 | #8
#5 MartZink: #6 NuFFe: Funkade perfekt när jag kollade precis efter jag kommenterat, vetifan varför den inte gör det nu ^^ Men som du sa Nuffe ta bort i. bara så funkar den där iaf.
Calle95, Donator 2015-10-07 05:40 | #9
#7 Pampers: Bättre än din farsa i båset igår! :D
hitchcock, Donator 2015-10-07 08:43 | #10
Hahaha galet, Operation freebleeding xD hur fan kan det finnas mongon som går på detta och som ens lägger ut sånt offentligt?
som att det ska göra någon nytta om det ens var något snarlikt som inte var påhittat
Zixzig, Donator 2015-10-07 10:48 | #11
#8 FrozeN: Är något efterblivet med imgur som gör att länken fungerar för de som redan öppnat bilden en gång. För alla andra däremot så är bilden vit.
Stonecold, Donator 2015-10-07 10:50 | #12
Ta bort i. och .jpg så funkar det bättre:
http://imgur.com/67Rs5MT
NuFFe, Donator 2015-10-07 14:39 | #13
#8 FrozeN: i. funkar om man redan har bilden "sparad" (öppnad en gång på datorn) eller om man bara har tur
f_4, Donator 2015-10-07 17:19 | #14
Mitt heta tips är: klicka på länken. Dra texten med felmeddelandet till flik-fältet (som för att öpnna en ny flik) och voila!

Vet inte varför inbäddningen inte funkar men det är inte mitt problem :D
Zixzig, Donator 2015-10-07 17:40 | #15
#14 f_4: Nu vet jag inte om det är ad-block som orsakar det men jag har inget felmeddelande utan bara vitt.
presidenthero, Donator 2015-10-07 18:50 | #16
Högerklicka -> Visa sidkälla -> klicka på imgurlänken.
Ta bort "i." om det inte funkar på första försöket.
FrozeN, Donator 2015-10-07 18:53 | #17
#13 NuFFe: Ah! Där ser man, tackar för infon! :)
Vendetta, Donator 2015-10-08 00:19 | #18
Helt sjukt fan.

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.021579 sekunder för 10 ninjor att ha ihjäl 15 samurajer!


Donera Mera!