Länkar Forum
Film   LOTR Pronouns of Power Tillbaka
Kommentarer 10 kommentarer, 2218 klick.

Raderar...
Shawaam, Donator 2022-09-20 17:32 | #1
Serien fyra avsnitt in är faktiskt riktigt bra. Väldigt lovande.
Segstartad men jag har inget emot sådant, bygg upp karaktärer ordentligt innan de slängs in i actionet, tack.
schteeekarn, Donator 2022-09-20 17:44 | #2
tycker det är väldigt fin serie visuelt, men annars är det skräp.
Gondar, Donator 2022-09-20 18:46 | #3
Känns lite som att dom spenderat en förmögenhet på scenbygget så dom drar ut på varenda scen för länge. Samma problem som i Wheel of time, där avsnitten kan kortas ner 10 minuter och ingen skulle ha missat något.
nijukiller, Donator 2022-09-21 03:04 | #4
#1 Shawaam: Sluta nu ditt troll. Serien suger verkligen
Shawaam, Donator 2022-09-21 08:49 | #5
#4 nijukiller: Jag tycker faktiskt inte det.
Som sagt, den är trögstartad och berättar flera trådar samtidigt men vartefter så kommer dessa trådar vävas samman och det är då det blir bra på riktigt.
Vad är det som inte är bra?
Inlägget är borttaget 2022-09-22 10:29 | #6
nijukiller, Donator 2022-09-22 10:40 | #7
#5 Shawaam: Okej ska försöka peta ner lite punkter, jag kan sitta hela dagen men ska försöka peta ner llite småsaker. Galadriel kan hoppa ner i havet ute i ingenstans och tro sig kunna simma tillbaka, say what? Alla dumma jävla konversationer hit och dit som har NOLL betydelse. Och JA, ALVER SKA HA LÅNGT HÅR! Hudfärg skiter jag blankt i. Dessutom så slängde Galadriel in 3-5 beväpnade vakter i en fängelsehåla SJÄLV, OVÄPNAD, 30cm kortare än dem (hon har inte fysisk övernaturlig kraft om du trodde det). Sedan kom hon in i Konungens kammare uppe på taket helt utan problem, HUR? FLÖG HON UPP DIT ELLER? INGA VAKTER SÅG HENNE? SÅ JÄVLA LÖJLIGT? Nu måste väl även du Shawaam börja öppna ögonen för hur dåligt skrivet allt detta är. Läs gärna vidare,

Den sanne Galadriel skulle:
- Veta vad som finns i hjärtat hos alla runt omkring henne.
- Inspirera lojalitet och hängivenhet, upp till en nära religiös nivå. Hennes män skulle marschera mot själva Angbands inre om hon frågade.
– Just hennes närvaro skulle inspirera till vördnad, rädsla och kärlek beroende på vad du har inom dig.
– Eftersom hon är en av de klokaste och äldsta varelserna skulle hennes tålamod och lugn, vara något av en legend.
– Skulle definitivt inte se ut som om hon är i ett decennium lång förstoppning. Ser ut som en Karen.
Jag vill nästan kalla henne Karendriel, och inte Gladriel

Allt är så jävla frånvänt och borde inte få kallas Lord of The Rings. Så fruktansvärt långt ifrån Tolkiens verk så jag spyr galla över hela skiten. KAlla det något annat, OK, men inte LoTR!

Daryll Weathers dumma jävla tal på torget i början av senaste avsnittet har noll betydelse, staden kommer gå under oavsett. Dett är bara ett sätt att vinkla Republicans/Democrats. NEJ TACK! Jag ser fantasy för att komma bort från verkligheten, inte bli indragen i den. (Sätt in South Park "They-took-er-juubs")

Som jag sade kan kan sitta och skriva ett helt manifest med hur dåligt detta är.
Shawaam, Donator 2022-09-22 13:11 | #8
#7 nijukiller: Diverse film/serieklichéer dränker ju praktiskt taget varenda serie och film och det är lite svårt att döma efter sådant då de är normen.
Givetvis instämmer jag med de flesta av de punkterna trots det. Som när orchen attackerade barnet och kvinnan och varje gång någon av dem var nära att bli dödad så bytte orchen target.

Personligen däremot så gillar jag som sagt utdragna dialoger som även handlar om saker som inte har någon större betydelse, de bygger upp världen och karaktärerna.

Att Galadriel också är lite overpowered kan ändå förklaras med att hon är 5000 år gammal och har slagits i åtminstone några hundra år, plus vi har ju sett alverna göra mycket nonsens tidigare. (SKATEBOARD LEGOLAS GO BRRR)

Men ja, jag instämmer med att det känns fel att kalla det hela för LotR då det inte är canon och jag instämmer med att dess klichéer suger. Jag är inte ett fan av plot-armor någonsin.
Det sagt så anser jag fortfarande att serien är bra, jag gillar det jag ser utöver klichéerna.
nijukiller, Donator 2022-09-23 06:03 | #9
#8 Shawaam: hahah skateboard legolas! Fair enough, du får gilla den om du vill. Skönt att höra att du inte sväljer allt nonsens tbh
Shawaam, Donator 2022-09-23 14:17 | #10
#9 nijukiller: Kanske bara borde ha käftat emot och sagt att serien är perfekt så det hade hållit dig vaken om kvällarna. ):

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.016716 sekunder för 6 ninjor att ha ihjäl 12 samurajer!


Donera Mera!