Länkar Forum
Film   Ryssar frågas hur kriget kan stoppas Tillbaka
Kommentarer 1 kommentarer, 702 klick.

Raderar...
Vinzenzo34, Solidify 2022-11-24 08:53 | #1
Jag tycker generellt att Ryssar, och speciellt de med speciella rättigheter att vara riktiga Israeler. ( hint ) Seriöst jag tycker de med deras populationers medel IQ under 100.
De verkar generellt vara oerhört själviska och etnocentriska. Det är bara Ryssland och Israel och deras nationella historia och kultur vilket är i centrum på jorden.
Så klart de har en minoritet av deras invånare i framkant angående avancerad vetenskap och militärteknologi i deras statsskick. Vilket även USA och Storbritannien har!.

Tyvär så är jag övertygad om att även ” högintelligenta ” medborgare i Israel och Ryssland. På engelska språket skulle de kunna ha en viss förståelse för de här resonemanget.
Speciellt när uppenbarligen tyska kvinnor exempelvis tycks vara generellt väldigt emot tysk nationalism med förbehåll för enskilda vackra undantag.

Att demokrati index tycks vara lågt i Ryssland och Israel jämfört med Storbritannien exempelvis. Så att de i Israel eller Ryssland, speciellt självupptagna troll likt kamouflerade judar på Youtube. Vilket driver en sorts manipulativ agenda och egentligen bara är en i mängden. Men att sådana kan se romerska hälsningar på allmän plats; och direkt associera det till Hitler och Nazityskland.

Möjligtvis är det ett tecken på deras lågt betingade epigenetiska förmåga till empati för etniciteter och folk i andra länder jämfört med de själva, vilket resonerar likt mig?.

Att deras kvinnor likt en modern officiell IQ-118 rysk judinna med tyskt medborgarskap sen födsel. Att en sån kvinna i 30-års åldern tar mycket försvar för hennes politiska värderingar och är väldigt intolerant, ( ungefär som en Arendt )
En överlevare efter anda världskriget med inkapacitet till att lämna Judendomen, och en omöjlighet att påstå att hon är ateist samtidigt som hon förespråkar sin judiska RELIGIÖSA identitet år efter år.
Inklusive att hon varje år kanske besöker ett slutet sällskap där bara födda Judar är välkommen enligt deras religionsfrihet.
Kopplingar till ” AIPAC ”, där diskuteras det flitigt om statistik angående människor i världen vilket tycks vilja ta avstånd från de själva och deras religiösa judiska identitet.
Speciellt när de märker att vissa människor inte köper deras kollektiva moderna identitet om hur deras släktingar också dog i miljontals under andra världskriget.
Precis som alla andra, (till skillnad från många judar själva under första världskriget).

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.013533 sekunder för 5 ninjor att ha ihjäl 4 samurajer!


Donera Mera!