Länkar Forum
Film   The Jimmy Dore Show: It’s Called “Post-Vaccine Syndrome”! Tillbaka
Kommentarer 3 kommentarer, 590 klick.

Raderar...
raggarsvin90, Donator 2023-11-30 19:03 | #1
Sant

"Truth-tellers are silenced, while the liars have their voices amplified."

Zambal, Donator 2023-11-30 19:18 | #2
#1 raggarsvin90: You trust the memes
JohanSten, SmutsigJudeEnligtOjaw 2023-12-03 12:23 | #3
#1 raggarsvin90: Du försöker inte "finna sanning", du sprider lögner för att framställa dig själv som upplyst och cool fast du är en loser.

Du blir rättad i varenda liten detalj du svamlar om, men upprepar ändå hjärndött skitsnacket i nästa tråd. Är det att sträva efter sanningen?

Du ertappas om och om igen att dela manipulerade bilder, fakta och statistik, men fortsätter envist att använda dem. Är det att sträva efter sanningen?

Du hakar på och papegojar andras obelagda påståenden enbart för att känna att du står på samma sida som någon, är med i gänget. Är det att sträva efter sanningen?

Du förkastar allt vad bevis heter om det inte passar ditt narrativ, men accepterar gladeligen det som passar oavsett om det är belagt eller inte - även om det kommer från samma källa! Är det att sträva efter sanningen?

Du gör aktivt valet att förringa offer för krig och våld i allehanda nyhetshändelser, bara för att få påpeka hur upplyst du är som minsann vet att allt bara är ett spel där båda sidor gottar sig. Syftet är att höja dig själv på andras bekostnad, inte att informera om någonting. Är det att sträva efter sanningen?

Du avgör inte en källas värde baserat på innehållet och bekräftelsebarheten, utan på hur väl det passar ditt narrativ och hur stor/liten källan är - i den ordningen. Du ändrar/bryter mot dina små "regler" titt som tätt bara för att tillfredsställa din bias. Är det att sträva efter sanningen?

Du måste vara medlem samt ha donerat för att kunna kommentera,
registera ett konto nu. Eller logga in i menyn till vänster.


Copyright Existenz - All rights reserved.
Det tog 0.017986 sekunder för 6 ninjor att ha ihjäl 5 samurajer!


Donera Mera!